Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! Εχω το smartphone Huaweii Ascend Y330. Το εχω εδω και ενα μηνα. Περασα μια καρτα SD(8GB αν θυμαμε καλα) . Σημερα παω να βαλω ενα app και μου λεει δεν εχει χωρο !! Βλεπω οτι η χωρος ειναι προεπιλεγμενος, στην καρτα SD. Κανω επανεκιννηση. Τιποτα. αλλαζω το προεπιλεγμενο μερος αποθηκευσης σε εσωτερικο. Τιποτα. Το ξανα αλλαζω σε καρτα SD. Παλι τιποτα. Σβηνω κατι φωτογραφιες που ειχα στο κινητο. Τιποτα. Ξανα κανω επανεκκινηση παλι μου βγαζει οτι δεν εχω χωρο. ΤΟ ιδιο γινοταν και σε μια φιλη μου(ειχε τηλεφωνο MLS βεβαια) και δεν βρηκε ποτε τι γινοταν. Ξερετε εσεις ποιο ειναι το προβλημα ??

Επισης να πω οτι εκανα και σαρωση με το Malwerebytes για ιους. Δεν ειχε τιποτα.

Δημοσ.

Μερικες εφαρμογες δεν σε αφήνουνε να της εγκαταστήσεις σε καρτα εξωτερικη καρτα sd. Ισος βεβαια με καμία εφαρμογη που θελει δικαιώματα root να γινεται να το παρακαμψεις αυτο αλλα προς το παρον θα πρεπει να βρεις επιπλέον χορο στην εσωτερική μνημη...

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι μάλλον στη μνήμη (έχεις 1GB; )

Έχεις εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές και μάλλον δεν έχεις καθαρίσει το κινητό από άχρηστα που γεμίζουν τη μνήμη.

Χρειάζεσαι μια εφαρμογή (Clean master ή SD Maid) για να καθαρίσεις ότι άχρηστο υπάρχει.

Δημοσ.
Χρειάζεσαι μια εφαρμογή (Clean master ή SD Maid) για να καθαρίσεις ότι άχρηστο υπάρχει.

Ξεχνα το clean master σκουπιδι σκετο...

sd maid και ξερο ψωμί!

Δημοσ.

Έχω και τα δύο και λειτουργούν παράλληλα, χωρίς πρόβλημα.

Έχω διαβάσει αρκετές αντικρουόμενες απόψεις και η δική σου είναι μια από αυτές, σε σχέση με τη δική μου.

Δημοσ.

Έχω διαβάσει αρκετές αντικρουόμενες απόψεις και η δική σου είναι μια από αυτές, σε σχέση με τη δική μου.

Ε ,αφαίρεσε το sd maid,να δεις τι κάνει το cm σκέτο.

Δημοσ.

παιδια υπερκαληπτει ο χωρος του κινητου μου τον χωρο που θελει το προγραμμα. το προγραμμα που θελω θελει οντως να ειναι root. Προσπαθησα να το κανω jailbrake με 3 διαφορετικους τροπους, και ως συνηθως παλι ειμαι ο μονος που δεν τα καταφερνει με κανεναν απο τους 3. λιγη βοηθεια.

Δημοσ.

Είχα μόνο το CM για αρκετό καιρό και πριν από μήνες εγκατέστησα και το SD Maid αλλά δεν βλέπω το λόγο γι' αυτή τη συζήτηση.

Είναι μάταιη αφού καθένας υποστηρίζει την προσωπική του άποψη.

Εάν συμφωνούμε ότι το πρόβλημα του TS αντιμετωπίζεται μ΄αυτές τις εφαρμογές, ας τις δοκιμάσει και ας αποφασίσει μόνος του.

Edit

@ST0RM

Μιλάμε για τη μνήμη (RAM) και όχι για τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού σου.

@mp4christos

Μην είσαι τόσο απόλυτος.

Διάβασε και λίγο το αντίστοιχο νήμα στο myphone που ασχολείται ειδικά με τα κινητά και τις εφαρμογές τους

Δημοσ.

Μια αποψη υπαρχει σε ολο το internet... και αυτη ειναι οτι το CM ειναι επαντελος αχρηστο. Απλος εχει ωραίο animation οταν στου καθαριζει τις εφαρμογες και ειναι πιασαρικο σε ασχετους...

παιδια υπερκαληπτει ο χωρος του κινητου μου τον χωρο που θελει το προγραμμα. το προγραμμα που θελω θελει οντως να ειναι root. Προσπαθησα να το κανω jailbrake με 3 διαφορετικους τροπους, και ως συνηθως παλι ειμαι ο μονος που δεν τα καταφερνει με κανεναν απο τους 3. λιγη βοηθεια.

Κατσε εχεις iphone?

Δημοσ.

Καλησπερα ! Εχω το smartphone Huaweii Ascend Y330. Το εχω εδω και ενα μηνα. Περασα μια καρτα SD(8GB αν θυμαμε καλα) . Σημερα παω να βαλω ενα app και μου λεει δεν εχει χωρο !! Βλεπω οτι η χωρος ειναι προεπιλεγμενος, στην καρτα SD. Κανω επανεκιννηση. Τιποτα. αλλαζω το προεπιλεγμενο μερος αποθηκευσης σε εσωτερικο. Τιποτα. Το ξανα αλλαζω σε καρτα SD. Παλι τιποτα. Σβηνω κατι φωτογραφιες που ειχα στο κινητο. Τιποτα. Ξανα κανω επανεκκινηση παλι μου βγαζει οτι δεν εχω χωρο. ΤΟ ιδιο γινοταν και σε μια φιλη μου(ειχε τηλεφωνο MLS βεβαια) και δεν βρηκε ποτε τι γινοταν. Ξερετε εσεις ποιο ειναι το προβλημα ??

Επισης να πω οτι εκανα και σαρωση με το Malwerebytes για ιους. Δεν ειχε τιποτα.

Για τα κινητα που εχουν προβλημα μνημης μια ειναι η λυση.

Root και το Link2sd.

Μπορεις βεβαια να δεις και αυτα τα link:

1) http://www.doctorandroid.gr/2012/03/android.html?m=1

2) http://www.doctorandroid.gr/2013/10/increase-internal-space-on-android.html?m=1

Δημοσ.

Κατσε εχεις iphone?

Όχι,αλλά από ότι φαίνεται προσπάθησε να κάνει jailbreak.

Έξυπνα κινητά και ..... άνθρωποι...ασυμβατότητα.

512 mb ram έχει το Υ330,θα έχει γεμίσει σαβούρα προφανώς.

Δημοσ.

Καλα κανεις και εχεις την δικη σου αποψη.

Αν εσενα σε καλυπτει κανενα προβλημα.

Εγω απλος θα δωσω μερικα link και τα συμπερασματα ειναι δικα σας :-)

1) http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow

2) http://www.greeceandroid.gr/dev/211-taskkillers

3) http://www.greeceandroid.gr/dev/1170-lmk-driver-android-ram

Δημοσ.

Jailbreak σε ανδροιδ.... Αδυναμια εγκαταστασης εφαρμογης και ram.... Στο ανδροιδ λεγεται root και οχι jailbreak οπως στα apple. Η ram (προσωρινη μνημη) δεν εχει καμια σχεση με την μνημη συσκευης οπου και εγκαθιστανται οι εφαρμογες(εσωτερικη ή sd).... Φιλε μου ακου τον Saruman ,ρουταρε το κινητο σου και στησε το link2sd να βολευτεις...

Δημοσ.

Jailbreak σε ανδροιδ.... Αδυναμια εγκαταστασης εφαρμογης και ram.... Στο ανδροιδ λεγεται root και οχι jailbreak οπως στα apple. Η ram (προσωρινη μνημη) δεν εχει καμια σχεση με την μνημη συσκευης οπου και εγκαθιστανται οι εφαρμογες(εσωτερικη ή sd).... Φιλε μου ακου τον Saruman ,ρουταρε το κινητο σου και στησε το link2sd να βολευτεις...

Ναι συγγνωμη, οχι jailbreak, root. Απλα μπερδευτηκα με το playstation που εκανα παλια. Προσπαθησα να το κανω root με 3 διαφορετικος τροπους. τιποτα. τωρα θα δοκιμασω τα link του saruman123. Και κοιταξτε ενα παραξενο πραγμα. Χθες προσπαθησα να κατεβασω μια ακομα εφαρμογη απο το google play που συμφωνα με την μνημη που εβλεπα, χωρουσε στο τηλεφωνο. Παλι μου εβγαλε το ιδιο προβλημα, οτι δεν εχει επαρκει μνημη. Οταν ομως πηγα να κατεβασω μια εφαρμογη που κανονικα κανει root το τηλεφωνο(δεν δουλεψε στο τελος βεβαια) και ηταν απο ενα αλλο site, κι οχι απο το google play, το κατεβασε κανονικα, και το εγκατεστησε κανονικοτατα. μηπως εχει θεμα το google play ? Eχω μπερδευτει......

Δημοσ.

Οχι....ακου πως δουλευει....αν εχεις 30mb πχ χωρο και θες να βαλεις εφαρμογη 20mb δεν θα γινει γιατι 20 το apk που θα κατεβει και αλλα 20+ που θελει για εγκατασταση παμε 40+.... Αν ομως κατεβασεις μια εφαρμογη 10mb της φτανουν ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...