Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτα τα videos πάντος δεν έχει τέτοιο θέμα το G4 αλλά πάλι φαίνεται ότι το S6 κάνει καλύτερη δουλειά ....

Παρ'οτι f/1.8(g4) και f/1.9(s6) το s6 τα παει πολυ καλυτερα στην διαχειριση του φωτος(ακομη και η μπροστινη).Αλλωστε η καμερα στο s6 αυτη την στιγμη ακομη θεωρειται η καλυτερη και οχι τυχαια.

Αν ειναι θεμα soft ειλικρινα δεν το γνωριζω.

Το G4 έχει καλύτερη συμπεριφορά στα χρώματα λόγο color spectrum sensor ....αλλά έχει θέμα με exposure...Overexposure βασικά...Εκεί που δεν έχει πολύ φως γίνεται μέρα στις φωτογραφίες :)....Αλλά έχεις manual control στην camera άρα ....; 

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτα τα videos πάντος δεν έχει τέτοιο θέμα το G4 αλλά πάλι φαίνεται ότι το S6 κάνει καλύτερη δουλειά ....

Nομιζω οτι εχεις αδικο.Παλι κουναει αρκετα.Χωρις να δω ποιο βιντεο ανηκει σε ποιο(αναφερομαι στο πρωτο βιντεο)καταλαβα αριστερα οτι ειναι το G4.

Το ιδιο προβλημα και σκοτεινοτητα.

Στο s6 ειναι απολυτα smooth και απροβληματιστο.

Στο G4 δειχνει συνεχεια να κολλαει και να ξεκολλαει λες και του δινεις φαπα του κινητου.Εχει προβλημα στην καθετη διασταση.

Ιδιαιτερα στο δευτερο βιντεο που το τρελαινει στο κουνημα πανω κατω θα κανεις εμετο νομιζεις.Το s6 δεν καταλαβαινει τιποτε.Λες και το βιδωσες πανω στην γη.

Δημοσ.

Εννοώ δεν έχει το ίδιο θέμα με το 1ο βίντεο που ''κυματίζουν'' πάντα ολα ....

Δες τα ξανα προσεκτικα.Μπαμ κανει.Αν θες σου λεω και χρονικα σημεια.

Εχει τρομερη διαφορα.

Βαρκουλα στο γιαλο ειναι...

Αλλωστε και ο φιλος που κανει το review στο λεει...Much Better υπερ του s6.

https://www.youtube.com/watch?v=WSeqYT-HvBw&feature=youtu.be

Δες και τα σχολια στο Youtube απο κατω.

Δημοσ.

;

Για παραμορφωση σε ποιο σημειο το βλεπεις;για πες χρονικο σημειο;

Έχω κάτσει και έχω δει βίντεο και φωτογραφίες στο edge στις άκρες της οθόνης παραμορφώνει (δε ξέρω αν εσύ μιλάς για τη κάμερα, εγω μιλάω για οθόνη)

Στο χέρι είναι αρκετά ευχάριστο λόγω αυτού του χαρακτηριστικού, αλλά εμένα με ενοχλεί εν τέλει

Δες τα ξανα προσεκτικα.Μπαμ κανει.Αν θες σου λεω και χρονικα σημεια.

Εχει τρομερη διαφορα.

Βαρκουλα στο γιαλο ειναι...

Αλλωστε και ο φιλος που κανει το review στο λεει...Much Better υπερ του s6.

Δες και τα σχολια στο Youtube απο κατω.

Στο video που έβαλες είναι χειρότερο και από το g3 που από όσο ξέρω δεν πρέπει να έχει καν ois σε βίντεο

(Και μιας και έλεγες για τη καλύτερη κάμερα του n4, διάβασε κι εσύ τα σχόλια στο βίντεο)

Μάλλον θα είναι θέμα software δεν παίζει να είναι τόσο στόκοι και να έχουν χειρότερο hw, για να δούμε αν θα στρώσει με κάνα update

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ανησυχεις για το Note 4.

Το εχω στα χερια μου και θα σου επιβεβαιωσω αν ισχυει αυριο με την ημερα.Διοτι δεν γνωριζουμε αν ειναι η εκδοση C ή F.

Ο επεξεργαστης παιζει μεγαλο ρολο.

Eδω δεν το εχει καθολου.

Επιφυλασομαι εκδοση επεξεργαστη.C  ή F.

Θα το δοκιμασω σε 1080p και παραπανω και θα σου πω εξ'ιδιου τεσταρισματος.

Σε αυτο το βιντεο με αυτο που παρεθεσες δεν εχει καμια σχεση.

Αλλωστε και το G3 παλι χειροτερο ειναι απο το Note 4.Εχει το ιδιο κουσουρι με πολυ μικροτερη διαφορα απο το G4. ^_^

Το zenfone ειναι σαν να το κρατα γρια γυναικα 90 ετων.Σχεδον τα ιδια με LG.

Επεξ/σία από voldemort
Δημοσ.

Το έπιασα σήμερα στα χέρια μου στα public. Οι τύποι πετάνε το χαρταετό, 750 ευρώ το πουλάνε..... καλή πώληση.....

Λοιπόν το κινητό είναι μικρό, πολύ καλό πιάσιμο, και το δέρμα αρκετά καλό. Ζωηρή οθόνη, μάλλον θα έλεγα 1 κλικ λιγότερο "λαμπερή" από του note 4 (αυτό έχω), αλλά μου φάνηκε μικρό σα μέγεθος. Αισθητά μικρότερο από το  note.

Ίσως γιατί το note μου είναι μόνιμα στην protective της samsung και του δίνει λιγάκι σε μέγεθος.

Δε δοκίμασα κάμερα ούτε UI γιατί δεν είμαι ειδικός.... αλλά μια χαρά μου φάνηκε πάντως.

Γενικά έχω καταλήζει ότι προτιμώ το μέταλλο, σίγουρα περιμετρικά, και καλοδεχούμενο και στην πλάτη. Το δερμάτινο του G4 μου άρεσε πολύ, περισσότερο και από του note 4 που δυστυχώς δεν το κρατάω ποτέ γυμνό. Αλλά δε μου πάει να το έχω χωρίς θήκη, για κανένα λόγο...

Δημοσ.

Μην ανησυχεις για το Note 4.

Το εχω στα χερια μου και θα σου επιβεβαιωσω αν ισχυει αυριο με την ημερα.Διοτι δεν γνωριζουμε αν ειναι η εκδοση C ή F.

Ο επεξεργαστης παιζει μεγαλο ρολο.

Eδω δεν το εχει καθολου.

Επιφυλασομαι εκδοση επεξεργαστη.C  ή F.

Θα το δοκιμασω σε 1080p και παραπανω και θα σου πω εξ'ιδιου τεσταρισματος.

Σε αυτο το βιντεο με αυτο που παρεθεσες δεν εχει καμια σχεση.

Αλλωστε και το G3 παλι χειροτερο ειναι απο το Note 4.Εχει το ιδιο κουσουρι με πολυ μικροτερη διαφορα απο το G4. ^_^

παίζει ο επεξεργαστής ρόλο για το αν θα βγει το βίντεο κουνημένο?καταρχήν έχει hardware ois ή software?

Δημοσ.

Εαν εχει θεματα και σε soft η cpu παιζει ρολο.H καμερα ως ξερη καμερα δεν κανει τιποτε χωρις τον επεξεργαστη.

Πηγαινε να τραβηξεις 4k που εχει παραπανω ζορι και θα καταλαβεις.Καθε cpu επεξεργαζεται τα δεδομενα που λαμβανει απο τον φακο με τον δικο της τροπο.

Βαλε εναν intel atom με μια καμερα να εγγραψεις βιντεο.

Βαλε μετα με την ιδια καμερα εναν i7.

Ποιος λες να κελαηδαει και να δουλευει απροσκοπτα χωρις κολληματα;

Ποιος ο λογος αλλιως η Nikon και ολες οι εταιρειες να αλλαζουν σε δυνατοτερη cpu και με αλλη αρχιτεκτονικη της dslr;

Διαφορετικα θα αλλαζαν τα παντα εκτος απο τον επεξεργαστη.Χαζοι θα ηταν να επενδυουν σε νεους επεξεργαστες;

Δημοσ.

Εγώ note με το snapdragon έχω δοκιμάσει, αλλά αν εξαιρέσουμε το s6 οι έως τώρα exynos δεν είναι απαραίτητα καλύτεροι,βασικά δε τους θυμάμαι να διαπρέπουν και πουθενά και αν εξαιρέσεις το θέμα με τον 810 για μένα ανέκαθεν είναι πιο "safe" επιλογή

Και όπως και να 'χει στη περίπτωση του g3 ο 801 είναι συγκριτικά χρεπι και από τον 805 και οτιδήποτε άλλο πιο σύγχρονο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ note με το snapdragon έχω δοκιμάσει, αλλά αν εξαιρέσουμε το s6 οι έως τώρα exynos δεν είναι απαραίτητα καλύτεροι,βασικά δε τους θυμάμαι να διαπρέπουν και πουθενά και αν εξαιρέσεις το θέμα με τον 810 για μένα ανέκαθεν είναι πιο "safe" επιλογή

Και όπως και να 'χει στη περίπτωση του g3 ο 801 είναι συγκριτικά χρεπι και από τον 805 και οτιδήποτε άλλο πιο σύγχρονο

Με ολο το συμπαθειο αλλα καθε exynos που εχει βγει ειναι και καλυτερος και πιο δροσεροτερος.

Π.χ δες note4 με snap και exynos benchs.Στα γραφικα απλα στον snap ειναι λιγο πιο σκουρα.Δεν σημαινει οτι η mali t760 υστερει καπου.Μην λεει και ο καθενας οτι θελει(δεν εννοω εσενα).

Δες μεσα στο youtube mali t760 vs adreno 420.Εαν δεις με Adreno καπου τα high end κινητα που ειπε καποιος(γελαω ακομη στο τοπικ με το z3)και τα μεσαια κινητα της samsung με την Adreno σφυρα...επειδη ενα samsung κινητο εχει στο λειτουργικο καποια παραπανω ως Features και διεργασιες,αλλα και τριτες εφαρμογες της κωλυοντας λιγο το κινητο δεν σημαινει οτι φταιει ο επεξεργαστης και αν μη τι αλλο ολα τα high end της εταιρειας ανταπεξερχονται οπως τα υπολοιπα.Καποια στιγμη θα βελτιωσει και το touchwiz της.Που θα παει;

Το να διαβαζω high το ενα και Mind το αλλο σε ιδιες κατηγοριες κινητων απλα μου προκαλει γελιο.Λες και στο ενα παιζεις με 100fps και στο αλλο με 50...Eλεος. :P

Ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι οι snapdragon ειναι πιο θερμοι επεξεργαστες λογω αρχιτεκτονικης και υψηλων ρολογιων.Πηγε να βγαλει τον 810 και απετυχε.Τυχαιο;ας ξαναπροσπαθησει.

Δεν την θεωρω τυχαια εταιρεια αλλα καπου θελει την ωριμανση της.Οι mediatek octa και αυτοι αστερια ειναι.

Η samsung BAZEI ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ σε ολες τις συσκευες της και αλλοι μονο σε κινητα.

Οπως και να το δεις εχει τεχνογνωσια πανω σε αυτα.

Ολοι λενε οτι στο Note 4 ο exynos 5433 ειναι καλυτερος αποδεδειγμενα απο τον snap.Aλλωστε η διαφορα αρχιτεκτονικης και λιθογραφιας τα λεει ολα.

Ο exynos εχει 32 βαθμους σε δοκιμη(s6),στο G4 ο snap εχει 42 στην ιδια δοκιμη.Κανε μια ερευνα και δες.

Αυτο μεταφραζεται σε απωλειες...

https://www.youtube.com/watch?v=83Hkb3FAncc

Παγωσε το στα 2,37 και δες διαφορες.

Τελος ειναι τυχαιο οτι για να πιασει τον exynos ο snap ειναι τιγκαρισμενος στα 2,7ghz ενω οι exynos ειναι πιο πανω σε επιδοσεις με χαμηλοτερα ρολογια;

Σκεψου λιγο.Απλα ειναι τα πραγματα.

Επεξ/σία από voldemort
Δημοσ.

Voldemort με συγχωρεις αλλά όταν είχε βγει το galaxy s4 με τον snap 600 ήταν σημαντικα ανώτερος από τον αντίστοιχο exynos...το ίδιο συνέβη και με τον 800 αρι..που φορεθηκε παντού μα παντού...καλυτερος από τον αντίστοιχο exynos...ειδικά σε gpu...και ο 805 καλός αλλά εκει άρχισαν οι exynos να παίρνουν κεφάλι συνολικά...η Qualcomm επαναπαύτηκε;Κάτι της πήγε στραβά;Δεν ξέρω...πάντως πρέπει να στρώσει κολο για να επανέλθει..

Δημοσ.

Voldemort με συγχωρεις αλλά όταν είχε βγει το galaxy s4 με τον snap 600 ήταν σημαντικα ανώτερος από τον αντίστοιχο exynos...το ίδιο συνέβη και με τον 800 αρι..που φορεθηκε παντού μα παντού...καλυτερος από τον αντίστοιχο exynos...ειδικά σε gpu...και ο 805 καλός αλλά εκει άρχισαν οι exynos να παίρνουν κεφάλι συνολικά...η Qualcomm επαναπαύτηκε;Κάτι της πήγε στραβά;Δεν ξέρω...πάντως πρέπει να στρώσει κολο για να επανέλθει..

Αυτό...ο Εxynos με τον 5433 έφτασε στα ίδια επίπεδα με Snapdragon και μετά ξέφυγε λόγο του 7420...σε συνδυασμό με τα προβλήματα φυσικά του 810....

Δημοσ.

Δεν ξερω για s4 αλλα στο s3 ηταν ανωτερος,οπως και ο 5433 στο Note 4 οπως και ο 7 στο s6.

Τωρα εσεις οποια αποψη εχετε δικαιωμα σας.

Εγω βλεπω εναν snap να βογκαει στα 2,7 για να φτασει εναν exynos στα 1.9 και 1,3

H samsung ειναι ενας κολλοσος που οπως εχει αναφερθει κατασκευαζει η ιδια ολα τα μηχανηματα παραγωγης επεξεργαστων και αλλων(apple τυχαιο ;) και η qualcomm καταιδρωμενη και τελευταια.

Bαζει τους επεξεργαστες της σχεδον σε ολα τα μοντελα(δειξε μου ενα προβλημα με exynos),κινητα,φωτογραφικες μηχανες,τηλεορασεις παλιες και καινουριες,πλυντηρια,ssd,εκτυπωτες,μνημες flash κ.α...και μιλατε για μια εταιρεια σαν την qualcomm που καταιδρωνει να βγαλει εναν octa και τζακια quad.

Παντα με exynos παιρνω κινητα και δεν το μετανοιωσα ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...