Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά ελπίζω να είστε όλοι σας καλά

θα μπω κατευθείαν στο ψητό

ψάχνω να αγοράσω κανένα βιβλίο να το κάνω δώρο για παιδί γυμνασίου περί προγραμματισμού η κάτι κοντά σε αυτό ώστε να πάρει μια ιδέα και να κολλήσει το μικρόβιο να το ψάξει μετά στο μέλλον μονος του

έχετε να μου προτείνεται κανένα βιβλίο ?

είναι μικρός να επισημάνω οποτε κάτι easy θα ήταν ότι πρέπει

ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα του πάρεις κάτι που να εξηγει τα βασικα. Κάτι εύκολο. Αν του πάρεις κάτι δύσκολο είναι καταδικασμένο να μην ασχοληθεί και να το παρετησει... 

Τώρα για βιβλίο δεν ξέρω αλλα θα πρότεινα video tutorials( teamtreehouse).

Δημοσ.

πολύ καλο να είσαι καλά φίλος
έχουμε και τίποτα περί αλγορίθμων μήπως?

Θα σου έλεγα να τους αφήσεις τους αλγορίθμους για μετά. Ιδανικά αυτό που θέλεις να καταφέρεις είναι amazement + empowerment: "γουάου κοίτα να δεις! και το έκανα μόνος μου!". Αφότου κολλήσει το μικρόβιο μετά μόνος του θα σου ζητήσει άλλο βιβλίο, ή θα χαρεί πολύ αν του το κάνεις δώρο.

Νομίζω ότι πριν τον ενθουσιασμό καλό είναι να αποφύγεις ό,τι μοιάζει με "δουλειά", γιατί δεν έχει καταλάβει ακόμα ποιός ο λόγος να "κάνει δουλειά" και ίσως να μην υπάρχει κίνητρο. Εξαρτάται από το χαρακτήρα βέβαια, για το συγκεκριμένο παιδί δεν ξέρουμε.

Είμαι self-taught σε τρυφερή ηλικία από το manual της Basic. Να μην υπεργενικεύσω αλλά amazement + empowerment δούλεψαν πολύ πολύ καλά πάνω μου.

• Like 2
Δημοσ.
+φόνw απόλυτα με όλους σας 

δεν είχα σκοπό ούτος η άλλος ακόμα να του πω περί αλγοριθμου απλά να υπάρχει βρε παιδί μου στο forum και στην άκρη του μυαλού μου.. Yπάρχει και το τάδε ξέρω γω για μετά..anw

πάντως όπως Eiπα και στο προηγούμενο post αυτό που πόσταρε το παιδί πολύ δυνατό 

μιας και για το άτομο που προορίζεται του κόβει και θέλει να μάθει :)

καλο βραδυ

Δημοσ.

Δευτέρα γυμνασίου πάω και έχω να προτείνω το codecademy.com επίσης να προσθέσω  (Αφορά καθαρά δική μου άποψη) ότι διδάσκουν στο σχολείο δεν το διδάσκουν καλά κυρίως στην σύνταξη, και  οτι τα "παιχνίδια" για να μάθεις δέν μαθαίνεις ωστόσο για να μην ξεφύγω απο το θέμα θεωρώ τα "παιχνίδια" είναι μια πολλή καλή αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...