Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε ενα fan controller. Εγώ έχω ενα skythe kaze 3000rpm τα ανεμιστηρια του silencio 650 και τον στοκ της hyper 212 evo σε Μαξ στροφές κατευθείαν με molex στο τροφοδικο. Δεν με ενοχλεί καθόλου ο θορυβος, αρκεί να φοραω ακουστικα όταν παίζω. Α και έχω και άλλο ενα 80mm τον στον της amd πανω στο router και αυτον με 12v

Δημοσ.

Με πολλούς ανεμιστήρες τοποθετημένους σε λάθος σημείο χαλάει η ροή του αέρα.

Το haf932 με τους δικούς του ανεμιστήρες δεν είναι θορυβώδες. Προσπάθησε να βρεις την προέλευση του θορύβου, ίσως από την κάρτα γραφικών ή από την ψύκτρα σου.

• Like 2
Δημοσ.

Έλεγξε/καθάρισε την gpu(ψύκτρα και fan). Επειδή έχουνε μικρό fan, συνήθως όταν μαζεύουν σκόνη, βγάζουν περισσότερο θόρυβο.

Δημοσ.

"Πάρε άλλα ανεμιστηράκια.."

χαχαχαχα,,,,,,,, αφού ο άνθρωπος έχει ήδη πολλά

πάρε 2 μεγάλους ανεμιστήρες δωματίου και βάλε να φυσάνε μέσα , βάλε αυτούς που φυσάνε τα σταγονίδια για να έχεις και οπτικά εφέ και κρότους .... θα γίνει της Ανάστασης.

top!!!:PPP

Δημοσ.

αμαν θες πες κατι χρησιμο B)

Xαμήλωσε πρώτα την ταχύτητα των ανεμιστήρων,δες αν συντονίζει κάποιος,αφαίρεσε τον πάνω,μετά άλλαξε ανεμιστήρες,και αν δεν δουλέψει κάτι από αυτά,πήγαινε τον στο απέναντι χωράφι και αγόρασε 30 μέτρα καλό hdmi/vga.

Aν η καλύτερη απάντηση του νήματος δε σου κάνει,δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

30M SVGA VGA Monitor Cable
Δημοσ.

καλα θα βρω ενα μερος στο δωματιο να ειναι οσο ποιο μακρια ευχαριστω

Δημοσ.

παρε μια γεννητρια και ενα μηχανημα για μαλλι της γριας που εχουν στα πανηγυρια ωστε να μην ακους το θορυβο απο το pc!

• Like 6
Δημοσ.

η μπορεις να τον σκεπασεις με 3 κουβερτες διπλες! η ακομα να τον πατησεις σιλικόνη σε ολες τις γωνιες , και μετα να του ριξεις λαδι μεσα (κολωμετραει..)

• Like 1
Δημοσ.

Επισης μπορεις να νοικιασεις το διπλανο διαμερισμα της πολυκατοικιας σου και να τον βαλεις εκει! Με μακρυα καλωδια και καμια τρυπα στον τοιχο,ωστε να τα περασεις απο εκει θα δουλευεις μια χαρα απο το δωματιο σου!! 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...