Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγόρασα λαπτοπάκι με διπλή κάρτα και A8 5550M ..... κυρία AMD . Με αυτό είμαι προς το παρόν καλυμμένος .

Στη κατάλληλη τιμή να υποθέσω  :)

Δημοσ.

Adtakhs λέγοντας διπλή κάρτα μιλάς για dual graphics μεταξύ του apu και της ξεχωριστής radeon κάρτας έτσι ;

Ναι ακριβώς.

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχω πολλες γνωσεις σε οτι αφορα τα λαπτοπ αλλα το μονο ατομο τωρα προσφατα που αγορασε λαπτοπ με amd ειχε προβλημα με θερμοκρασιες(μπορει να ηταν τυχαιο,μπορει να μην φταει ο επεξεργαστης),αλλα επειδη για εμενα αποτελει εργαλειο και οχι παιχνιδι.Δεν θα το ρισκαρα ουτε θα προτινα amd

Άμα δεν έχεις γνώσεις για λαπτοπ, δεν προτείνεις ΚΑΘΟΛΟΥ. Για να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ σε κάποιον, πρώτα κάθεσαι και διαβάζεις/μαθαίνεις.

Δημοσ.

Άμα δεν έχεις γνώσεις για λαπτοπ, δεν προτείνεις ΚΑΘΟΛΟΥ. Για να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ σε κάποιον, πρώτα κάθεσαι και διαβάζεις/μαθαίνεις.

ωπα γιατι πολυ διατακτικη επεσε,το τι κανω αφορα εμενα.Αν με ρωτησει καποιος θα του πω την αποψη μου.Θα πω βεβαια οτι η εμπειρια μου ειναι σε desktop αλλα απο εκει και περα το τι θα κανει δεν με αφορα,αμα αυτος ειναι στοκος και δεν ψαξει τιποτα πριν αγορασει προβλημα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...