vaggelis7172 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια!!Εγκατεστησα σε μια virtual machine virtual box σε ubuntu 14.04 τον Chromium απο το κεντρο λογισμικου,χρειαζεται να κανω κατι αλλο?γιατι το youtube κολλαει λιγο.Το VBox Guest Additions το εχω εγκαταστησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 μην περιμενεις και πολλα σε εικονικο υπολογιστη (vbox) τι επεξεργαστη εχεις και ποσους cores εχεις αναθεσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelis7172 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 μην περιμενεις και πολλα σε εικονικο υπολογιστη (vbox) τι επεξεργαστη εχεις και ποσους cores εχεις αναθεσει? Εχω τον AMD A10-5800K και εχω αναθεσει 2 πυρηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoatma Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 update το Adobe Sudo apt-get update Sudo apt-get upgrade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoatma Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δοκιμασε και αυτο εδω...https://www.facebook.com/pages/PcTechnology/806830846006384...καπουεχει για brownsers...το Pale Moon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα