nic the greek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το δοκίμασα και αυτο και έχω ακριβώς το ίδιο θέμα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν εχει θεμα η συσκευη, επαναλαμβανω. Δεν εχεις σημα στην περιοχη σου!!!
voldemort Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν εχεις να χασεις τιποτε απο το να δοκιμασεις μια αλλη sim αλλης κινητης τηλεφωνιας ωστε να σιγουρευτεις οτι ειναι απο την κινητη τηλεφωνια και οχι απο την συσκευη.(π.χ δοκιμασε sim απο εναν φιλο). Διαφορετικα αλλαξε περιοχη και τσεκαρε το.
nic the greek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πίστεψε με τα πάντα έκανα αλλά τπτ παίζει να λεχει πρόβλημα και το δίκτυο
voldemort Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εαν κανεις οτι σου ειπα στο τελευταιο σχολιο μου θα δεις εαν υπαρχει προβλημα στο δικτυο.
nic the greek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 θα το κοιτάξω και θα σας πω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!
olimpiakos 7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Φίλε Nic!το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχα και γω με την μόνη διαφορά να μην έπιανα καθόλου 3g (αν θυμάμαι καλά).(Την κάρτα την είχα από το 2011 νομίζω!) Πήγα (Vodafone) έκανα επανέκδοση της κάρτας SIM κρατώντας τον ίδιο αριθμό και πλήρωσα 5 ευρώ! Έκτοτε διορθώθηκε πιάνω κανονικά 3g!Απ'ότι έχω καταλάβει οι παλιές κάρτες παίζουν σε χαμηλότερη/παλιότερη μπάντα απ'ότι υποστηρίζουν τα κινητά και οι καινούριες παίζουν σε υψηλότερες μπάντες που υποστηρίζουν τα κινητά!
nic the greek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τρεις φορές έκανα αντικατάσταση. Την κάρτα την άλλαξα πριν ένα μήνα. Μάλλον βγάζουν τέλεια κινητά χωρίς καλές κεραίες.
olimpiakos 7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 3 φορές αντικατάσταση δεν δικαιολογείται να μην πιάνει 3g η κάρτα SIM!! Λογικά όπως είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά παίζει να χει θέμα η περιοχή που βρίσκεσαι με τις κεραίες! εμ δεν ξέρω αν ειπώθηκε πιο πάνω αν έχεις κανέναν φίλο σου εκεί κοντά να δεις αν πιάνει 3g (αν έχει παροχο Vodafone ξέρω γω..!)
qsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το g3 γενικά δείχνει να έχει χαμηλό σήμα σε σχέση με άλλες συσκευές (λιγότερες μπάρες πάντα, ίσως έχει να κάνει και με το πολύ χαμηλό sar του), στη πράξη όμως δεν έχει θέμα σήματος Και εκεί που έχεις 4g το πιάνει σχεδόν αστραπιαία σε σχέση με άλλες συσκευές που έχω δοκιμάσει και το internet πάει μια χαρά. Οπότε κι εγώ πιθανολογώ ότι είναι θέμα παρόχου και περιοχής 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το σημα του ειναι αδυναμο σε σχεση με αλλες ναυαρχιδες, αλλα εχει τον χαμηλοτερο δειχτη sar μεχρι τωρα σε κινητο! Αν κλειδωσει σε 4g οντως παει σφαιρα! 1
CaptainAmerica Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα πχ στο σπίτι μέσα είχα ένα j 5 Samsung και με την ίδια κάρτα είχα lte σημα και με το g3 πιανω 4g ενώ βλέπω πως κανονικά θα έπρεπε να βγάζει lte σημα . και για να πιάσει το 4g πρέπει να κάνω τάμα ακόμα και ένα ZTE που έπιανε 4g έπιανε πιο πολύ ώρα . Ιδέες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα