Pseudwnumo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μικρό στολίδι αλλά όλα αυτά τα κινητάκια της Nokia πολύ sar ρε παιδί μου...
ff7lucas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 δεν βλεπω φακο και επεκταση καρτας μνημης και ανησυχω... Οι διαστάσεις του είναι 108,5 x 45,5 x 14,1 χιλιοστά, εχει φακό, υποδοχή 3,5mm, microUSB και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και γαλάζιο χρώμα σε εκδόσεις single SIM και Dual SIM. αναψε το φακο να βλεπεις
atsddd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αν βάλουν 4000mah αγόρι μου θα το φορτίζεις 2 φορές τον χρόνο. Θα ψάχνεις κανένα μήνα τον φορτιστή.. Αυτο που ειπες τωρα χτυπησε καμπανακι!!!!! Κι ομως εδω και καμια δεκαρια και χρονια, ποσοι χαναμε και ξεχνουσαμε τους φορτιστες ειδικα σε περιοδους διακοπων. Κι αυτο γιατι το μεσο κινητο ηθελε φορτισμα μια φορα το τριημερο....
petaw-se-oneiro Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αυτο που ειπες τωρα χτυπησε καμπανακι!!!!! Κι ομως εδω και καμια δεκαρια και χρονια, ποσοι χαναμε και ξεχνουσαμε τους φορτιστες ειδικα σε περιοδους διακοπων. Κι αυτο γιατι το μεσο κινητο ηθελε φορτισμα μια φορα το τριημερο.... Με χρήση μόνο για τηλέφωνο (όπως στις διακοπές) βγάζεις άνετα το σκ χωρίς φορτιστή μαζί σου.. Τώρα με τα σημερινά κινητά λίγο δύσκολο ακόμη και αυτό..
NT1G Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Στο θέμα για τα παλιά κινητά που είναι στην μόδα πρέπει να υγράνθηκαν άσχημα τώρα. 1
Apostol. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Για καμπινγκ ότι πρέπει είναι, 8 μέρες μπαταρία και δεν σε νοιάζει κιόλας αν το χάσεις. edit άσε που έχει και φιδάκι.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Παιδιά αν κάποιος θέλει επιπλέον και bluetooth hands free που μπορεί να στραφεί; Από ό,τι διαβάζω το 130 δεν υποστηρίζει Bluetooth headset αλλιώς ήταν τέλειο...
iliasbass Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 microsoft & nokia? δεν χωρισανε τα τσανακια τους? ολα τα τηλεφωνα της nokia δεν θα εβγαιναν πλεον με την ονομασια microsoft? εχω χασει επεισοδια?
stevengreeceGR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 microsoft & nokia? δεν χωρισανε τα τσανακια τους? ολα τα τηλεφωνα της nokia δεν θα εβγαιναν πλεον με την ονομασια microsoft? εχω χασει επεισοδια? Με την εξαγορα του mobile τμήματος της Nokia, υπήρξε συμφωνία έως το 2015, για τα smartphones να μπορούν να έχουν την ονομασία Nokia, ενώ δεκάχρονη συμφωνία για την ονομασία Nokia, στα feature phones της Microsoft. Νομίζω πως η Microsoft επέλεξε το ονομα Nokia στα κινητά με κουμπιά, διότι οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο δεν ξέρουν ότι η Nokia εξαγοράστηκε. Για αυτό έδωσε το ονομα Nokia στα κινητά με κουμπιά διότι όλοι εμπειστευονται την Nokia. Αφού έτσι κι αλλιώς η Nokia πούλησε 1.000.000.000 συσκευές κινητών το 2005.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα