DreadKnight Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Παιδιά γεια σας. Μόλις πριν ένα μήνα άλλαξα κάρτα γραφικών, επειδή μου έβγαζε μπλε οθόνη μετά την εγκατάσταση των drivers. Υπάρχει περίπτωση να μην ανέπνεε σωστά και γι αυτό να κάηκε; Tωρα που έχω την νέα gpu, έβγαλα την κάρτα ήχου αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω την onboard. Με την εξωτερική έχω πολύ καθαρότερο ήχο.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Κοίτα καλο ειναι να ειναι μακριά οσο γίνεται η κάρτα γραφικών απο τις υπόλοιπες για να αναπνέει τώρα αν κάηκε απο αυτο κανεις δεν ξέρει , γιατι και εγώ ηταν μια περίοδος που ειχα την κάρτα μου ετσι ελλείψει χώρου αλλα δεν έπαθε τιποτα. Απο θερμοκρασίες παρατηρούσες πως πήγαινε ?
DreadKnight Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Απο θερμοκρασίες παρατηρούσες πως πήγαινε ? Από θερμοκρασίες δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Ήταν οι ίδιες και με και χωρίς την κάρτα ήχου. Το μόνο που νομίζω είναι ότι σε ένα game που παίζω, αν είναι η κάρτα ήχου πάνω, ακουγότανε ποιο πολύ το ανεμιστηρακι της κάρτας γραφικών.
άδικος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Επειδή κόβεις τη ροή του αέρα ο ανεμιστήρας αναγκάζεται να δουλεύει πιο γρήγορα να μπορέσει να τραβήξει και να ψύξει τη κάρτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα