Pytzamarama Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Geia! Tha ithela na rotiso an kserei kaneis kanena video club i kanena magazi stin Athina pou na enoikiazei (i na poulaei) ta DVD tis apolitis scifi Tv seiras. Den thelo na mplekso me online agores gi afto kai rotao... Thanx in advance!!!
cronos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Τις έχει πάρει το μάτι μου στο Μετροπολις του Κoλωνακίου.
Pytzamarama Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Thanx man!! I ll check it out today...
Pytzamarama Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Ontos file eixes dikio!! Epeidi omos einai panakrives oi kasetines aftes,mipos kserei kaneis kana video club pou na tis diathetei pros enoikiasi? thanx in advance!!
Mesqal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Όχι αλλά έχω μεταφράσει τό 1ο Seasson!.. Καλησπέρα, μπορούμε να βρούμε πουθένα τους υπότιτλους ?
Barret Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Καλά που το θυμηθήκατε αυτο? Εγω ακόμα θυμάμαι εκείνη την πρασινομάτα που άλλαζε μορφές (τρανσφορμερ )...Έρωτας μιλάμε. Ειχα δεί πρι κατι μήνες ενα αρθρο που έλεγε πως μετέφερα το αρχικό φίλμ σε HDDVD. Σήμερα βλέπεται ή θα ξενερώσουμε τελίως??? Κάποιες απο τις παλιές σειρές πιστέυω πως τις βλέπουμε μόνο και μόνο λόγω νοσταλγιας. Απαντήστε με το χέρι στην καρδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.