Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καλα εισαι σοβαρος??Τι βιντεακι ασχετο ειναι για ακομα μια φορα αυτο??Τι δειχνει??Ενα demo απο τον Ιουλιο του 2013??Ενω ο 800αρης Βγηκε επισημα τον Σεπτεμβριο του 2013??Οταν το note 3 με τον 800 τραβουσε 2160p βιντεο και ειχε lte ο exynos 5420 γιατι δεν τα υποστηριζε???

Επισης αυτα με το antutu ποιο πανω τα εκανες γαργαρα ετσι??

Oλα για σενα ειναι στημενα.Αυτο κραταω...

Γαργαρα ξεργαγαρα εσυ κρατα το μπαρμπεκιου και τις φωτιες κι εγω θα ειμαι στην δροσια. :-D

http://forum.xda-developers.com/note-4/general/to-snapdragon-805-to-exynos-5433-t2868247/page190

Και με διαφορα ο exynos 5.

Μπορει η adreno στα λιγα δευτερολεπτα του bench να βγαζει λιγο σκορ παραπανω αλλα σε πραγματικες συνθηκες οταν δουλευει ΩΡΕΣ ή λιγα λεπτα παραπανω , στα games τρωει ο snap τοση καψιμο στα κυκλωματα του και στην Gpu που δεν μπορει να σταθει ουτε κατα διανοια.Τρωει τοσο throttle που ουτε στα πιο ασχημα ονειρα του δεν εχει ξαναδει.Δωρο αδωρον...

Στημενο κι αυτο...

Aντε για να μην παραπονιεσαι για 720p και 2k.Και τα 2 2κ.

805 στα τζακια... :-D

Εxynos 5 διπλασια fps.

Νε ευχεσαι να μην ενεργοποιησει η samsung το 64bit του 5433.O 805 θα παει για υπνο... ^_^

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oλα για σενα ειναι στημενα.Αυτο κραταω...

Γαργαρα ξεργαγαρα εσυ κρατα το μπαρμπεκιου και τις φωτιες κι εγω θα ειμαι στην δροσια. :-D

Χαχαχαχα μπροστα σε ολους τα εκανες  γαργαρα λοιπον...Αντε μεγιες 2 στα 2 βιντεακια βγηκες εκτος......και την επομενη φορα να εισαι λιγακι ποιο αντικειμενικος...Καλο μεσημερι...

Δημοσ.

Χαχαχαχα μπροστα σε ολους τα εκανες  γαργαρα λοιπον...Αντε μεγιες 2 στα 2 βιντεακια βγηκες εκτος......και την επομενη φορα να εισαι λιγακι ποιο αντικειμενικος...Καλο μεσημερι...

Καλη αποχωρηση...σε καταλαβαινω.

Ιδιαιτερα το τελευταιο σχολιο σου ανεβασε τον snap στην εκτιμηση ε; :-D

Μου φτανει που εισαι εσυ αντικειμενικος...

http://forum.xda-developers.com/note-4/general/to-snapdragon-805-to-exynos-5433-t2868247

Διαβασε σχολια και για να γινεις πιο αντικειμενικος.

Δημοσ.

Γιατι επεξεργαζεσαι τα σχολια σου ξανα και ξανα ενω ηδη σου εχω απαντησει???Σου συμβαινει κατι???

Αχ βρε insomnia funboμαγνητη εχεις ρε γαμωτο??Που βρισκονται κατι τετοια διαμαντια εδω μεσα ξανα και ξανα??

Δημοσ.

Γιατι επεξεργαζεσαι τα σχολια σου ξανα και ξανα ενω ηδη σου εχω απαντησει???Σου συμβαινει κατι???

Αχ βρε insomnia funboμαγνητη εχεις ρε γαμωτο??Που βρισκονται κατι τετοια διαμαντια εδω μεσα ξανα και ξανα??

Τα επεξεργαζομαι για να ειμαι πιο "αντικειμενικος" οπως εσυ.

Να μην με κατηγορεις μετα...

Δημοσ.

Τα επεξεργαζομαι για να ειμαι πιο "αντικειμενικος" οπως εσυ.

Να μην με κατηγορεις μετα...

Κοιταξτε ολοι επιπεδο συζητησης...απαντω σε διαφορα μηνυματα του και αυτος αφοτου απαντω τα επεξεργαζεται ωστε να διαστρεβλωνει το νοημα...και φυσικα επειδη ειναι senior member δεν φαινεται αν και ποτε τα επεξεργαστηκε...

Ντροπη και παλι ντροπη..μονο αυτο εχω να  πω...

Δημοσ.

Κοιταξτε ολοι επιπεδο συζητησης...απαντω σε διαφορα μηνυματα του και αυτος αφοτου απαντω τα επεξεργαζεται ωστε να διαστρεβλωνει το νοημα...και φυσικα επειδη ειναι senior member δεν φαινεται αν και ποτε τα επεξεργαστηκε...

Ντροπη και παλι ντροπη..μονο αυτο εχω να  πω...

Συνεχισε το παραληρημα.

Δημοσ.

Παιδιά η συζήτηση πάει κύκλους τώρα και σταμάτησε να είναι παραγωγική. Νομίζω να το αφήσουμε ως εδώ. Ου πείσεις καν με πείσεις

Δημοσ.

Παιδιά η συζήτηση πάει κύκλους τώρα και σταμάτησε να είναι παραγωγική. Νομίζω να το αφήσουμε ως εδώ. Ου πείσεις καν με πείσεις

Γιαννη με καθε σεβασμο στο προσωπο σου..ειλικρινα το λεω αυτο...

Απο την στιγμη που και εσυ ρωτησες κατι, σου δωθηκε αμεση και στοχευμενη απαντηση απο εμενα και εσυ ο ιδιος ουτε καν μπηκες στον κοπο να πεις κατι μετα απο διπλη  παρατρυνση μου κιολας(Σε αυτο με τα βιντεο αναφερομαι)..τοτε εχεις συμβαλλει και εσυ σε αυτο τον κυκλο...

Διαφωνεις?

Δημοσ.

Πάνο εγώ δεν είμαι μέρος του debate. Εγώ κατάθεσα την επιστημονική μου άποψη σαν ηλεκτρονικός για το θέμα της λιθογραφίας και τις συνέπειες που αυτή έχει.

Η κόντρα που έχετε ποσώς με ενδιαφέρει. Βλέπω απλά 2 άτομα που το πήραν προσωπικά και συμπεριφέρονται σαν φαν μπόις.

Δημοσ.

Σκοπος μου δεν ειναι πεισω κανεναν αλλα να πω αυτο που πιστευω με οποιονδηποτε τροπο μπορω να το αποδειξω.

Ειπα ξεκαθαρα και το κλεινω.

Οι exynos ειναι πιο δροσεροι,πιο σταθεροι και αποδοτικοι απο τους snaps.

Οι snaps εχουν προβληματα θερμοκρασιας και ως εκ τουτου αναγκαζονται συνεχως να ριχνουν τα ρολογια αλλα και την cpu στο χωμα ωστε να μην παρουν φωτια.Αυτο ειναι πραγματικοτητα και αυτο αποδεικνυεται απο ολα τα βιντεο που παρεθεσα διαφορων εκδοσεων snaps.

Throtlle-αρουν διαρκως και αυτο επρεπε να απασχολει την εταιρεια και οχι τον καθενα μας με κινδυνο να μας την λενε καποιοι φιλοι εδω ως μη αντικειμενικους και οτι εργαζομαστε και για την samsung.

Τωρα...αν δεν μπορουνε καποιοι να εξαγουν αποτελεσματα απο συνεχη παραθεση στοιχειων εκεινο απασχολει τους ιδιους και οχι εμενα προσωπικα.Αυτη ειναι η γνωμη μου και το κλεινω εδω.

Επι του θεματος λογω G4 και snapdrgon θεωρω οτι το G4 εχει μια βελτιωση στην καμερα και λιγο περισσοτερη ποιοτητα στα υλικα κατασκευης στο πισω μερος.Το G3 ηταν καλυτερο μπροστα και εμφανισιακα.

Θεωρω οτι απο αποψη επιδοσεων λογω snapdragon η LG δεν εχει κανει αλμα στις επιδοσεις παρ'οτι εχει λιγο πιο ελαφρυ touchwiz.

Θα μπορουσε να επιλεξει καλυτερη cpu(mediatek-exynos) και να κανει την διαφορα χωρις προβληματα θερμοκρασιων και επιδοσεων.

Αλλο συνειδητη επιλογη με επιχειρηματα και αλλο fanboy γιατι ετσι γουσταρω.Μαθετε την διαφορα μεταξυ των 2.

Πρακτικα 2 ιδια κινητα δειχνουν στην καθημερινοτητα να δουλευουν οπως και να εχει,απλα οταν φορτωνονται στο σημειο αυτο φαινονται καποιες λεπτομερειες.Αυτες περιγραφω και εδω το κλεινω.

Δημοσ.

Γιαννη οκ...καταλαβαινω τι εννοεις...τεσπα...

Ζητω συγγνωμη απο την πλευρα μου για το ποσο μακρια πηγε η κουβεντα. Απλα το θετικο απο ολο αυτο ειναι πως φανηκε ποιος ειναι fanboy(αυτο δεν ηταν και δυσκολο βεβαια) και το τι λεει και κανει για να υποστηριξει αυτα που θελει.

Κριμα για το Insomnia παντως τετοια μελη..και ειδικα οταν ειναι και Senior member..

Δημοσ.

Γιαννη οκ...καταλαβαινω τι εννοεις...τεσπα...

Ζητω συγγνωμη απο την πλευρα μου για το ποσο μακρια πηγε η κουβεντα. Απλα το θετικο απο ολο αυτο ειναι πως φανηκε ποιος ειναι fanboy(αυτο δεν ηταν και δυσκολο βεβαια) και το τι λεει και κανει για να υποστηριξει αυτα που θελει.

Κριμα για το Insomnia παντως τετοια μελη..και ειδικα οταν ειναι και Senior member..

Κολλημενος με την μπαλα...και το συνεχιζεις με εριστικοτατο τροπο.

Να λυπασαι τον εαυτο σου και οχι το insomnia.To insomnia δεχεται οποιαδηποτε αποψη και γνωμη οποια κι αν ειναι αυτη ασχετως αν δεν συναδει με τις προσωπικες επιλογες καποιων.Δειξε λιγο σεβασμο στις αποψεις τουλαχιστον.

Με τα senior member μονο ατομα μικρης ηλικιας ασχολουνται.

Προσωπικα τα εχω χε@@@να...επειδη μας κουρασες με τους τιτλους.

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε αν δουλεύεις στην σάμμυ τιμητικό είναι. Ένας τέτοιος κολοσσός δεν προσλαμβάνει τυχαίους :)

• Like 1
Δημοσ.

Που είπα εγώ πως λυπάμαι το insomnia;;;Μου λες;;;Είπα πως είναι κρίμα για το insomnia να υπάρχουν μέλη σαν και ΕΣΕΝΑ!

Που εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι είσαι senior member με το να επεξεργάζεσαι ξανά και ξανά τα posts σου χωρίς να φαίνεται ποτε το κανεις αλλάζοντας το νόημα της συζήτησης...Το έκανες τουλάχιστον 2 φορες και ξέρεις πως απαγορεύεται από τους κανόνες του forum.

Απο εκεί και περα αυτό που ήθελα να φανεί από αυτή την ΑΣΚΟΠΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ μας σίγουρα φάνηκε. Αυτά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...