intelligence Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, έχω απελπιστεί από την εξής χαζομάρα που έκανα, έχω χωρίσει το σκληρό δίσκο σε 2 partition, το ένα εκ των δύο το είχα κλειδώσει με το bitlocker. Σήμερα λοιπόν αντί να κάνω φορμάτ σε ένα φλασάκι , έκανα στο Partition αυτό και έχασα όλα μου αρχεία, τα οποία μου είναι πολύ σημαντικά. Έχω όλη μέρα λοιπόν στο ίντερνετ ψάχνοντας πως μπορώ να τα επαναφέρω, αφού γνωρίζω τον κωδικό για το bitlocker, αλλά μάταια μέχρι στιγμής. Παρακαλώ όποιος κατέχει το θέμα και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα πολύ!! Είναι φωτογραφίες από όλη μου τη φοιτητική ζωή. Η τραγική ειρωνία είναι πως χθες αγόρασα εξωτερικό σκληρό δίσκο , προκειμένου να τις περάσω και εκεί, αλλά δεν πρόλαβα. Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάποια μέθοδο να αφιερώσει λίγο χρόνο και να με βοηθήσει. Ευχαριστώ
Demon Lord Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις με το recuva https://www.piriform.com/recuva Είναι εργαλείο επαναφοράς διεγραμμένων αρχείων με την προϋπόθεση ότι αυτά δεν είναι "κατεστραμμένα" ή δεν έχουν γραφεί από πάνω τους άλλα αρχεία. Τώρα επειδή είναι και encrypted τα αρχεία δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αλλά νομίζω πως αξίζει μια προσπάθεια.
intelligence Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το δοκίμασα το recuva όπως και διάφορα άλλα, αλλά τίποτα.
Demon Lord Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δυστυχώς δε γνωρίζω κάτι άλλο που θα μπορούσε να βοηθήσει :/
άδικος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δοκίμασες με το TestDisk; Δε θα κάνεις δουλειά με τα κλασικά προγράμματα επαναφοράς αρχείων αλλά με partition recovery όπως το από πάνω. Δε ξέρω αν θα καταφέρουν να το εντοπίσουν όμως. Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα και αυτό (δε το γνωρίζω).
intelligence Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αυτή τη στιγμή έχω βάλει και τρέχει το m3, μένει ακόμα μία ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Το κακό είναι πως για να κάνει recovery τα αρχεία με bitlocker encrypted θέλει 170 δολλάρια η άδεια. Ωστόσο, θα τους κάνω παζάρια στα μισά με email αν δουλέψει. Αν δεν επιφέρει αποτελέσματα, θα δοκιμάσω στη συνέχεια το Test Disk. Το θέμα είναι πως το Partition δεν έχει χαθεί, quick format έγινε απλά.
άδικος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αν δεν επιφέρει αποτελέσματα, θα δοκιμάσω στη συνέχεια το Test Disk. Το θέμα είναι πως το Partition δεν έχει χαθεί, quick format έγινε απλά. Πρώτα δοκίμασε το TestDisk φίλε μου. Να ξέρεις αν έχεις free εναλλακτικές πριν αποφασίσεις να πληρώσεις.
tsakonas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δυστυχώς χωρίς το κλειδί, δε πρόκειται να κανεις τπτ...αλλιως δε θα είχε νόημα η κρυπτογράφηση .μη πληρώσεις τπτ τζάμπα λεφτά και κόπος.
spiti Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 δεν ξέρω σε ποιο επίπεδο κλειδώνει τα αρχεία αν κλειδώνει και filenames indexes ...σκούρα τα πράγματα αν τα αρχεία γραφονται/διαβάζονται κανονικά και on the fly την ώρα που τρέχεις κάτι κλειδώνει/ξεκλειδώνει .... οι πιθανότητες είναι μαζί σου , ξέρεις πως λειτουργεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα