jiliad Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 αποψεις για κινητο δωρο σε φιλο ο οποιος εχει ενα xperia neo v διαλυμενο κ δε μπορουμε να το βλεπουμε αλλο κ λεμε να του παρουμε ενα δωρο, η χρηση που κανει ειναι πολυ απλη, δλδ τηλεφωνο sms viber, φωτογραφιες αρκετες. δεν ειναι ενθρωπος που ασχολειται με το κινητο του, σπανια μπαινει ιντερνετ απο εκει κ δε θελει να παιδευτει για να μαθει κατι νεο, αρα αντροιντ κ οσο πιο απλο γινεται. συνολικα: καμερα, οθονη εως 5 το πολυ, μπαταρια, αντροιντ. budget 100-150
2Ohm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Budget android αμα δν θελεις να τολμησεις καμια κινεζια (xiaomi ,meizu για τα αλλα μν κανεις καν τον κοπο) τοτε το Moto G ειναι μονοδρομος!
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moto G οπως αναφερθηκε οτι καλυτερο απο Android αυτη τη στιγμη 5ιντσο και με καλη αναλυση οθονης. Αλιως μετα μονο σε Lumia υπαρχει κατι αναλογο στα 640 και 735.
jiliad Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 εγω ειχα στο νου μου, lg leon, lg g2 mini, τοσο χαλια ειναι? το μοτο g to ειχα κ εγω, πολυ καλο αλλα απο καμερα? μηπως το g2 mini ειναι καλυτερο η ειναι πολυ παλιο?
DoYouNote Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το G2 mini το έχω πάρει στη μητέρα μου που κάνει την χρήση που αναφέρεις. Μια χαρά ρολάρει και έχει και καλή μπαταρία.
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 εγω ειχα στο νου μου, lg leon, lg g2 mini, τοσο χαλια ειναι? το μοτο g to ειχα κ εγω, πολυ καλο αλλα απο καμερα? μηπως το g2 mini ειναι καλυτερο η ειναι πολυ παλιο? Ειναι λιγο καλυτερο το Moto G ναι,εχει καλυτερη αναλυση οθονης και φυσικα ειναι πρωτο και σιγουρο στο θεμα ενημερωσεων. Επισης ερχεται με Lollipop το οποιο τρεχει παρα πολυ καλα για Android στα χρηματα αυτα. Με χρηση οπως την παραπανω που αναφερεις η εμπειρια πρεπει να ειναι σχεδον αλαγκαριστη
jiliad Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ωραια παιδια ευχαριστω πολυ, θα παιξει ψαρωμα για πιο του αρεσει καλυτερα εμφανισιακα αναμεσα g2, k moto g2 κ προχωραμε για αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα