Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Ένα νέο smartphone ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά η Lenovo, το S60 με όπλο όπως πάντα το συνδυασμό τεχνικών χαρακτηριστικών και τιμής.Το S60 αναμένεται στην αγορά αυτό το μήνα με τιμή €148, και με τεχνικά χαρακτηριστικά όπως οθόνη IPS 5' ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720 και SoC της Qualcomm, το Snapdragon 410 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz με 2 GB μνήμη και 8 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή υποστηρίζει σύνδεση με δίκτυα 4ης γενιάς, dual sim, Bluetooth 4.0, GPS αλλά όχι ραδιοφωνικό δέκτη.

Ευχάριστη έκπληξη είναι η κύρια κάμερα του S60 η οποία διαθέτει ανάλυση 13MP με διάφραγμα F/2.0, αλλά και μια δεύτερη στο εμπρόσθιο μέρος με δυνατότητα ευρείας γωνίας και ανάλυσης 5 MP. Η χωρητικότητα της μπαταρίας περιορίζεται στα 2.150 mAh ενώ τρέχει Android 4.4.4 KitKat, με το γραφικό περιβάλλον της Lenovo, το Vibe UI να βρίσκεται στην επιφάνεια του.

Τέλος οι διαστάσεις της συσκευής (143 x 72 x 7.7mm) είναι ικανοποιητικές όπως και το βάρος το οποίο περιορίζεται στα 128 γραμμάρια, ενώ από θέμα εμφάνισης, μας θυμίζει την τελευταία δημιουργία της Apple.

Δημοσ.

Πέρα απο την πλάκα αρκετά καλό κινητό με 2gb ram και καλη κάμερα.η μπαταρία πιστεύω επερνε λίγο βελτίωση απο τα 2.150mah (βαλτε μεγαλύτερες μπαταρίες αμάν πια) ωραίο χρωμα και αν βγει σε αυτή την τιμή λογικά θα παει καλά...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ γιατί ακούω πολλούς να είναι δυσαρεστημενοι με τα Lenovo μετά από μερικούς μήνες χρήσης;

Δημοσ.

Μικρη μπαταρια σε σχεση με το μεγεθος και την αναλυση της οθονης και μικρος αποθηκευτικος χωρος.

Αν "κοβεις" απο'δω,"κοβεις" και απο'κει η τελικη τιμη ειναι μικρη για να προσελκυσεις τον πελατη.

Δημοσ.

Και τώρα ένα ίδιο με Soc 610-615 στα 170 και το αγόρασα. :)

"Ε; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Lenovo?"

Δημοσ.

Παιδιά το site λέει ότι φοράει 64bit κάτι λάθος έχετε γράψει εδώ

Ο 410 64bit είναι! :) 

Λουκουμάκι το κινητό. Θέλω και μια έκδοση με 615 και μεγαλύτερη μπαταρία.

Δημοσ.

δυο φιλοι εχουν λενοβο παρα παρα πολυ καλα .. το συγκεκριμενο το εχω χτυπησει για τη δικια μου σε κιτρινακι ..απλα κορυφαιο και καλη τιμη  ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια χαρά κινητά τηλέφωνα είναι τα Lenovo. Για την τιμή αυτή είναι κάτι που δε θα αφήσει δυσαρεστημένο τον αγοραστή. Κάνει τη δουλειά και είναι φτηνό. Καλές επιδόσεις.

Δημοσ.

το s90 εχει 160€ (ebay) με super amoled οθονη αλλα με 1gb ram (180 με 2gb) με ιδιες αναλυσεις κτλ

δε ξερω κατα ποσο αξιζει εκτος αν θα εχει 120-130 στο ebay

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...