dolph Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το όριο των 2 ωρών θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά ούτως ή άλλως είναι μια σωστή πρακτική. Μπράβο τους!
mdr21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 καλα γελαω ποιος πληρωνει πλεον για παιχνιδια... ολα τσαμπα ειναι στα torrent.α ρε steam εισαι και κουβαρντο εταιρια... χαχα 6
antbyron Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 καλα γελαω ποιος πληρωνει πλεον για παιχνιδια... ολα τσαμπα ειναι στα torrent.α ρε steam εισαι και κουβαρντο εταιρια... χαχα Φίλε υπάρχουν αρκετοί που πληρώνουν για παιχνίδια. Το γεγονός ότι δεν πληρώνεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν πληρώνουν και οι άλλοι.
sta2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το γεγονός ότι πληρώνουν άλλοι (τουλάχιστον παιχνίδια που αξιζουν) έχει αυτός την ευκαιρία να παίζει τσάμπα. 6
dragunov_13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το γεγονός ότι πληρώνουν άλλοι (τουλάχιστον παιχνίδια που αξιζουν) έχει αυτός την ευκαιρία να παίζει τσάμπα. Ακριβώς sta2... Τους τίτλους που σου αρέσουν, μπορείς αν θες να τους κατεβάσεις torrentάτους για δοκιμή, αλλά μετά θα πρέπει να στηρίξεις και τους developers, γιατί αν δεν το κάνεις αυτό (εσύ και η πλειοψηφία των gamers), η εταιρεία θα κλείσει και μετά δεν θα μπορείς να χαρείς άλλο παιχνίδι. Όταν κατεβάζεις ΜΟΝΟ torrent παιχνίδια, είναι σαν να κάνεις shoplifting σε μαγαζί, ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν κάτσει να σκεφτούν τα στοιχειώδει... Οι εταιρείες που παράγουν παιχνίδια ξοδεύουν ΠΟΛΛΑ σε εργατοώρες για να έχουμε εμείς αυτό το ωραίο αποτέλεσμα στα PC μας. Έχουν ΠΟΛΛΑ έξοδα, και πρέπει να τους στηρίξουμε (αυτούς που γουστάρει ο καθένας), αγοράζοντας τον τίτλο που μας αρέσει, έστω και σε τιμές προσφοράς. Π.χ. η προσφορά που είχε βγάλει η Valve για το Skyrim με 10€. Μην μου πεις ότι δεν μπορείς να διαθέσεις 10€ για το αγαπημένο σου παιχνίδι; Στο κάτω κάτω μην φας σουβλάκια για 1 εβδομάδα και μάζεψε χρήμα! Τώρα βέβαια, κάτι άνθρωποι σαν τον φίλο mimitzon ώθησαν τις εταιρείες να bloatάρουν τα παιχνίδια με ingame αγορές, διαφημιστικά trojan και διαφημιστικά banner σε κάποιες περιπτώσεις...
sta2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μη πας μακριά συγκεκριμένα το skyrim που ανέφερες το αγόρασα 3.75$ σε steam sales
pigeon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τώρα βέβαια, κάτι άνθρωποι σαν τον φίλο mimitzon ώθησαν τις εταιρείες να bloatάρουν τα παιχνίδια με ingame αγορές, διαφημιστικά trojan και διαφημιστικά banner σε κάποιες περιπτώσεις... Απληστία λέγεται αυτό που περιγράφεις και πάει both ways. Τα λεφτά πολλοί μίσησαν, τα πολλά λεφτά ουδείς.
ZaNobey Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ακριβώς sta2... Τους τίτλους που σου αρέσουν, μπορείς αν θες να τους κατεβάσεις torrentάτους για δοκιμή, αλλά μετά θα πρέπει να στηρίξεις και τους developers, γιατί αν δεν το κάνεις αυτό (εσύ και η πλειοψηφία των gamers), η εταιρεία θα κλείσει και μετά δεν θα μπορείς να χαρείς άλλο παιχνίδι. Όταν κατεβάζεις ΜΟΝΟ torrent παιχνίδια, είναι σαν να κάνεις shoplifting σε μαγαζί, ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν κάτσει να σκεφτούν τα στοιχειώδει... Οι εταιρείες που παράγουν παιχνίδια ξοδεύουν ΠΟΛΛΑ σε εργατοώρες για να έχουμε εμείς αυτό το ωραίο αποτέλεσμα στα PC μας. Έχουν ΠΟΛΛΑ έξοδα, και πρέπει να τους στηρίξουμε (αυτούς που γουστάρει ο καθένας), αγοράζοντας τον τίτλο που μας αρέσει, έστω και σε τιμές προσφοράς. Π.χ. η προσφορά που είχε βγάλει η Valve για το Skyrim με 10€. Μην μου πεις ότι δεν μπορείς να διαθέσεις 10€ για το αγαπημένο σου παιχνίδι; Στο κάτω κάτω μην φας σουβλάκια για 1 εβδομάδα και μάζεψε χρήμα! Τώρα βέβαια, κάτι άνθρωποι σαν τον φίλο mimitzon ώθησαν τις εταιρείες να bloatάρουν τα παιχνίδια με ingame αγορές, διαφημιστικά trojan και διαφημιστικά banner σε κάποιες περιπτώσεις... Για αρχη δεν ισχυει οτι η πειρατεια δεν βοηθαει ενα game.Εγω αγοραζω το game, βοηθαω με τον τροπο μου.Ο mimitzon παιζει το game και μπορει μετα να διαφημισει το game στους φιλους του που εχουν οικονομικη ανεση ή σε 5 χρονια που θα εχει ο ιδιος θα αγορασει εναν αλλο τιτλο της εταιρειας γιατι το γουσταρε.Αυτο ισχυει σε ολα τα ειδη πειρατειας.Ειναι πιο περιπλοκο αλλα η πειρατεια ειναι θετικο σε κατι. Κατα δευτερον δεν φταινε οι πειρατες που οι εταιρειες βαζουν In game purchases, διαφημισεις, banners, extra προγραμματα και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Εχω παιξει και εχω χαρει πολλα cracked games. Eχω παιξει και εχω χαρει πληρωμενα games. Πιο πολυ ομως πειρατικα..yarr
ALLisCHAOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Και πειρατεία να μην υπήρχε οι πωλήσεις των παιχνιδιών δεν θα ανέβαιναν (ή θα ανέβαιναν πολύ ελάχιστα). Οι περισσότεροι που παίζουν σπασμένα παιχνίδια αν δεν υπήρχαν σε torrents πολύ απλά δε θα τα αγόραζαν και δε θα έπαιζαν. Όποιος γουστάρει ένα παιχνιδάκι και θέλει/μπορεί να το αγοράσει, θα το αγοράσει είτε υπάρχει πειρατεία είτε όχι. Το ίδιο ισχύει και με τις ταινίες, αν ακούσεις ότι μια ταινία είναι γ@ματη θα πας να τη δεις στο cinema άσχετα που υπάρχει σε torrent. Έαν δεν υπήρχαν πειρατικές τις περισσότερες που έχουμε δεi δεν θα τις βλέπαμε ποτέ ή το πολύ πολύ μετά από κανένα εξάμηνο σε dvd.
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 καλα γελαω ποιος πληρωνει πλεον για παιχνιδια... ολα τσαμπα ειναι στα torrent.α ρε steam εισαι και κουβαρντο εταιρια... χαχα Τοσο πολυ το κραταγες μεσα μου που ειπες να το γραψεις για να νιωσεις καλυτερα(να σου φυγει ενα βαρος που λεμε)?? 1
pigeon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τοσο πολυ το κραταγες μεσα μου που ειπες να το γραψεις για να νιωσεις καλυτερα(να σου φυγει ενα βαρος που λεμε)?? Θέλει η ............ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει, ένα πράγμα; 1
Kingsoft Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αρχικα παιχνιδια αντιγραφονται απο την δεκαετια του 80 (με τις κασετες του ZX Spectrum 48K, 100 δραχμες η μια αντι για 1500 δραχμες η οριτζιναλ).Μετα ερχοντουσαν σε DAT συνδρομες απο Γερμανια και Ολλανδια με συνολικο μεγεθος 5GB (τεραστιο μεγεθος για τον απλο χρηστη της δεκαετιας του 90).μετα αρχισε η διαδοση απο icq, chatrooms (ειδικα παιδοφιλιες κλπ κλπ) και αργοτερα torrents, limewire. Οι εταιριες παιχνιδιων κλεινουν, οχι γιατι καποιοι αντιγραφουν τα παιχνιδια τους αντι να τα αγορασουν, αλλα γιατι αποφασισαν οι ιδιοκτητες να πουλησουν τις μετοχες τους ωστε να βγαλουν περισσοτερα λεφτα και να τα επενδυσουν αλλου. 1
pigeon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μετα ερχοντουσαν σε DAT συνδρομες απο Γερμανια και Ολλανδια με συνολικο μεγεθος 5GB (τεραστιο μεγεθος για τον απλο χρηστη της δεκαετιας του 90) Δάκρυσα.. Πρέπει να έχω ακόμα άψαχτη συνδρομή DAT μέσα σε σκληρό δίσκο. Ακλαφτες πήγανε, τεράστιος όγκος δεδομένων.
renesys32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αν κάποιος ψάχνεται για δωρεάν βιντεοπαιχνίδια, έχει pc και κατέληξε στην λυση πολλαπλών λογαριασμών με virtual credit cards μεσω steam κτλ ειναι το λιγότερο φελός Γιατι αποκλειεται καποιος να το κανει? Ειδικα με τα απειρα malware νεας γενιας στα torrents, που δυστυχως δυσκολα τα αποφευγεις. Οι καρτες αυτες κοστιζουν απο 0 εως 4 ευρω η μια, αναλογα την υπηρεσια που χρησιμοποιεις, μικρο κοστος για να παιζεις δωρεαν με online multiplayer. Οποτε δε καταλαβαινω το σχολιο σου, ουτε τα likes των υπολοιπων, προφανως απλα συμφωνησαν μαζι σου γιατι λιωνουν στα torrents και το μηχανακι τους "βραζει" απο ads , bots και mining software. Δε λεω οτι συμφωνω με τετοιες πρακτικες αποφυγης πληρωμης, ειμαι developer και θεωρω αδικη την πειρατεια αλλα και τις υψηλες τιμες καποιων εταιρειεων με "ονομα".
infin1tyGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Οι καρτες αυτες κοστιζουν απο 0 εως 4 ευρω η μια, αναλογα την υπηρεσια που χρησιμοποιεις, μικρο κοστος για να παιζεις δωρεαν με online multiplayer. Τι εννοείς να παίζεις δωρεάν με online multiplayer; 2 ώρες μόνο; Γιατί μετά από 2 ώρες δε θα μπορείς να κάνεις refund ώστε να πεις ότι παίζεις δωρεάν. Θεωρείς ότι αξίζει τόσος κόπος για 2 ώρες παιχνιδιού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα