aikat90 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 αγόρασα πρόσφατα το dvdrw της plextor και θέλω ταινίες avi που έχω στον υπολογιστή τα τις κά σε dvd μπορεί κάποιος να βοηθήσε;
Dark_son20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 iparxei to programa "Cucusoft AVI to VCD DVD" pou kanei afto pou thes....einai poli efkolo 3 clik thes...
marios1957 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 ....Και άλλα 3 click ακόμη για authoring συν δυο-τρια για burn...
Dark_son20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 lol...kala kala.ipervalo ligo alla einai efkolo...e,,den nomizw na thelei kai to authoring na ginete mono tou...
marios1957 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 .....Και γέφυρες θα σας κάνουμε.-Μα δεν έχουμε ποτάμια.-Θα σας φέρουμε και ποτάμια...,όπως έλεγε και ο Μαυρογιαλούρος... Πλάκα-πλάκα,Το "Ulead Movie Factory" δεν παίζεται σε τέτοια "εύκολα".Ελάχιστα κλίκ,μαζί με το γράψιμο.Και το authoring.Και μενού.Και κεφάλαια.Χωρίς να έχεις βγάλει "Σταυράκο".Αν είχανε και επιλογή για υπότιτλους.Αν πετυχαίνανε και τη συμβατότητα με όλα τα playes....Αν η γιαγιά μου είχε αποτέτοια-->θάτανε παππούς. Ακόμα περιμένω το "ένα σε όλα",όπως το θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.