PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 καλησπέρα παιδιά ελπίζω να είστε όλοι σας καλά θα μπω κατευθείαν στο ψητό ψάχνω να αγοράσω κανένα βιβλίο να το κάνω δώρο για παιδί γυμνασίου περί προγραμματισμού η κάτι κοντά σε αυτό ώστε να πάρει μια ιδέα και να κολλήσει το μικρόβιο να το ψάξει μετά στο μέλλον μονος του έχετε να μου προτείνεται κανένα βιβλίο ? είναι μικρός να επισημάνω οποτε κάτι easy θα ήταν ότι πρέπει ευχαριστώ
spiti Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 https://scratch.mit.edu/ http://www.scratchplay.gr/ 1
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 πολύ καλο να είσαι καλά φίλος έχουμε και τίποτα περί αλγορίθμων μήπως?
halvas0000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Θα του πάρεις κάτι που να εξηγει τα βασικα. Κάτι εύκολο. Αν του πάρεις κάτι δύσκολο είναι καταδικασμένο να μην ασχοληθεί και να το παρετησει... Τώρα για βιβλίο δεν ξέρω αλλα θα πρότεινα video tutorials( teamtreehouse).
defacer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 πολύ καλο να είσαι καλά φίλος έχουμε και τίποτα περί αλγορίθμων μήπως? Θα σου έλεγα να τους αφήσεις τους αλγορίθμους για μετά. Ιδανικά αυτό που θέλεις να καταφέρεις είναι amazement + empowerment: "γουάου κοίτα να δεις! και το έκανα μόνος μου!". Αφότου κολλήσει το μικρόβιο μετά μόνος του θα σου ζητήσει άλλο βιβλίο, ή θα χαρεί πολύ αν του το κάνεις δώρο. Νομίζω ότι πριν τον ενθουσιασμό καλό είναι να αποφύγεις ό,τι μοιάζει με "δουλειά", γιατί δεν έχει καταλάβει ακόμα ποιός ο λόγος να "κάνει δουλειά" και ίσως να μην υπάρχει κίνητρο. Εξαρτάται από το χαρακτήρα βέβαια, για το συγκεκριμένο παιδί δεν ξέρουμε. Είμαι self-taught σε τρυφερή ηλικία από το manual της Basic. Να μην υπεργενικεύσω αλλά amazement + empowerment δούλεψαν πολύ πολύ καλά πάνω μου. 2
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 +φόνw απόλυτα με όλους σας δεν είχα σκοπό ούτος η άλλος ακόμα να του πω περί αλγοριθμου απλά να υπάρχει βρε παιδί μου στο forum και στην άκρη του μυαλού μου.. Yπάρχει και το τάδε ξέρω γω για μετά..anw πάντως όπως Eiπα και στο προηγούμενο post αυτό που πόσταρε το παιδί πολύ δυνατό μιας και για το άτομο που προορίζεται του κόβει και θέλει να μάθει καλο βραδυ
takiskan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δευτέρα γυμνασίου πάω και έχω να προτείνω το codecademy.com επίσης να προσθέσω (Αφορά καθαρά δική μου άποψη) ότι διδάσκουν στο σχολείο δεν το διδάσκουν καλά κυρίως στην σύνταξη, και οτι τα "παιχνίδια" για να μάθεις δέν μαθαίνεις ωστόσο για να μην ξεφύγω απο το θέμα θεωρώ τα "παιχνίδια" είναι μια πολλή καλή αρχή.
billpao Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως όταν πήγαινα δευτέρα με τρίτη Γυμνασίου αγόρασα το "Η γλώσσα C σε βαθος 4η εκδοση". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα