Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Adtakhs λέγοντας διπλή κάρτα μιλάς για dual graphics μεταξύ του apu και της ξεχωριστής radeon κάρτας έτσι ;
Millennium Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αγόρασα λαπτοπάκι με διπλή κάρτα και A8 5550M ..... κυρία AMD . Με αυτό είμαι προς το παρόν καλυμμένος . Στη κατάλληλη τιμή να υποθέσω
adtakhs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Adtakhs λέγοντας διπλή κάρτα μιλάς για dual graphics μεταξύ του apu και της ξεχωριστής radeon κάρτας έτσι ; Ναι ακριβώς. 1
RTW4ever Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 δεν εχω πολλες γνωσεις σε οτι αφορα τα λαπτοπ αλλα το μονο ατομο τωρα προσφατα που αγορασε λαπτοπ με amd ειχε προβλημα με θερμοκρασιες(μπορει να ηταν τυχαιο,μπορει να μην φταει ο επεξεργαστης),αλλα επειδη για εμενα αποτελει εργαλειο και οχι παιχνιδι.Δεν θα το ρισκαρα ουτε θα προτινα amd Άμα δεν έχεις γνώσεις για λαπτοπ, δεν προτείνεις ΚΑΘΟΛΟΥ. Για να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ σε κάποιον, πρώτα κάθεσαι και διαβάζεις/μαθαίνεις.
chrisxkar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Άμα δεν έχεις γνώσεις για λαπτοπ, δεν προτείνεις ΚΑΘΟΛΟΥ. Για να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ σε κάποιον, πρώτα κάθεσαι και διαβάζεις/μαθαίνεις. ωπα γιατι πολυ διατακτικη επεσε,το τι κανω αφορα εμενα.Αν με ρωτησει καποιος θα του πω την αποψη μου.Θα πω βεβαια οτι η εμπειρια μου ειναι σε desktop αλλα απο εκει και περα το τι θα κανει δεν με αφορα,αμα αυτος ειναι στοκος και δεν ψαξει τιποτα πριν αγορασει προβλημα του.
talos_2002 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ξέρω από Duron, οπότε καταλαβαίνετε τι θα προτείνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα