Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα από κοντά το g4 και το έπαιξα κάνα 10λεπτο

Το καφέ δέρμα με ικανοποίησε, οπότε και αξίζει, οπότε ξεπερνάνε το θέμα της πλαστικουρας..

Σαν εμπειρία χρήσης είναι σχεδόν το ίδιο με το g3 απλά ένα δυο σκαλιά πιο γρήγορο.

Το s6 έχει πιο smooth εμπειρία, το note 4 δε θα το έλεγα.. Το nexus 6 τα τσαγιάζει όλα λόγω vanilla

Δε θεωρώ ότι αξίζει αυτή τη στιγμή ακόμα και στη φθηνότερη τιμή του σε σχέση με το g3, αφού επί της ουσίας δεν ένιωσα ότι άλλαξα κινητό όσο το χρησιμοποιούσα

Όταν πέσει η τιμή δε το συζητάμε..

Τη κάμερα δε πρόλαβα να τη δω και ένα πράγμα που με χάλασε είναι ότι παρόλο που η οθόνη είναι όντως πολύ πιο φωτεινή τα χρώματα παρά έγιναν ψυχρά και κορεσμένα οπότε δε ξέρω αν το προτιμώ από το g3 σε αυτό το κομμάτι σε σχέση με το g3 που γενικά βλέπω μια χαρά μαζί του σε ντάλα ήλιο

Το ίδιο είχα παρατηρήσει και στο z3 σε σχέση με το z2 που είχε φοβερά φυσικά χρώματα, πιο φωτεινή οθόνη και χρώματα κουκουρουκου (ίσως φταίει ότι δε συμπαθώ και καθόλου τα ψυχρά χρώματα)

Σε αυτό το κομμάτι θα δώσω το μπράβο στα s6 και note 4 όπου επιτέλους ή Samsung σταμάτησε τις καραγκιοζιες με τα υπερκορεσμένα και αν και amoled είναι ωραία, ενώ στο nexus 6 είδα τις γνωστές παθογένειες που είχε ή Sammy παλιά.

Βέβαια έτσι κι αλλιώς προτιμώ να αποφεύγω τις amoled γιατί μετά από καιρό είναι βέβαιο ότι θα κάνουν burn in και δε θαβτο αντεξω ξανά

Σε γενικές γραμμές με άφησε ικανοποιημένο το g4, θα αγοραστεί σίγουρα για τη γυναίκα αλλά σε σαφώς χαμηλότερη τιμή από τη σημερινή

• Like 1
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα από κοντά το g4 και το έπαιξα κάνα 10λεπτο

Το καφέ δέρμα με ικανοποίησε, οπότε και αξίζει, οπότε ξεπερνάνε το θέμα της πλαστικουρας..

Σαν εμπειρία χρήσης είναι σχεδόν το ίδιο με το g3 απλά ένα δυο σκαλιά πιο γρήγορο.

Το s6 έχει πιο smooth εμπειρία, το note 4 δε θα το έλεγα.. Το nexus 6 τα τσαγιάζει όλα λόγω vanilla

Δε θεωρώ ότι αξίζει αυτή τη στιγμή ακόμα και στη φθηνότερη τιμή του σε σχέση με το g3, αφού επί της ουσίας δεν ένιωσα ότι άλλαξα κινητό όσο το χρησιμοποιούσα

Όταν πέσει η τιμή δε το συζητάμε..

Τη κάμερα δε πρόλαβα να τη δω και ένα πράγμα που με χάλασε είναι ότι παρόλο που η οθόνη είναι όντως πολύ πιο φωτεινή τα χρώματα παρά έγιναν ψυχρά και κορεσμένα οπότε δε ξέρω αν το προτιμώ από το g3 σε αυτό το κομμάτι σε σχέση με το g3 που γενικά βλέπω μια χαρά μαζί του σε ντάλα ήλιο

Το ίδιο είχα παρατηρήσει και στο z3 σε σχέση με το z2 που είχε φοβερά φυσικά χρώματα, πιο φωτεινή οθόνη και χρώματα κουκουρουκου (ίσως φταίει ότι δε συμπαθώ και καθόλου τα ψυχρά χρώματα)

Σε αυτό το κομμάτι θα δώσω το μπράβο στα s6 και note 4 όπου επιτέλους ή Samsung σταμάτησε τις καραγκιοζιες με τα υπερκορεσμένα και αν και amoled είναι ωραία, ενώ στο nexus 6 είδα τις γνωστές παθογένειες που είχε ή Sammy παλιά.

Βέβαια έτσι κι αλλιώς προτιμώ να αποφεύγω τις amoled γιατί μετά από καιρό είναι βέβαιο ότι θα κάνουν burn in και δε θαβτο αντεξω ξανά

Σε γενικές γραμμές με άφησε ικανοποιημένο το g4, θα αγοραστεί σίγουρα για τη γυναίκα αλλά σε σαφώς χαμηλότερη τιμή από τη σημερινή

Ποια τιμή θεωρείς οτί θα ήταν ''δίκαιη'' για την συσκευη; ( σε σχέση και με τις τιμές που έχει ο ανταγωνισμός)

Δημοσ.

Δε με νοιάζει ο ανταγωνισμός για μένα λογική τιμή είναι κάτω από 400 και τιμή που θα το πάρω εγώ είναι 300-350

Το g3 το αγόρασα 325 που είναι μια καλή τιμή

Αν έπρεπε αυτή τη στιγμή να πάρω κάτι αυτό θα ήταν ξανά g3, μιας και δεν αξίζει τη διάφορα των 200€ το 4αρι

Γενικά δεν είμαι τύπος που δίνει 500-800€ για κινητό τα θεωρώ κοροϊδία τόσα λεφτά

Δημοσ.

Δε με νοιάζει ο ανταγωνισμός για μένα λογική τιμή είναι κάτω από 400 και τιμή που θα το πάρω εγώ είναι 300-350

Το g3 το αγόρασα 325 που είναι μια καλή τιμή

Αν έπρεπε αυτή τη στιγμή να πάρω κάτι αυτό θα ήταν ξανά g3, μιας και δεν αξίζει τη διάφορα των 200€ το 4αρι

Γενικά δεν είμαι τύπος που δίνει 500-800€ για κινητό τα θεωρώ κοροϊδία τόσα λεφτά

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αυτή την λογική ακολουθούσα αρκετά χρόνια ......Μέχρι που πήρα το Note 4 και είπα χαλάλι τα λεφτά του (550).....Έτσι όπως πέφτει η τιμή του G4 το κόβω μέχρι να βγει το καλοκαίρι να πέσει κάτω απο 400άρι ...

Δημοσ.

Ναι και εμένα κάτω από 400 μου φαίνεται μια λογική τιμή. Αξίζει όμως να σκεφτώ από το 3 να πάω στο 4; δεν είμαι βέβαιος

Δημοσ.

Δεν αξίζει, πάρτο κι εσύ για τη γυναίκα όπως θα κάνω κι εγώ

Από moto g που έχει θα είναι καλή αναβάθμιση

Δημοσ.

Δεν αξίζει, πάρτο κι εσύ για τη γυναίκα όπως θα κάνω κι εγώ

Από moto g που έχει θα είναι καλή αναβάθμιση

Μόλις πήρε της 2ης γενιάς Μότο, και είναι ευχαριστημένη, αυτή δεν είναι καθόλου της τεχνολογίας. Μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Που είπα εγώ πως λυπάμαι το insomnia;;;Μου λες;;;Είπα πως είναι κρίμα για το insomnia να υπάρχουν μέλη σαν και ΕΣΕΝΑ!

Που εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι είσαι senior member με το να επεξεργάζεσαι ξανά και ξανά τα posts σου χωρίς να φαίνεται ποτε το κανεις αλλάζοντας το νόημα της συζήτησης...Το έκανες τουλάχιστον 2 φορες και ξέρεις πως απαγορεύεται από τους κανόνες του forum.

Απο εκεί και περα αυτό που ήθελα να φανεί από αυτή την ΑΣΚΟΠΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ μας σίγουρα φάνηκε. Αυτά....

Εαν δεν μιλουσα προφανως σε ατομο μικρης ηλικιας τα λεγομενα μου θα ηταν διαφορετικα.Ουτε Mod σε ορισαμε ουτε admin.

Το τι πιστευεις και τι κρινεις εσυ για το site αφηνει αδιαφορους τους παντες και κυριως εμενα.Ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις.Προσοχη λοιπον πως εκφραζεσαι για το ατομο μου περαν των αποψεων που εκφραζω.

http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/

οριστε οι οροι ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με το θεμα senior member και την επεξεργασια...αυτο δεν το επιλεγω εγω αν εχεις ιδεα απο sites.

Εαν απαγορευοταν θα βρισκοταν εκει;προφανως υπαρχει γι'αυτο τον λογο.Αν χρειαστει θα το κανω αλλο 1 εκ φορες.

Διαχειριση και συμβουλες στα δικα σου μηνυματα και οχι στα δικα μου για να τελειωνουμε.

Αν η κουβεντα ηταν ασκοπη ΔΕΝ σε υποχρεωσε κανεις.Μπορουσες να αποχωρησεις οποια στιγμη ηθελες.Τον πληθυντικο στον εαυτο σου.(μας φανηκε).Οποιος θελει να μου πει κατι μου το λεει.Δεν νομιζω να σε διορισαν εκπροσωπο τους.Αυτα κι απο μενα.

Εαν θελεις συνεχιση της συζητησης μας σε προσωπικο επιπεδο στειλε πμ να τα πουμε σε αναλογο επιπεδο χωρις να ενοχλουμε τους αλλους.Διαφορετικα μαθε να σεβεσαι την γνωμη του αλλου κι ας μην συμφωνει μαζι σου με οτι συνεπαγεται αυτο.

ΥΓ:Συγνωμη για το offtopic στα παιδια του τοπικ(εκτος απο εσενα),αλλα καποια πραγματα πρεπει να απαντωνται.

Δημοσ.

Ας γράψω κι εγώ την προσωπική μου άποψη για την συσκευή της lg.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν περίμενα με καθόλου αγωνία τον αντικαταστάτη του G3,καθώς είχα την υποψία ότι δεν θα με κέρδιζε πουθενά.αληθεύει όμως αυτή μου η γνώμη?

Για πάμε να δούμε.

Είχα το g3 περίπου ενα 6μηνο και προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος από την συσκευή,μετά πέρασα στο εξαιρετικό sony z3 και στο επίσης εξαιρετικό galaxy s6 πού εχω και τώρα στα χέρια μου και γράφω αυτό το mini review.

Και να λοιπόν πού την προηγούμενη βδομάδα ηρθαν 3 συσκευές στα χέρια μου,3 συσκευές lg g4 και να ευχαριστήσω κι επίσημα το e-mobile.gr πού μου εμπιστεύτηκε την λευκή συσκευή πού εχω ακόμα στα χέρια μου.

White-leather brown-leather black.

Να σημειώσω ότι σαν εμφάνιση μου άρεσε το λευκό,κι αμέσως μετά το καφέ,πού φυσικά εχει δερμάτινη πλάτη.

Το μαύρο καθόλου,ούτε σαν αίσθηση,ούτε και σαν υφή.

Το πρώτο λοιπόν απόγευμα πού το κράτησα στα χέρια μου,μπορώ να πω ότι μου άρεσε,μπήκα αμέσως σε συγκρίσεις με το s6 μου.

Και ξεκίνησα κάπως αντίστροφα.

Με την κάμερα,παράξενο αυτό για μένα καθώς πάντα αφήνω ως τελευταία παρατήρηση την κάμερα.

κατά την λήψη της φωτογραφίας λοιπόν,τα χρώματα στην φωτογραφία δείχνουν πιο έντονα σε σχέση με του s6.δεν με χάλασε το αποτέλεσμά και πραγματικά στο αυτόματο δίνει μία πολύ καλή φωτογραφία στον χρήστη,πού όμως αν μπει στην διαδικασία του zoom,η λεπτομέρεια δεν είναι κι ότι καλύτερό,στο s6 νομίζω εχει καλύτερό αποτέλεσμά.

Στις manual ρυθμίσεις υπάρχει μία τεραστία γκάμα επιλογών πού θα θυμίσει στον χρήστη ρυθμίσεις πού έχουν,είτε dslr,είτε κάποιες compact με προηγμένες ρυθμίσεις.θέλει πάντως αρκετό ψάξιμο στις ρυθμίσεις για να βγει ενα πολύ καλό αποτέλεσμά και πολλές φορές δεν κατάφερνε να εστιάσει σωστά.καλύτερα λοιπόν να επιλέξετε το αυτόματο αν θέλετε μία γρήγορη και καλή φωτογραφία.

Στο βίντεο έδωσα λίγη σημασία,αλλά από το λίγο πού είδα,τα πηγαίνει αρκετά καλά νομίζω.

Οθόνη.πολύ καλή δουλειά εχει κάνει η lg στο θέμα της οθόνης,φυσικά εχω και τα αρνητικά,αλλά θα τα αναφέρω σε λίγο.

Τα χρώματα πού απεικονίζει η οθόνη της συσκευής είναι πάρα πολύ καλά,αν ο χρήστης βάλει ενα έντονο σε θέμα χρωμάτων wallpaper,πραγματικά θα μείνει εντυπωσιασμένος.

Μου αρέσουν τα κορεσμένα χρώματα και η οθόνη του g4 δεν είναι και απολύτως φυσική στο θέμα της απεικόνισής.

Μεγάλο άλμα σε σχέση με του g3 την οθόνη.

Επίσης το μαύρο φαίνεται σχετικά καλά σε σχέση με άλλες συσκευές πού φαίνεται σαν γκρι.

Εξαιρετικό λοιπόν και από φωτεινότητά μία χαρά.

Να γράψω και τα αρνητικά?

Μόνο η μία από τις 3 συσκευές δεν είχε πρόβλημα με την οθόνη,η μάλλον,είχε,αλλά οχι πολύ έντονο.

Bleeding.σε μαύρο φόντο και με την εφαρμογή test screen πού αφαιρεί τα on screen buttons,εντόπισα στο κάτω μέρος της οθόνης,έντονο bleeding,φυσικά αν τα screen buttons είναι ενεργά τότε δε φαίνεται τίποτα.

Αλλά ειρωνεία ρε παιδί μου.2 στις 3 συσκευές με ελάττωμά πού προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα.

Ως γνωστον,ποτέ δεν αγοράζουμε lg πριν περάσουν τουλάχιστον 2 μήνες από την κυκλοφορία τους.

Δυστυχώς και με το g4 ισχύει αυτό.

Γενικά είναι ζαριά,αν σού κάτσει σωστό,σού έκατσε.

Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα το συνάντησα και σε αλλά 2 κινητά g4 πού είχαν γνωστοί μου.

Και φυσικά μιλάμε για πρόβλημα,γιατί σε άλλες LCD οθόνες δεν εχω συναντήσει το θέμα αυτό,πλην του motorola moto g.

Το γράφω αυτό γιατί διάβασα ότι είναι φαινόμενο πού παρουσιάζουν οι συγκεκριμένες οθόνες.

Εν ολίγης,τρίχες αγαπητοί μου φίλοι.

Τρίχες γιατί εχω πιάσει τηλεφωνά με την συγκεκριμένη τεχνολογία οθόνης,πού δεν είχαν το παραμικρό.

Ηχος.

Πάρα πολύ καλό στο θέμα του ήχου.και το εννοώ.από τα καλύτερα ηχεία πού εχω ακούσει να βαράνε.

Δυνατό και με εξαιρετική ποιότητα.

Κλήσεις,συνδεσιμότητα.

Κι εκεί το g4 διαπρέπει.κανένα απολύτως πρόβλημα κατά την συνομιλία,δυνατό και καθαρό ακουστικό οπως επίσης αρκετά καλύτερό στο σήμα σε σχέση με το g3 πού ηταν ομολογουμένως αδύναμο.

Wifi,bluetooth,wifi direct κανένα απολύτως πρόβλημα,τα πάντα εξαιρετικά.

Ιδιαίτερή μνεία θα δώσω στο σήμα του wifi πού είναι αρκετά δυνατό,σε σημεία πού με άλλες συσκευές έπιανα με ζόρι 1 γραμμή,με το g4 είχα και 2 και 3.

Πλοήγηση.

Smoothness,έπρεπε να προσπαθήσω αρκετά για να δω lag,η lg μας προσφέρει πραγματικά μία πολύ καλή εμπειρία χρήσης.

lag οπως ήδη ανέφερα,σε σπάνιες περιπτώσεις θα δει ο χρήστης,κι ελάχιστο.

Το δούλευα ταυτόχρονα και με ενα note 4c και το αποτέλεσμά ηταν αλλο να στο γράφω κι αλλο να το βλέπεις.

Σχεδόν παντού έβλεπες το lag στο note,εν αντίθεση με το g4 πού δουλεύε υποδειγματικά.

Σε σχέση με το s6 είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα,ισως στο g4 ελάχιστα καλύτερα.μόλις όμως πάρει την 5.1 το s6 σίγουρα θα εξαλειφθεί και το παραμικρό ελάχιστο lag πού μπορεί να δει ο χρήστης του.

Στο άνοιγμα εφαρμογών πάντως η παιχνιδιών πού έχουν κάποιες απαιτήσεις,το g4 αργοπορεί πάντως,οπως επίσης και στο άνοιγμα βαριών σελίδων στον browser.πάντα με αντίπαλο το s6.

Εμφάνιση-ποιότητα κατασκευής.

Δύσκολο κομμάτι με ξεκάθαρες όμως απαντήσεις.

Εν ολίγης,δεν μου αρέσει.

Ok,πέταξαν το δέρμα για να το κάνουν κάπως premium,και?τίποτα το σπουδαίο,τίποτα το ιδιαίτερό,τίποτα πού θα κάνει έναν έμπειρο χρήστη να πει wow.

Αμφιβάλω καταρχήν για το αν χρειάζεται 3 μήνες η διαδικασία του πλαστικού καπακιού με το δέρμα.

Στην εμφάνιση η lg έχασε το παιχνίδι.εμένα οπτικά μου άρεσε πολύ περισσότερο το g3.

Το κάτω bezel του g4 είναι κακάσχημο.τα πλαϊνά επίσης θα μπορούσαν να ηταν σε στυλ g2.

Το πάχος της συσκευής επίσης δεν μου αρέσει.

Θα μπορούσε να είναι πιο ωραίο,πιο μαζεμένο,πιο ποιοτικό.

Εκεί η lg δεν έκανε κανένα βήμα προόδου.αντιθέτως το έκανε χοντροκομμένο.

Κι οχι ότι δεν είναι βολικό στο χέρι,απλά δεν μου αρέσει.

Δε μου γεμίζει το μάτι ούτε σαν ποιότητα,καθώς τα πλαστικά του δεν με πείθουν,ούτε σαν εμφάνιση.

Και φυσικά δεν θα πλήρωνα ούτε 400 ευρώ γι αυτή την συσκευή.

Αυστηρός?μάλλον.

Γράφω όμως την προσωπική μου άποψη.γι άλλους μπορεί να είναι vfm.

Και τέλος,η μπαταρία.τίποτα το ιδιαίτερό πραγματικά.

Για μένα το s6 τα πηγαίνει καλύτερα,πάντα σύμφωνα με την χρήση πού κάνω.λιώσιμο με λίγα λόγια καθώς λίγες είναι οι φορές,η μάλλον οι μέρες πού δεν θα λιωσω μία συσκευή.

Την επιλογή μου την εχω κάνει,s6,αδιαμφισβήτητος νικητής κι ας μην βάζει κάρτα μνήμης,κι ας μην αλλάζει με τον εύκολο τρόπο μπαταρία.για μένα είναι καλύτερό.στο κάτω κάτω,δεν παντρεύομαι ούτε το κινητό,ούτε και καμία εταιρεία.αναλώσιμα ολα για μένα.

Αυτά λοιπόν φίλοι μου.

Σίγουρα πολλοί δεν θα συμφωνήσετε μαζί μου,όμως σαφώς και δεν θα με πειράξει καθώς για μένα σημασία εχει τι καλύπτει εμένα και μόνο εμένα.

Βαθμολογία.

6,8/10

φιλε εσυ που τ ειχες και τα δυο ολοι ξερουμε πως το s6 ειναι ανωτερο κακα τα ψεματα φενεται απο τα specs ομως κατι πολυ σημαντικο η ζωη της μπαταριας αναμεσα σε αυτα τα δυο s6 kai lg g4 ποια θα ελεγες πως ειναι καλυτερη?δλδ εσενα ποσο σου κρατουσαν ?

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός, έχω πιάσει στα χέρια μου και το s6 κσι το G4 με το δερμάτινο καφέ καπάκι.

Ε... γενικά, το s6 είναι μια ψεφτιά, γυαλιστερή πλαστικούρα, με πολύ λαμπερή οθόνη. Α.. .έχει και καλή κάμερα από ότι λένε.

Το G4 το θεωρώ πολύ καλύτερο, πολύ καλό handling, το δέρμα πίσω πολύ καλό (και ας μου αρέσει πολύ το μέταλλο των huawei) πολύ καλή και μεγάλη οθόνη, και καλό μέγεθος. Καθόλου παχύ.... ίσως στη χερούκλα μου όλα αυτά βέβαια...

Απορώ ποιος δίνει τόσα πολλά χρήματα για το s6 που έχει μικρή οθόνη.... είμαι και μιας ηλικίας βέβαια. Υποθέτω, ότι αυτός που το θέλει για τα specs του και για βαριά επαγγελματική χρήση, πως συμβιβάζεται με μικρή οθόνη....?

Μόνο να είναι κομψό τον ενδιαφέρει? και στρογγυλεμένο σαν το iphone????

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός, έχω πιάσει στα χέρια μου και το s6 κσι το G4 με το δερμάτινο καφέ καπάκι.

Ε... γενικά, το s6 είναι μια ψεφτιά, γυαλιστερή πλαστικούρα, με πολύ λαμπερή οθόνη. Α.. .έχει και καλή κάμερα από ότι λένε.

Το G4 το θεωρώ πολύ καλύτερο, πολύ καλό handling, το δέρμα πίσω πολύ καλό (και ας μου αρέσει πολύ το μέταλλο των huawei) πολύ καλή και μεγάλη οθόνη, και καλό μέγεθος. Καθόλου παχύ.... ίσως στη χερούκλα μου όλα αυτά βέβαια...

Απορώ ποιος δίνει τόσα πολλά χρήματα για το s6 που έχει μικρή οθόνη.... είμαι και μιας ηλικίας βέβαια. Υποθέτω, ότι αυτός που το θέλει για τα specs του και για βαριά επαγγελματική χρήση, πως συμβιβάζεται με μικρή οθόνη....?

Μόνο να είναι κομψό τον ενδιαφέρει? και στρογγυλεμένο σαν το iphone????

Για τον λόγο αυτό βγαίνει η σειρά Note ....για επαγγελματική χρήση. Η σειρά S προορίζεται για τον μέσο χρήστη που θέλει όλο το high end hardware της εποχής σε πιο μικρή συσκευή...

Δημοσ.

Ναι αλλά έχει δίκιο αν έχεις συνηθίσει μεγάλο κινητό η οθόνη του σου φαίνεται πολύ μικρή

Δημοσ.

Ναι αλλά έχει δίκιο αν έχεις συνηθίσει μεγάλο κινητό η οθόνη του σου φαίνεται πολύ μικρή

Εννοείται άμα πιάσεις στα χέρια σου 5.5 inc + συσκευή μετά πάει όλα τα άλλα είναι μικροσκοπικά ....

Η πλειοψηφία της αγοράς είναι άτομα που ούτε θα κάτσουν να ασχοληθούν με τις ώρες να συγκρίνουν, να δουν χαρακτηριστικά κτλ. 

Θέλουν κάτι καινούριο, ''καλό'' να φαίνεται ωραίο, να βγάζει καλές φωτογραφίες και να μην είναι τεράστιο ...Σωστά; Εκεί θεωρώ αντιστοιχεί η σειρά S της Samsung , Z της Sony και γενικά compact συσκευές ...

Εκεί ήτανε και το G2 το οποίο ήταν μεγάλη επιτυχία για την LG , με το G3/G4 νομίζω έχασε πελάτες (αυτούς που αναφέρω πιο πάνω) και λόγο μεγέθους.... 

Δημοσ.

κι εγώ ήμουν αρνητικός με τις 5.5 αλλά επειδή συνολικά η συσκευή είναι συμαζεμένη, πλέον δε πάω παρακάτω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...