giannisag17 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα!!Μια ερωτηση χωρις παρεξηγηση αν και στηριζω amd!Γιατι ενας intel επεξεργαστης πχ http://www.skroutz.gr/s/3405078/Intel-Core-i5-4670K-Box.html βγαζει περισσοτερα fps απο τον amd 6350 τον οποιο και εχω!Εχω σχεδον το ιδιο συστημα με εναν φιλο μου πλην του επεξεργαστη αυτος εχει τον 4670Κ ιδια καρτα γραφικων και το συστημα του παιζει στα 50-60 fps το assasins unity(σοβαρο παιχνιδι θα μου πειτε συγκριναμε και εγω πιανω απο 30 μεχρι 45 για να μη πω για μερικα video που μπορει να πανε και στα 23!
markoskerass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Άντε παλι ιντελ vs amd. Με μια απλή αναζήτηση στον γουγλη θα εβρισκες την απάντηση σου. Ο intel είναι πιο δυνατός στον κάθε πυρήνα του ξεχωριστά σε σχέση με την amd. Τα παιχνίδια τα οποία θέλουν δυνατούς και γρήγορους πυρήνες (τα περισσοτερα δεν χρησιμοποιουν ππανω απο 2 cores) θα επωφεληθουν απο την intel ενω πχ σε video editing που χρειαζεται αρκετούς πυρήνες παει μπροστά η amd. 1
8elwADSL Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Γιατί οι Intel επεξεργαστές είναι καλύτεροι για gaming,so simple!
TheLordOne Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το θεμα ειναι να βρεις την χρυση τομη! Τι γινεται με την αποδοση σε σχεση με τα χρηματα?? Ποιος συμφερει??
Kostas93 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ρώτησες γιατί βγάζει περισσότερα fps, η απάντηση είναι γιατί σε αυτον τον τομέα είναι ξεκάθαρα καλύτερος. Η τιμή είναι άλλη υπόθεση.Υ.Γ. πες μας και ποια καρτούλα έχεις. 1
SwagJim Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλυτεροι αλλα οι τιμες στα υψη!Προφανως δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα δου.Διαλεξες φθηνοτερο επεξεργαστη οποτε κατσε και με λιγοτερα fps και μην παραπονιεσαι. 2
WalkerSW Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Στον ίδιο χρόνο που ο TS θα καταλάβει πόσο κακη επιλογή ήταν να συνδυάσει μια 290 με έναν τόσο αδύναμο επεξεργαστή! 3
sakekosan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 30 fps παραπάνω; Μου φένεται υπερβολική η διαφορά αλλα μπορεί να κάνω και λάθος. Δοκίμασες κάνα άλλο παιχνίδι;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 δεν υπαρχει 30 fps διαφορα...η διαφορα ειναι καμια 10αρια...εκει που εχει 50fps ο ενας ο αλλος εχει 30-40 και εκει π ενας παει τεζα 60 ο αλλος εχει καμια 45αρια!μην συγκρινεις το min του ενος με το max του αλλου. εχεις κανει καθολου OC στον 6300?αν οχι δοκιμασε ισως να κερδισεις καμια 5αρα fps η και παραπανω!
cabdik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Στον ίδιο χρόνο που ο TS θα καταλάβει πόσο κακη επιλογή ήταν να συνδυάσει μια 290 με έναν τόσο αδύναμο επεξεργαστή! διαφωνω με αυτο καθετα..! εγω δεν θεωρω καμια επιλογη κακη. ο καθενας μας αγοραζει αναλογα με την τσεπη του. οταν θες πισι για gaming, το βαρος το ριχνεις στην καρτα γραφικων. εχει αποδειχτει, πολλακις, οτι σε gaming PC, ειναι προτιμοτερο ενας πιο αργος επεξεργαστης, απο μια μικροτερη καρτα γραφικων...!! καλο θα ηταν, καποιος που εχει αυτον τον συνδυασμο (6350 +290) να μας πει τις εντυπωσεις του..! παντως σε βιντεακια δεν βλεπω -σοβαρο- "μπουκωμα" .....! σιγουρα θα υπαρχει, αλλα στα πολλα FPS (ανω των 50-60) , τι σημασια εχουν τα +5, +10...? εκτος και εχεις 120HZ μονιτορ, αλλα εκει παμε αλλου τη συζητηση...! https://www.youtube.com/watch?v=h_q_JakiOuw 3
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλυτεροι αλλα οι τιμες στα υψη! Οτι πληρωνεις παιρνεις. Την απαντηση σου την πηρες οποτε δεν υπαρχει λογος να σχολιαζεις την τιμη. Αν θελεις στειλε τα παραπονα στην Intel, ελεος δηλαδη. Σαν κατι ατομα που πανε και παιρνουν gaming "συστημα¨" με gt 730 και μετα αναρωτιουνται γιατι δε μπορουν να παιξουν κανενα παιχνιδι.
sakekosan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 δεν υπαρχει 30 fps διαφορα...η διαφορα ειναι καμια 10αρια...εκει που εχει 50fps ο ενας ο αλλος εχει 30-40 και εκει π ενας παει τεζα 60 ο αλλος εχει καμια 45αρια!μην συγκρινεις το min του ενος με το max του αλλου. εχεις κανει καθολου OC στον 6300?αν οχι δοκιμασε ισως να κερδισεις καμια 5αρα fps η και παραπανω! Δεν μπορώ να καταλάβω έτσι όπως έγραψε το post ο ΤS. Πάντως αν είναι για 10-15 fps λογικό ο 4670κ είναι γρηγορότερος (και ακριβότερος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα