Προς το περιεχόμενο

ΗΤC one M8 vs Htc one E8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο πρώτο.

Γιατι ?αφου αν εξερεσεις καμερα που ειναι καλυτερο το Ε8 και κατασκευη που ειναι καλυτερο το Μ8 εμενα μου φαινοντε παρομοια. Αναλογα φυσικα τι ειναι πιο σημαντικο για εσενα....

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ την κάμερα βασικό στοιχείο ενός κινητού έτσι το Μ8 για μένα με τόσο κτυπητή αδυναμία έχει ήδη απορριφθεί.

Δημοσ.

Αν οι φωτογραφιες που θα βγαζεις θα ανεβαινουν απλα στο fb και θα τις βλεπεις σε μικρη οθονη οπως του κινητου μια χαρα θα σου κατσει και η καμερα του M8.Προσωπικα θα πηγαινα στο Μ8 για την ποιοτητα κατασκευης του

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικά δεν θα επερνα κανενα απο τα δυο.

Αν ητανε να διαλέξω ομως θα επερνα το Μ8 λογο κατασκευής και μονο...

Δημοσ.

Τα παραπάνω mp δε σημαίνουν και καλύτερη καμερα. Σκέψου ότι χρήστες του m9 αντιμετωπιζουν προβλήματα με φοκους, θόρυβο κτλ.

Τώρα για τα συγκεκριμένα 2 δε ξέρω πόσο μεγάλη διαφορά έχουν στην κάμερα. Πάντως σίγουρα όχι τόση ώστε να χάσεις το μέταλλο του m8

Δημοσ.

Τα παραπάνω mp δε σημαίνουν και καλύτερη καμερα. Σκέψου ότι χρήστες του m9 αντιμετωπιζουν προβλήματα με φοκους, θόρυβο κτλ.

Τώρα για τα συγκεκριμένα 2 δε ξέρω πόσο μεγάλη διαφορά έχουν στην κάμερα. Πάντως σίγουρα όχι τόση ώστε να χάσεις το μέταλλο του m8

Από τα 4 στα 8 είναι πολύ μεγαλύτερη η διαφορά από τα 8 στα 12. Σαφώς και δεν είναι ο μόνος παράγοντας, αλλά είναι και αυτός παράγοντας.

Δημοσ.

Όχι όμως ο πιο σημαντικός. 13 mp είχε το optimus G και δεν εστιαζε πουθενά. Κυριολεκτικά με ένα dumbphone έβγαζα καλύτερες και πιο αξιόπιστες φωτογραφίες.

Δημοσ.

Όχι όμως ο πιο σημαντικός. 13 mp είχε το optimus G και δεν εστιαζε πουθενά. Κυριολεκτικά με ένα dumbphone έβγαζα καλύτερες και πιο αξιόπιστες φωτογραφίες.

Είναι ο πιο σημαντικός, από την άποψη πως όσο καλά και να είναι όλα τα άλλα αν δεν υπάρχουν τουλάχιστον 8 δεν θα βγουν φώτος της προκοπής. Θα το πω ξανά, από τα 8 στα 12 η διαφορά είναι  μικρή αν όλα τα άλλα είναι ίδια ακόμα μικρότερη από τα 12 στα 16.

Στην προκειμένη περίπτωση η HTC έκανε πατάτα, και χαντάκωσε το τηλ σε αγοραστές σαν εμένα που τους ενδιαφέρει πολύ η κάμερα. Αναγνωρίζω βέβαια όλα τα άλλα καλά που έχει.

Δημοσ.

ειναι smartphone το χρησιμοποιησεις για να βγαλεις καμια γρηγορη φωτογραφια που θες να θυμασε η δν εχεις κατι αλλο διαθεσημο εκεινη την στιγμη αμα θελεις να τις βλεπεις σε μονιτορ η να τις εκτυπωσεις παιρνεις φωτογραφικη μηχανη!
πιστευω να κρινεις ενα κινητο απο την καμερα του ειναι λαθος! Ειναι κινητο που απλα ετυχε να εχει καμερα απο πισω!

Δημοσ.

ειναι smartphone το χρησιμοποιησεις για να βγαλεις καμια γρηγορη φωτογραφια που θες να θυμασε η δν εχεις κατι αλλο διαθεσημο εκεινη την στιγμη αμα θελεις να τις βλεπεις σε μονιτορ η να τις εκτυπωσεις παιρνεις φωτογραφικη μηχανη!

πιστευω να κρινεις ενα κινητο απο την καμερα του ειναι λαθος! Ειναι κινητο που απλα ετυχε να εχει καμερα απο πισω!

Δεν ισχύει πια αυτό. Το G3 μου αντικατέστησε για τα καλά την compact camera που έχω. Το G4 ίσως να συναγωνίζεται πια ακόμα και καλές μηχανές του είδους. Επίσης δεν είπα πως το κρίνω μόνο από κει, είπα πως είναι σημαντικός παράγοντας για μένα.

Δημοσ.

Εγώ το Μ8 θα σου πρότεινα αν και οποίο απο τα δυο htc και να πάρεις αξίζουν παρα πολυ τα λεφτα τους!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οποίο απο τα δυο htc και να πάρεις θα τα ευχαριστηθείς.Ειναι υπερβολικα value for money.Κι εγω προς το πρωτο τείνω παντως

Δημοσ.

Οποίο απο τα δυο htc και να πάρεις θα τα ευχαριστηθείς.Ειναι υπερβολικα value for money.Κι εγω προς το πρωτο τείνω παντως

Να σας πω οτι η καμερα του M8  και ομως ειναι πιο καλη απο του E8. Σε κανονικες φωτογραφιες εχει πιο καλη αποδοση χρωματων καθως ειναι μεγαλυτερα τα pixels (ισχυει ) και ειναι και καλυτερο σε αποδοση σε χαμηλο φωτιμσο. Φυσικα ομως αν την βαλεις στην τηλεωραση να τη δεις και αν κανεις zoom το Ε8 ειναι καλυτερο. Αλλα ανα απλα δεις τις φωτογραφιες στο κινητο η στο pc του M8 μπορω να πω ειναι με διαφορα καλυτερες οι φωτογραφιες..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...