WalkerSW Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 διαφωνω με αυτο καθετα..! εγω δεν θεωρω καμια επιλογη κακη. ο καθενας μας αγοραζει αναλογα με την τσεπη του. οταν θες πισι για gaming, το βαρος το ριχνεις στην καρτα γραφικων. εχει αποδειχτει, πολλακις, οτι σε gaming PC, ειναι προτιμοτερο ενας πιο αργος επεξεργαστης, απο μια μικροτερη καρτα γραφικων...!! καλο θα ηταν, καποιος που εχει αυτον τον συνδυασμο (6350 +290) να μας πει τις εντυπωσεις του..! παντως σε βιντεακια δεν βλεπω -σοβαρο- "μπουκωμα" .....! σιγουρα θα υπαρχει, αλλα στα πολλα FPS (ανω των 50-60) , τι σημασια εχουν τα +5, +10...? εκτος και εχεις 120HZ μονιτορ, αλλα εκει παμε αλλου τη συζητηση...! Με τα ιδια λεφτά θα μπορούσε να παει εδω http://www.skroutz.gr/s/3765362/Intel-Core-i3-4330-Box.html και να έχει πολυ καλυτερη αποδοση σε games μιας και για αυτά γίνεται η συζήτηση! 1
kostascfc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μα για αυτο κοστιζει και διπλα.Eιναι πιο καλος επεξεργαστης.Παντως , η διαφορα στα περισσοτερα παιχνιδια θα ειναι 10-15 fps.Ειναι προτιμοτερο δηλαδη να δωσεις περισσοτερο βαρος στην καρτα γραφικων αν εχεις περιορισμενα χρηματα. Δες εδω πχ https://www.youtube.com/watch?v=4hmNltwUUsc 1
TheELF Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Με τα ιδια λεφτά θα μπορούσε να παει εδω http://www.skroutz.gr/s/3765362/Intel-Core-i3-4330-Box.html και να έχει πολυ καλυτερη αποδοση σε games μιας και για αυτά γίνεται η συζήτηση! Δεν αξίζει να πληρώσεις για την καλύτερη ενσωματωμένη, Intel Core i3-4170 BOX και ποιο φτηνός και ποιο γρήγορος. 5
cabdik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Με τα ιδια λεφτά θα μπορούσε να παει εδω http://www.skroutz.gr/s/3765362/Intel-Core-i3-4330-Box.html και να έχει πολυ καλυτερη αποδοση σε games μιας και για αυτά γίνεται η συζήτηση! σαν προταση και τιμη, ναι. θα μπορουσε να παει σε I3. εγω δεν θα πηγαινα σε i3. αν δεν ειχα τα χρηματα για ι5, θα βολευομουνα προσωρινα, με Pentium G, και οταν μπορουσα θα εβαζα i5. αυτο οσον αφορα INTEL. πολυ καλυτερη αποδοση, ΔΕΝ θα ειχε σε ΟΛΑ τα παιχνιδια. μπορεις να δεις διαφορα τεστ - βιντεο, οπου αλλου ειναι μπροστα ο I3, αλλου ειναι παραπλησια, αλλου ειναι και ο 6300..!! σαν all around ομως, επειδη στο πισι κανουμε και αλλες εργασιες, απο τον Ι3 προτιμω τον FX6300 (και οχι τον 6350, δεν υπαρχει λογος για +15€..!)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 παιδια δεν ξερω αν το βλεπετε αλλα δεν θελει προτασεις το παιδι για επεξεργαστη ουτε ενα amd vs nvidia thread!ρωτησε κατι πηρε τις απαντησεις του και τελος μην αρχιζουμε τα hate τωρα. Ας το κλειδωσει ενας MOD
WalkerSW Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 σαν προταση και τιμη, ναι. θα μπορουσε να παει σε I3. εγω δεν θα πηγαινα σε i3. αν δεν ειχα τα χρηματα για ι5, θα βολευομουνα προσωρινα, με Pentium G, και οταν μπορουσα θα εβαζα i5. αυτο οσον αφορα INTEL. πολυ καλυτερη αποδοση, ΔΕΝ θα ειχε σε ΟΛΑ τα παιχνιδια. μπορεις να δεις διαφορα τεστ - βιντεο, οπου αλλου ειναι μπροστα ο I3, αλλου ειναι παραπλησια, αλλου ειναι και ο 6300..!! σαν all around ομως, επειδη στο πισι κανουμε και αλλες εργασιες, απο τον Ι3 προτιμω τον FX6300 (και οχι τον 6350, δεν υπαρχει λογος για +15€..!) Αν δεν κανεις πολυνηματικες εργασιες που μαλιστα θα εκμεταλεύονται και τα modules του 63ΧΧ (βαρια βαρια κανενα εξειδικευμένο video renderer δηλαδη) για πιο λογο να τον προτιμήσεις απο έναν ι3? Για οτιδηποτε αλλο ο 63ΧΧ ειναι σαν να βαζεις ένα αδύναμο τριπύρηνο διπλα σε ενα πολυ δυνατο δυπήρινο. ΥΓ. Μου την δινει που συμφωνω με ELF αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση θα ειχε δικιο να υποστηρίξει i3 over FX 63XX
markoskerass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τα γραφήματα απο benchmarks intel vs amd πότε θα τα ποστάρετε; Προλαβαίνω να φέρω πατατάκια;
cabdik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αν δεν κανεις πολυνηματικες εργασιες που μαλιστα θα εκμεταλεύονται και τα modules του 63ΧΧ (βαρια βαρια κανενα εξειδικευμένο video renderer δηλαδη) για πιο λογο να τον προτιμήσεις απο έναν ι3? Για οτιδηποτε αλλο ο 63ΧΧ ειναι σαν να βαζεις ένα αδύναμο τριπύρηνο διπλα σε ενα πολυ δυνατο δυπήρινο. ΥΓ. Μου την δινει που συμφωνω με ELF αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση θα ειχε δικιο να υποστηρίξει i3 over FX 63XX καλα κανεις και συμφωνεις, αφου αυτη ειναι η αποψη σου..! εγω απλα εξεφρασα την δικη μου αποψη..! δεν ειναι κακο..!! 1
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα!!Μια ερωτηση χωρις παρεξηγηση αν και στηριζω amd!Γιατι ενας intel επεξεργαστης πχ http://www.skroutz.gr/s/3405078/Intel-Core-i5-4670K-Box.html βγαζει περισσοτερα fps απο τον amd 6350 τον οποιο και εχω!Εχω σχεδον το ιδιο συστημα με εναν φιλο μου πλην του επεξεργαστη αυτος εχει τον 4670Κ ιδια καρτα γραφικων και το συστημα του παιζει στα 50-60 fps το assasins unity(σοβαρο παιχνιδι θα μου πειτε συγκριναμε και εγω πιανω απο 30 μεχρι 45 για να μη πω για μερικα video που μπορει να πανε και στα 23! Κατσε ρε συ γιατι σε εχασα.Αφου στο συστημα της υπογραφης γραφεις 8320 πως γινεται και εχεις τον 6350?? Καλυτεροι αλλα οι τιμες στα υψη! Αλλα και ετσι να ειναι.Γινεται να παραπονιεσαι για τα παραπανω 60ευρω που εχει ο i5 4440 ,οταν εχεις δωσει 300+ευρω για καρτα γραφικων και 145+ευρω για κουτι????? διαφωνω με αυτο καθετα..! εγω δεν θεωρω καμια επιλογη κακη. ο καθενας μας αγοραζει αναλογα με την τσεπη του. οταν θες πισι για gaming, το βαρος το ριχνεις στην καρτα γραφικων. εχει αποδειχτει, πολλακις, οτι σε gaming PC, ειναι προτιμοτερο ενας πιο αργος επεξεργαστης, απο μια μικροτερη καρτα γραφικων...!! καλο θα ηταν, καποιος που εχει αυτον τον συνδυασμο (6350 +290) να μας πει τις εντυπωσεις του..! παντως σε βιντεακια δεν βλεπω -σοβαρο- "μπουκωμα" .....! σιγουρα θα υπαρχει, αλλα στα πολλα FPS (ανω των 50-60) , τι σημασια εχουν τα +5, +10...? εκτος και εχεις 120HZ μονιτορ, αλλα εκει παμε αλλου τη συζητηση...! https://www.youtube.com/watch?v=h_q_JakiOuw Εδω εισαι λαθος. Αν αγοραζεις αναλογα με την τσεπη σου και βλεπεις οτι δεν σε φτανουν για i5 κοιτας και σε Used,δεν σκας ενα καρο λεφτα στα αλλα πραγματα και μετα παραπονιεσαι χωρις λογο... Επισης αν δεν σου φτανουν για τον φθηνοτερο i5(χρηματικη διαφορα δηλαδη 60ευρω απο 6350)ε τοτε δεν μπορεις να δωσεις και 310+ευρω για καρτα γραφικων. Ειπαμε να δωσουμε βαση στην καρτα γραφικων αλλα αν τρωει Bottleneck απο τον επεξεργαστη τι να το κανεις??? Balance is everything που λεμε. 4
cabdik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εδω εισαι λαθος. Αν αγοραζεις αναλογα με την τσεπη σου και βλεπεις οτι δεν σε φτανουν για i5 κοιτας και σε Used,δεν σκας ενα καρο λεφτα στα αλλα πραγματα και μετα παραπονιεσαι χωρις λογο... Επισης αν δεν σου φτανουν για τον φθηνοτερο i5(χρηματικη διαφορα δηλαδη 60ευρω απο 6350)ε τοτε δεν μπορεις να δωσεις και 310+ευρω για καρτα γραφικων. Ειπαμε να δωσουμε βαση στην καρτα γραφικων αλλα αν τρωει Bottleneck απο τον επεξεργαστη τι να το κανεις??? Balance is everything που λεμε. σωστο αυτο, συμφωνω..!! αλλα αυτο ισχυει πριν αγορασεις, να ρωτησεις και να μαθεις, πως μπορεις να στησεις ενα ισορροπημενο συστημα. οταν ο καθενας, παει και ψωνιζει και μετα -κατοπιν εορτης- ρωταει να μαθει.... τι να πω...? εξαλλου ηδη ειπα (ποστ 19), οτι θα κοιταζα για ι5..!! κι ΑΝ δεν εφτανε το μπατζετ, θα εβαζα προσωρινα τον G3258, και με την πρωτη ευκαιρια θα εμπαινε ο ι5...!! που διαφωνεις σε αυτο....? με τον ι3 διαφωνησα..! αυτη ειναι η αποψη μου, αυτη λεω...! αφου, ομως, ηδη εχει παρει τον 6350 και ρωταει γιατι θεωρουνται καλυτεροι οι ιντελ στα παιχνιδια, η απαντηση ειναι απλη. λογω καλυτερου SINGLE THREAD PERFORMANCE...! ποσο πιο απλο? 2
trujillo2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τα γραφήματα απο benchmarks intel vs amd πότε θα τα ποστάρετε; Προλαβαίνω να φέρω πατατάκια; και φρεντο κερναω 2
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 σωστο αυτο, συμφωνω..!! αλλα αυτο ισχυει πριν αγορασεις, να ρωτησεις και να μαθεις, πως μπορεις να στησεις ενα ισορροπημενο συστημα. οταν ο καθενας, παει και ψωνιζει και μετα -κατοπιν εορτης- ρωταει να μαθει.... τι να πω...? εξαλλου ηδη ειπα (ποστ 19), οτι θα κοιταζα για ι5..!! κι ΑΝ δεν εφτανε το μπατζετ, θα εβαζα προσωρινα τον G3258, και με την πρωτη ευκαιρια θα εμπαινε ο ι5...!! που διαφωνεις σε αυτο....? με τον ι3 διαφωνησα..! αυτη ειναι η αποψη μου, αυτη λεω...! αφου, ομως, ηδη εχει παρει τον 6350 και ρωταει γιατι θεωρουνται καλυτεροι οι ιντελ στα παιχνιδια, η απαντηση ειναι απλη. λογω καλυτερου SINGLE THREAD PERFORMANCE...! ποσο πιο απλο? Ναι αυτο που εννοουσα με το παραπανω σε αυτο που λες ''οτι αφου ειχε ηδη αγορασει'' ε ειναι πολυ αργα τωρα ειναι η απαντηση ή οπως λενε καποιοι οτι πληρωνεις παιρνεις. Εχω πχ ακουσει μια φορα(και πως δεν μιλησα εντυπωση μου εκανε)απο 2 ατομα που μιλαγανε μεταξυ τους εξω απο το Πλαισιο και ελεγε ο ενας ''εγω πηρα 8πυρηνο επεξεργαστη(προφανως εννοουσε τον Fx 83--) 180ευρω,και ασε τα αλλα κοροιδα να σκανε 300ευρω για 4πυρηνους ή για τους λεφταδες 1100ευρω για τον 8πυρηνο. Μα καλα ποσο κοροιδο πρεπει να εισαι για να δωσεις 1100ευρω μονο και μονο για να λες οτι εχεις Intel οταν μπορεις με 180ευρω να παρεις 8πυρηνο παλι αλλα Amd'''' Κοινως οπως προειπα και εγω απο την στιγμη που αποφασισε να δωσει λιγα χρηματα για επεξεργαστη κακως τωρα παραπονιεται για επιδοσεις και τιμες σε Intel. Γενικα το μονο που εχω να πω ειναι ''Δεν ήξερες,δεν ρώταγες??'' 1
giannisag17 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ναι αυτο που εννοουσα με το παραπανω σε αυτο που λες ''οτι αφου ειχε ηδη αγορασει'' ε ειναι πολυ αργα τωρα ειναι η απαντηση ή οπως λενε καποιοι οτι πληρωνεις παιρνεις. Εχω πχ ακουσει μια φορα(και πως δεν μιλησα εντυπωση μου εκανε)απο 2 ατομα που μιλαγανε μεταξυ τους εξω απο το Πλαισιο και ελεγε ο ενας ''εγω πηρα 8πυρηνο επεξεργαστη(προφανως εννοουσε τον Fx 83--) 180ευρω,και ασε τα αλλα κοροιδα να σκανε 300ευρω για 4πυρηνους ή για τους λεφταδες 1100ευρω για τον 8πυρηνο. Μα καλα ποσο κοροιδο πρεπει να εισαι για να δωσεις 1100ευρω μονο και μονο για να λες οτι εχεις Intel οταν μπορεις με 180ευρω να παρεις 8πυρηνο παλι αλλα Amd'''' Κοινως οπως προειπα και εγω απο την στιγμη που αποφασισε να δωσει λιγα χρηματα για επεξεργαστη κακως τωρα παραπονιεται για επιδοσεις και τιμες σε Intel. Γενικα το μονο που εχω να πω ειναι ''Δεν ήξερες,δεν ρώταγες??'' Τον 6350 ειχα παρει τον οκτωβρη αλλα βρηκα μια ακρη και τον ανταλλαξα με το 8320 +20 ευρω εδωσα και τον εβαλα σημερα!Δεν ηταν σκοπος μου να κρινω την intel αλλωστε οπως εγραψα σε ενα παιχνιδι το unity παρατηρηθηκε αυτο το πραγμα!!Ηταν καθαρα μια απορια!Στα αλλα παιχνιδια ειμαι ενταξει grand theft auto the witcher 3!Θα ηθελα καποια στιγμη intel αλλα λογικα αυτο θα γινει σε κανα χρονο!ισως στο unity να επαιζε ρολο η υλοποιηση της καρτας καθως εχει την http://www.skroutz.gr/s/4709179/Gigabyte-Radeon-R9-290-4GB-WindForce-3X-GV-R929WF3-4GD.html
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Οχι δεν παιζει ρολο η υλοποιηση. Ναι μεν ειναι και θεμα παιχνιδιου πως τρεχει γενικα,αλλα ο Fx 6300 και απο αλλους χρηστες εχει παρατηρηθει οτι ριχνει μπουκαλι. Εδω σκεψου συμφορουμιτης με Gtx 760 και Fx 6300(που η καρτα ειναι πιο αδυναμη απο την R9 290)και εχει παρατηρησει Bottleneck στο Battlefield
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα