pechlis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Παιδια εχω το s5 και μετα το update σε lollipop εχω ενα θεμα με την ενταση του ηχου κλησης, ενω το εχω στο δυνατο χαμηλωνει μονο του 1 κλικ πριν τη δονηση! στην αρχη νομιζα οτι παταω κατα λαθος το κουμπι και χαμηλωνει ο ηχος αλλα δεν ισχυει αυτο γιατι το εχω αφησει σε τραπεζι μια ολοκληρη μερα και μου εκανε το ιδιο και επισης παντα μα παντα παει μεχρι λιγο πριν την δονηση, αν το παταγα κατα λαθος θα ειχε μπει και στη δονηση το κινητο καποιες φορες! μηπως γνωριζει καποιος να με βοηθησει γιατι μου ερχεται να το σπασω! Υ.Γ. εχω κανει factory reset αλλα παλι τα ιδια! ευχαριστω πολυ
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Παιδια εχω το s5 και μετα το update σε lollipop εχω ενα θεμα με την ενταση του ηχου κλησης, ενω το εχω στο δυνατο χαμηλωνει μονο του 1 κλικ πριν τη δονηση! στην αρχη νομιζα οτι παταω κατα λαθος το κουμπι και χαμηλωνει ο ηχος αλλα δεν ισχυει αυτο γιατι το εχω αφησει σε τραπεζι μια ολοκληρη μερα και μου εκανε το ιδιο και επισης παντα μα παντα παει μεχρι λιγο πριν την δονηση, αν το παταγα κατα λαθος θα ειχε μπει και στη δονηση το κινητο καποιες φορες! μηπως γνωριζει καποιος να με βοηθησει γιατι μου ερχεται να το σπασω! Υ.Γ. εχω κανει factory reset αλλα παλι τα ιδια! ευχαριστω πολυ Καλησπερα Για κοιτα εδω να δεις(αν δεν το εχεις δει): http://www.gottabemobile.com/2015/01/26/samsung-galaxy-s5-problems-fixes/
pechlis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλησπερα Για κοιτα εδω να δεις(αν δεν το εχεις δει): http://www.gottabemobile.com/2015/01/26/samsung-galaxy-s5-problems-fixes/ Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανενα app εκτος απ το playstation app ολα τα αλλα ειναι default οπως το google play music!
pechlis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εχεις δοκιμαση κατι σε στιλ Increasing Ring εχω δοκιμασει απ το play store αλλα παλι τα ιδια!
saruman123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Οποτε ειναι θεμα τις roms Απο οτι καταλαβα πριν την βαλεις δεν ειχες προβλημα!! Το πολυ πολυ να την ξαναπερασης αλλα κανε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων
pechlis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Οποτε ειναι θεμα τις roms Απο οτι καταλαβα πριν την βαλεις δεν ειχες προβλημα!!Το πολυ πολυ να την ξαναπερασης αλλα κανε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων Πριν το lollipop δεν είχα κανένα θέμα με το κινητό! Κοιτά κατέβασα το lollipop απο το samobile και την έβαλα, αφού είδα το πρόβλημα μετά κατέβασα πάλι απ το ίδιο site την 4.4.2 και μετά έκανα update OTA αλλά πάλι τα ίδια! Να κάνω downgrade OTA δεν γίνεται έτσι δεν είναι? Υ.Γ. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά έχω παρατηρήσει ότι αν μου κάνουν αναπάντητη μετά ο ήχος είναι χαμηλός!
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Πριν το lollipop δεν είχα κανένα θέμα με το κινητό! Κοιτά κατέβασα το lollipop απο το samobile και την έβαλα, αφού είδα το πρόβλημα μετά κατέβασα πάλι απ το ίδιο site την 4.4.2 και μετά έκανα update OTA αλλά πάλι τα ίδια! Να κάνω downgrade OTA δεν γίνεται έτσι δεν είναι? Υ.Γ. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά έχω παρατηρήσει ότι αν μου κάνουν αναπάντητη μετά ο ήχος είναι χαμηλός! downgrade OTA οχι δεν κανεις.Με τον τροπο που περασες την 4.4 και μετα την Loll η και την Loll που την περασες απο Sumobile ειναι μια χαρα. Αυτο με τον ηχο πρεπει να στο πει καποιος αλλος που εχει το ιδιω κινητο. Εγω ειχα(και εχω) αρκετα Samsung αλλα οχι αυτο.
pechlis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 downgrade OTA οχι δεν κανεις. Με τον τροπο που περασες την 4.4 και μετα την Loll η και την Loll που την περασες απο Sumobile ειναι μια χαρα. Αυτο με τον ηχο πρεπει να στο πει καποιος αλλος που εχει το ιδιω κινητο. Εγω ειχα(και εχω) αρκετα Samsung αλλα οχι αυτο. Σ ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα