Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Είναι ο πιο σημαντικός, από την άποψη πως όσο καλά και να είναι όλα τα άλλα αν δεν υπάρχουν τουλάχιστον 8 δεν θα βγουν φώτος της προκοπής. Θα το πω ξανά, από τα 8 στα 12 η διαφορά είναι μικρή αν όλα τα άλλα είναι ίδια ακόμα μικρότερη από τα 12 στα 16. Στην προκειμένη περίπτωση η HTC έκανε πατάτα, και χαντάκωσε το τηλ σε αγοραστές σαν εμένα που τους ενδιαφέρει πολύ η κάμερα. Αναγνωρίζω βέβαια όλα τα άλλα καλά που έχει. Οπως αναφερθηκε σωστα ομως,ειδα και την camera στο επομενο M9,ταχα μου 20Mp(ζηλεψε την Sony απο οτι φενεται)αλλα οι φωτογραφιες μετροτατες και λιγο καλυτερες απο αυτες του M8. Ασε που πλεον οι δημοφιλεστερη χρηση φωτογραφιων που απασχολουν την μαζα ειναι οι Selfies(πλεον και απο τις χειροτερες αιτιες ατυχηματων ακομα και κατα την οδηγηση στην Ελλαδα). Επισης να αναφερω οτι ακομα και στα συγκριτικα που ειχαν γινει στην καλυτερη καμερα που μπηκε σε κινητο αυτη του 1020,θυμαμαι οτι λεγανε οτι ειναι η πρωτη καμερα που οντως πλησιαζει τις φωτογραφιες των κανονικων φωτογραφικων μηχανων. Βεβαια και αυτο το κινητο πηγε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ,οπως το λεμε στο Insomnia,λογω Windows κυριως. Αν ειναι η καμερα σημαντικος παραγοντας αγορας για κινητο,τοτε σιγουρα θα διαθεσεις παραπανω χρηματα απο αυτα του M8 αφου θες να εχεις το καλυτερο δυνατο. Φυσικα,εδω και 1 μηνα σχεδον προσωπικης χρησης, δεν αλλαζω με τιποτα την αλαγκαριστη εμπειρια του και το οτι παει πραγματικα σφαιρα σε σχεση με αλλα κινητα της αγορας αρκετα ακριβοτερα και το Htc Sense οντως μετραει. Αλλο ενα μεγαλο ατου των κινητων Htc ειναι τα ηχεια και η σωστη θεση που εχουν σε σχεση με αλλα κινητα. Για να μην αναφερω δε το αλλο αστειο που βλεπω τωρα τελευταια σε κινητα,που δεν περιεχουν μεσα στην συσκευασια ακουστικα.... Respect επισης στην Htc που εχει μεσα και μια θηκη για το κινητο. Και φυσικα να μην ξεχναμε την μεγαλη για μενα μαγκια που εχει κανει,στην Αμερικη μονο δυστηχως, για αντικατασταση οθονης σε περιπτωση ραγισματος http://www.htc.com/us/go/cracked-screen-replacement/
GianniSM Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Οπως αναφερθηκε σωστα ομως,ειδα και την camera στο επομενο M9,ταχα μου 20Mp(ζηλεψε την Sony απο οτι φενεται)αλλα οι φωτογραφιες μετροτατες και λιγο καλυτερες απο αυτες του M8. Ασε που πλεον οι δημοφιλεστερη χρηση φωτογραφιων που απασχολουν την μαζα ειναι οι Selfies(πλεον και απο τις χειροτερες αιτιες ατυχηματων ακομα και κατα την οδηγηση στην Ελλαδα). Επισης να αναφερω οτι ακομα και στα συγκριτικα που ειχαν γινει στην καλυτερη καμερα που μπηκε σε κινητο αυτη του 1020,θυμαμαι οτι λεγανε οτι ειναι η πρωτη καμερα που οντως πλησιαζει τις φωτογραφιες των κανονικων φωτογραφικων μηχανων. Βεβαια και αυτο το κινητο πηγε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ,οπως το λεμε στο Insomnia,λογω Windows κυριως. Αν ειναι η καμερα σημαντικος παραγοντας αγορας για κινητο,τοτε σιγουρα θα διαθεσεις παραπανω χρηματα απο αυτα του M8 αφου θες να εχεις το καλυτερο δυνατο. Φυσικα,εδω και 1 μηνα σχεδον προσωπικης χρησης, δεν αλλαζω με τιποτα την αλαγκαριστη εμπειρια του και το οτι παει πραγματικα σφαιρα σε σχεση με αλλα κινητα της αγορας αρκετα ακριβοτερα και το Htc Sense οντως μετραει. Αλλο ενα μεγαλο ατου των κινητων Htc ειναι τα ηχεια και η σωστη θεση που εχουν σε σχεση με αλλα κινητα. Για να μην αναφερω δε το αλλο αστειο που βλεπω τωρα τελευταια σε κινητα,που δεν περιεχουν μεσα στην συσκευασια ακουστικα.... Respect επισης στην Htc που εχει μεσα και μια θηκη για το κινητο. Και φυσικα να μην ξεχναμε την μεγαλη για μενα μαγκια που εχει κανει,στην Αμερικη μονο δυστηχως, για αντικατασταση οθονης σε περιπτωση ραγισματος http://www.htc.com/us/go/cracked-screen-replacement/ Έχω δυο μικρά παιδιά που μεγαλώνουν με την μέρα. Δεν θέλω να χάνω στιγμή τους. Επίσης πολλές φορές για λόγους δουλειάς χρειάζεται να φωτογραφίζω πράγματα. Selfies σπάνια βγάζω, βασικά αυτή που έχω είναι μια από τις ελάχιστες. Καταλαβαίνω βέβαια πως εγώ δεν είμαι ο μέσος όρος. Από κει και πέρα όμως θεωρώ πως όλοι θα τύχει να χρειαστούμε μια στο τόσο να βγάλουμε μια φώτο της προκοπής. Για τα ηχεία του HTC συμφωνώ απόλυτα, θα με έψηνε πολύ μόνο και μόνο για αυτά. Δεν αντιλέγω καθόλου για όλα τα άλλα καλά που παραθέτεις, αλλά οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Τώρα για τα ακουστικά να πω την αμαρτία μου ποτέ δεν χρησιμοποιώ της μαμάς επειδή σπάνια είναι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα