bade Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλησπερα Επειδη κανει θοριβο το πσ ελεγα μηπως το βαλω στο παταρι και με ενα καλωδιο lan το συνδεσω στο ρουτερ και μετα σε ενα χαλασμενο λαπτοπ (απο οθονη) και με καποιο προγραμμα να βλεπω την οθονη το πσ στο λαπτοπ και οτι συνδεω στο λαπτοπ να συνδετε στο πσ. Η οθονη ειναι 1080p. Θα εχω lag για να παιζω παιχνιδια?? ευχαριστω
genious1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 δεν θα ηταν ποιο ευκολο να παρεισ 2-3 αθόρυβα fans
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 οντως..δωσε 50 ευρο , αλλαξε cpu fan , case fan , psu fan και θα ειναι πιο αθορυβο και απο κλεφτη.. προγραμμα για να συνδεσεις το Desktop στο laptop και να χρησιμοποιεις μονο την οθονη του..δεν εχει..οποτε τα ξεχνας αυτα..
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αφού το λάπτοπ είναι χαλασμένο, πως θα συνδέεις πάνω του πράγματα και θα βλέπεις στην οθόνη του? Πάρε 2 ανεμιστήρια καλά και ησύχασε...
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 μπορει να ειναι και πιο φθηνο απο 50ευρο το θεμα σου..μπορει ενας μονο ανεμιστηρας να κανει θορυβο..ουτε 10 ευρο κοστος.
bade Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 εχω το κουτι haf 932 και το εχω μονταρει με 3 fan μπροστα στο ψυγειο 1 πισω στο αλλο ψυγειο εναν επανω οποτε τους χρειαζομαι και τους 5 γιατι δοκιμασα να κλισω τους 2 τους μπροστινους και ανεβασε 10 βαθμους. με το teamviewer εχει ενα μικρο lag αλλα ηταν απο κινητο στο πσ με καλωδιο πιστευω δεν θα εχει τοσο πολυ το συστημα μου i5 2500k @4.8 7950 @ 1150 core
Apple fanboy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλησπερα Επειδη κανει θοριβο το πσ ελεγα μηπως το βαλω στο παταρι και με ενα καλωδιο lan το συνδεσω στο ρουτερ και μετα σε ενα χαλασμενο λαπτοπ (απο οθονη) και με καποιο προγραμμα να βλεπω την οθονη το πσ στο λαπτοπ και οτι συνδεω στο λαπτοπ να συνδετε στο πσ. Η οθονη ειναι 1080p. Θα εχω lag για να παιζω παιχνιδια?? ευχαριστω Motion for epic post. Xαμήλωσε πρώτα την ταχύτητα των ανεμιστήρων,δες αν συντονίζει κάποιος,αφαίρεσε τον πάνω,μετά άλλαξε ανεμιστήρες,και αν δεν δουλέψει κάτι από αυτά,πήγαινε τον στο απέναντι χωράφι και αγόρασε 30 μέτρα καλό hdmi/vga. Πιο πολλά ψυγεία και από τη ΦΑΓΕ,πιο πολλούς ανεμιστήρες και από το "Κωτσόβολος summer sales",αλλά γκρίνια για τον θόρυβο. 5
bade Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 αμαν θες πες κατι χρησιμο Αφού το λάπτοπ είναι χαλασμένο, πως θα συνδέεις πάνω του πράγματα και θα βλέπεις στην οθόνη του? Πάρε 2 ανεμιστήρια καλά και ησύχασε... θα το συνδεσω στη οθονη του πσ που εχω τωρα
spiti Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 νομίζω υπάρχει ασυρματο hdmi μαζί με ασύρματο πληκτρολογιο/ποντικι πάντως ...με τόσα λεφτά για ανεμιστήρες/ψύξεις/τροφοδοτικά ..... θα είχες πάρει έναν αθόρυβο ι7 και θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο
avgou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μεσω teamviewer δεν μπορεις να δεις κινουμενη εικονα. Ασε που εχει πολυ χαμηλη ποιοτητα γραφικων και lag. Αν το παταρι ειναι κοντα τραβα ενα μακρυ vga και 2 usb για ποντικι πληκτρολογια και ασε το λαπτοπ ησυχο. Να εχεις ομως προχειρη σκαλα γιατι πολες φορες θα χρειαστει να εχεις προσβαση στον υπολογιστη. Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App 1
bade Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μεσω teamviewer δεν μπορεις να δεις κινουμενη εικονα. Ασε που εχει πολυ χαμηλη ποιοτητα γραφικων και lag. Αν το παταρι ειναι κοντα τραβα ενα μακρυ vga και 2 usb για ποντικι πληκτρολογια και ασε το λαπτοπ ησυχο. Να εχεις ομως προχειρη σκαλα γιατι πολες φορες θα χρειαστει να εχεις προσβαση στον υπολογιστη. Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App εχω δει στο νετ οτι μπορεις να εχεις το καλο πσ στο δωματιο και στο σαλονι να κανεις streaming μεσω steam ή κατι αλλο και να παιζεις παιχνιδια εκει μπορειτε να μου προτεινετε fans για τα ψυγεια αλλα οσο γινετε ποιο φτηνα μαξ 20-25 ευρω (3-4 fans)
cosmos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Για να σε ενοχλεί ο θόρυβος που κάνει σε ανοιχτό δωμάτιο...σκέψου στο πατάρι τί θα γίνεται...θα ακούγεται ένα βόμβος συνέχεια...έπειτα όλα τα καλώδια που θες από που και πώς θα περαστούν? Πάρε άλλα ανεμιστηράκια...ή πάρε ροοστάτες να ρυθμίζουν τις ταχυτητες και όταν δεν το χρησιμοποιείς να ησυχάζει το πράγμα...
spiti Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 "Πάρε άλλα ανεμιστηράκια.." χαχαχαχα,,,,,,,, αφού ο άνθρωπος έχει ήδη πολλά πάρε 2 μεγάλους ανεμιστήρες δωματίου και βάλε να φυσάνε μέσα , βάλε αυτούς που φυσάνε τα σταγονίδια για να έχεις και οπτικά εφέ και κρότους .... θα γίνει της Ανάστασης. 5
hliastsek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια εχω λιωσει! χααχχα Ρε συ θα βαλεις τον υπολογιστη στο παταρι γιατι κανει θορυβο?!?!? Οσο για το σχολιο με τους ανεμιστηρες νερου με αποτελειωσε χαχαχαχααχχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα