Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ ανετα ομως!.

σημερα για να αγορασεις καρτα ηχου ,θα πρεπει να κανεις ηχογραφηση (που θες instrumental , mic inputs) η θα πρεπει να εχεις καμια 24αρα κονσολα και θα χρειαζεσαι πολλα outputs για να mixαρεις/recordαρεις/masterαρεις εκει πανω.

οτι home grade ηχειο και να εχεισ, ας εχεις και harman kardon (το λεω καλα?) ας εχει JBL , ας εχει Edifier , Boss, και οτι αλλη σοβαρη μαρκα σου ερχεται στο μυαλο...

ΟΛΑ αυτα ειναι HOME GRADE ασχετα αν τα πληρωνεις κανα 1000ρικο!

και ΔΕΝ χρειαζεσαιεξωτερικη καρτα ηχου!!

ολα τα 'νεα' chipset και οι μητρικες με alc1150 και πανω , ειναι υπεραρκετες για αυτα τα 'πανακριβα' συστηματα ηχου που ειπα παραπανω,οπως ειναι μια χαρα και για home cinema applications.

Δημοσ.

μακη, αν θες βοηθεια (στα σοβαρα) και δεν τρολαρεις, δωσε ινφο, για να καταλαβουν και οσοι θελουν να βοηθησουν, τι θες να κανεις..! 

ουτε μαντες ειμαστε, ουτε μαγοι...!! 

αν θες να αγορασεις -σωνει και ντε- καρτα ηχου, για να ικανοποιησεις το καταναλωτικο μικροβιο, παρ' την και μην ρωτας κανεναν.

αλλιως, καλυτερα να σταματησουμε εδω τη συζητηση...!   δεν υπαρχει κανενα νοημα...!!!

. θέλω να ασχολοθω με το djing και επειδή δεν ξέρω πως επιλέγουμε μια κάρτα ήχου είπα να ρωτησω μήπως ξέρει κάποιος εδω.
Δημοσ.

ναι αλλα τι εχεις στο μυαλο σου?

υπαρχουν 10δες τροποι για να κανεις το djλικι σου..

εχει μικτη?εχεις controller?εχεις ακουστηκα?εχεις ηχεια?

θες να μιξαρεις μονο 2 τραγουδια?θες 4? θες τραγουδια + loops? θες να βαλεις 'πεταλιερες' με εφε?

ολα αυτα υποδειλωνουν μια εισοδο και μια εξοδο στο pc.

καταλαβαινεις λοιπον , οτι αν δεν εξειγησεις ακριβως τι θες , δεν μπορει κανενας να σου προτεινει κατι που θα κανει για σενα.

αρα απο την αρχη που σκεφτεσαι να γραψει κατι γραψ το ολοκληρομενα , για να μην γραφουμε τοσα παιδια 2 σελιδες , ψαχνωντας το τι θες..

Δημοσ.

ναι αλλα τι εχεις στο μυαλο σου?

υπαρχουν 10δες τροποι για να κανεις το djλικι σου..

εχει μικτη?εχεις controller?εχεις ακουστηκα?εχεις ηχεια?

θες να μιξαρεις μονο 2 τραγουδια?θες 4? θες τραγουδια + loops? θες να βαλεις 'πεταλιερες' με εφε?

ολα αυτα υποδειλωνουν μια εισοδο και μια εξοδο στο pc.

καταλαβαινεις λοιπον , οτι αν δεν εξειγησεις ακριβως τι θες , δεν μπορει κανενας να σου προτεινει κατι που θα κανει για σενα.

αρα απο την αρχη που σκεφτεσαι να γραψει κατι γραψ το ολοκληρομενα , για να μην γραφουμε τοσα παιδια 2 σελιδες , ψαχνωντας το τι θες..

ναι τα έχω όλα αυτά καθ θέλω να μιξαρω 2 τραγπυδια

ευχαριστω για τις απαντησεις σας και για τον χρονο σας αλλά βρήκα απάντηση στο θεμα

Δημοσ.

αφου εχεις ολα αυτα , εγω θα σου προτεινω αυτη την καρτα ηχου , ειναι ιδανικη.

http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=8111

εχεις μικτη, controllers εχεις και πεταλιερες- external effects οποτε εισαι κομπλε.

επισης η καρτα εχει και firewire και usb. σε περιπτωση που εχεις λιγο παλιο υπολογιστη να παιξει δηλαδη..

Δημοσ.

αφου εχεις ολα αυτα , εγω θα σου προτεινω αυτη την καρτα ηχου , ειναι ιδανικη.

http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=8111

εχεις μικτη, controllers εχεις και πεταλιερες- external effects οποτε εισαι κομπλε.

επισης η καρτα εχει και firewire και usb. σε περιπτωση που εχεις λιγο παλιο υπολογιστη να παιξει δηλαδη..

σε ευχαριστώ για την απαντηση
Δημοσ.

native instruments traktor audio 2 και εγινες.

το παιδι δεν ειναι κανας τυχαιος..μην λες οτι σου κατεβει.

ειπαμε θα παρει RME Fireface UFX !

• Like 1
Δημοσ.

ναι τα έχω όλα αυτά καθ θέλω να μιξαρω 2 τραγπυδια

ευχαριστω για τις απαντησεις σας και για τον χρονο σας αλλά βρήκα απάντηση στο θεμα

Χωρις παρεξηγηση...,  αλλα αυτο το πραμα, να θελει ο αλλος βοηθεια σε κατι, χωρις να αναφερει τι κομματια εχει και τι ακριβως θελει να κανει, εμενα προσωπικα, με μπερδευει....!!!  

προσπαθω να καταλαβω αν εχω προβλημα κατανοησης....!!!  

χωρις παρεξηγηση και παλι...!  αλλα.....!!  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...