Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Λοιπόν το συστημά μου είναι το εξής :

Cpu : AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz Quad Core Socket AM3 125W Box Black Edition

Μητρική : Asrock Socket AM3+ 970 Extreme4 GLan Audio Raid

Μνήμη : Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (2χ 4096)

Gpu : ATI Radeon HD6870 DirectCU 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI Dual DP (Asus)

Κουτί : Corsair Carbide 300R

Για τις απαιτήσεις που έχω μια χαρά είναι το σύστημα μέχρι που είπα να δοκιμάσω να παίξω το witcher 3.... :P

Παίζει καμία διορθωτική κίνηση για το σύστημά μου ή χρειάζεται ολική αναβάθμιση (motherboard - cpu - gpu? ) (δεν με νοιάζει να τα παίζει όλα full απλά να μπορεί το game να είναι playable)

Σκληρούς έχω και ssd και κανονικό οπότε είμαι κομπλέ .

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μπορουσες να βαλεις FX 8320 αφου η μητρικη ειναι συμβατη και μια GTX 970...

Πες μας ομως ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις και ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου.

EDIT:Μπορεις να βαλεις και μονο μια GTX960.

Δημοσ.

Με μια 280/960 μια χαρα θα παιζει το Witcher. Επεξεργαστη δεν ειναι τοσο αναγκαιο να αλλαξεις, αλλα αν διαθετεις κοκο, θα ειναι ωραιος ενας 8320.

• Like 3
Δημοσ.

Γεια και πάλι !

Τροφοδοτικό έχω αυτό : Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX V2

budget λέω να το πάω γύρω στο  400€ (λίγο πάνω λίγο κάτω δεν με χαλάει) και οθόνη έχω μία 23 lg ips αλλά πρέπει να πάω σπίτι για να δω το μοντέλο :)

edit : LG IPS235V αυτή είναι η οθόνη που έχω (από ότι βλέπω είναι full hd)

Δημοσ.

Προσωπικά θα έβαζα μόνο την κάρτα γραφικών με το τροφοδοτικό αυτό μια χαρά θα είσαι, τα υπόλοιπα λεφτά θα τα κράταγα, καλοκαίρι είναι κάτι θα βρεις να τα κάνεις :P

Επεξεργαστής μια χαρά είναι, απ'όσο καταλαβαίνω δεν κάνεις και extreme χρήση και bottleneck δεν πρόκειται να έχεις με τις παραπάνω κάρτες γραφικών. Κράτα τα υπόλοιπα, εκτός και αν θέλεις να πουλήσεις τον 965 και να πας στον 8320 με άλλα ~90 ευρώ (κάπου στα 70 λογικά πουλιέται ο 965 απ'όσο έχω κοιτάξει στις αγγελίες) όπως πρότειναν πιο πάνω ώστε να δώσεις λίγη δύναμη στο σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση..

Λόγω της amd πλατφόρμας πιο καλά είναι να πάω σε ati gpu ή σε όποια και από τις 2 κάρτες αν πάω (280/960) θα έχω το ίδιο περίπου αποτέλεσμα?

Δημοσ.

Ερώτηση..

Λόγω της amd πλατφόρμας πιο καλά είναι να πάω σε ati gpu ή σε όποια και από τις 2 κάρτες αν πάω (280/960) θα έχω το ίδιο περίπου αποτέλεσμα?

Δεν παιζει κανενα ρολο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παιζει κανενα ρολο.

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα πάω μάλλον στη gigabyte 280 που έβαλε Link o geodark

Δημοσ.

Καλη επιλογη το witcher 3 που αυτη τη στιγμη ειναι απο τα πιο βαρια παιχνιδια κατεβαζοντας λιγο τις ρυθμισεις θα το παιξεις αρκετα καλα.

Δημοσ.

σκεψου και την λυση να ανεβασεις και με λιγο overclocking τον επεξεργαστη.οποτε εκει παει και η αγορα μια ψυχτρα εκει γυρω στα 30

• Like 1
Δημοσ.

παρε μια καρτα γραφικων (με μπολικη μνημη) και θα εισαι ΟΚ..!    

και καμμια ψυκτρουλα για τον επεξεργαστη, καλη θα ηταν,  να τον ανεβασεις και λιγο...!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες!

Τον επεξεργαστή δεν τον έχω κάνει overclocking , έχω την Coolermaster Hyper 212 Evo, απλά δεν ασχολήθηκα πολύ με το sport αυτό (ακόμη :) ) είτε γιατί δεν ξέρω είτε γιατί ψιλοφοβάμαι μην κάνω καμία βλακεία...

Για gpu είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 οπότε κάποια στιγμή θα καταλήξω :D

1. https://www.skroutz.gr/s/4682070/Gigabyte-Radeon-R9-280-3GB-OC-GV-R928WF3OC-3GD.html

2. https://www.skroutz.gr/s/6041984/Asus-GeForce-GTX960-2GB-Strix-OC-90YV07N0-M0NA00.html

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες!

Τον επεξεργαστή δεν τον έχω κάνει overclocking , έχω την Coolermaster Hyper 212 Evo, απλά δεν ασχολήθηκα πολύ με το sport αυτό (ακόμη :) ) είτε γιατί δεν ξέρω είτε γιατί ψιλοφοβάμαι μην κάνω καμία βλακεία...

Για gpu είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 οπότε κάποια στιγμή θα καταλήξω :D

1. https://www.skroutz.gr/s/4682070/Gigabyte-Radeon-R9-280-3GB-OC-GV-R928WF3OC-3GD.html

2. https://www.skroutz.gr/s/6041984/Asus-GeForce-GTX960-2GB-Strix-OC-90YV07N0-M0NA00.html

το ανεβασμα του συγκεκριμενου επεξεργαστη, ειναι παιχνιδι.  δεν εννοω να τον πας 4+ GHz...!!  αλλα πιστευω μεχρι τα 3,8 μπορεις να τον πας ανετα.

μονο ανεβαζοντας το Multiplier απο BIOS, απο χ17,  σε χ18 η χ19 (εχει βηματα ανα 0,5) και χωρις να πειραξεις τιποτα αλλο..!!  αν το ψαξεις λιγο, θα δεις οτι ειναι πανευκολο, και κυριως ακινδυνο...!!!

οι καρτες εχουν και οι 2 τα πλεονεκτηματα τους. η 960 ειναι πιο νεα και λιγο πιο δυνατη, αλλα με λιγοτερη μνημη απο την 280...!  

εγω εχω την 280 (ακα 7950), αλλα τωρα θα προτεινα την 960...!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...