Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Εχω ενα multiboot usb με διαγνωστικα εργαλεια και malware scanners rescue disks και θελω να δω καποια πραγματα στην virtual machine μου,σε ενα virtual box.Υπαρχει δυνατοτητα να κανει boot απο το usb?ή ο μονος τροπος ειναι στις ρυθμισεις,στο Storage να επιλεξω το virtual disk iso που μου λεει αριστερα στο παραθυρο?Για να γινω πιο συγκεκριμενος το usb το εχω φτιαξει με το YUMI,το προγραμμα που σου κατεβαζει μονο του τα iso και στο κανει multibbot.Ευχαριστω.

Δημοσ.

ή ο μονος τροπος ειναι στις ρυθμισεις,στο Storage να επιλεξω το virtual disk iso που μου λεει αριστερα στο παραθυρο?

Ε;Σε ποιο πρόγραμμα τώρα;

Anyway για να κάνεις boot από usb κατέβασε το plop boot και βρες μέσα στο αρχείο το plpbt.iso όρισε το virtual να ξεκινάει από αυτό το iso και θα σου δίνει επιλογή να ξεκινάς από το usb,πρέπει βέβαια μέσα από το virtual να του έχεις δώσει πρόσβαση στα usb.

• Like 1
Δημοσ.

Ε;Σε ποιο πρόγραμμα τώρα;

Anyway για να κάνεις boot από usb κατέβασε το plop boot και βρες μέσα στο αρχείο το plpbt.iso όρισε το virtual να ξεκινάει από αυτό το iso και θα σου δίνει επιλογή να ξεκινάς από το usb,πρέπει βέβαια μέσα από το virtual να του έχεις δώσει πρόσβαση στα usb.

Εννοω στις ρυθμισεις του virtual box στο γραναζι.Σ'ευχαριστω παντως για την απαντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...