nic the greek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Γεια σας, αγόρασα ένα LG G3 και έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το καταλάβω ούτε η LG na βοηθήσει. Βάζω το κινητό σε λειτουργία GSM μια χαρά σήμα ανοίγω τα δεδομένα πέφτει μια μια γραμμή και βγάζει το γράμμα Ε δίπλα που είναι αργό ίντερνετ. Εν μέρει είναι φυσιολογικό αυτό. Μετά βάζω τη λειτουργία GSM/WCDMA και ανοίγω τα δεδομένα εκεί που περιμένεις να πιάσει 3g και να βγάλει το σήμα Η συνεχίζει και πολύ αργό ίντερνετ και το σήμα Ε. Το παράξενο είναι ότι άμα κάνω μια απλή κλήση ακόμα και χωρίς να μιλήσω μετά το σήμα γίνεται 3g. Γιατί γίνεται αυτό και αν μπορεί κάποιος να μου πει πως διορθώνετε;
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 γεια σου φιλε μου και καλως ορισες. μηπως εχεις καμια εξοικονόμηση ενεργειας ανοιχτη? δεν μου ερχετε κατι αλλο στο μυαλο τωρα
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Φίλε Nic τι παροχο έχεις στην κάρτα;και ποσο καιρό την έχεις;
nic the greek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Η εξοικονόμηση ενέργειας ανοίγει μόνο όταν η μπαταρία είναι στο 15% αλλιώς δεν έχω βρει κάποια τέτοια επιλογή. Η κάρτα μου είναι cosmote και την έχω λιγότερο από μήνα. Το θέμα μου είναι αν το πρόβλημα είναι software ή harware. Μου έχουν κάνει 3 φορές αντικατάσταση με το ίδιο θέμα αλλά λύση δεν βρίσκουν.
giannis97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 δοκιμασε αλλη sim. 3 ιδιες ολοκαινουργιες συσκευες εβγαλαν ακριβως το ιδιο προβλημα?? δυσκολακι το κοβω..
nic the greek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Έκανα επαναφορά σε κάθε συσκευή αλλά το πρόβλημα είναι το ίδιο. Δοκίμασα και άλλη κάρτα αλλά πάλι το κάνει. Μήπως πρέπει να κάνω ένα update την κεραία του τηλεφώνου? Αν φυσικά υπάρχει τέτοια επιλογή γιατί δεν βρίσκω κάτι.
voldemort Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Στο μενου(δικτυα κινητης τηλεφωνιας)και στο (λειτουργια δικτυου)τι ρυθμισεις ειναι τσεκαρισμενες; Επειδη εγω εχω αλλη συσκευη δεν ξερω τι ακριβως εχεις εσυ.
nic the greek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Στη λειτουργία δικτύου το GSM/WCDMA και στα δίκτυα μόνο τα δεδομένα έχω ανοίξει.
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Γεια σας, αγόρασα ένα LG G3 και έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το καταλάβω ούτε η LG na βοηθήσει. Βάζω το κινητό σε λειτουργία GSM μια χαρά σήμα ανοίγω τα δεδομένα πέφτει μια μια γραμμή και βγάζει το γράμμα Ε δίπλα που είναι αργό ίντερνετ. Εν μέρει είναι φυσιολογικό αυτό. Μετά βάζω τη λειτουργία GSM/WCDMA και ανοίγω τα δεδομένα εκεί που περιμένεις να πιάσει 3g και να βγάλει το σήμα Η συνεχίζει και πολύ αργό ίντερνετ και το σήμα Ε. Το παράξενο είναι ότι άμα κάνω μια απλή κλήση ακόμα και χωρίς να μιλήσω μετά το σήμα γίνεται 3g. Γιατί γίνεται αυτό και αν μπορεί κάποιος να μου πει πως διορθώνετε;GSM-εχεις φουλ σημα(παροχου)WCDMA-εχεις φουλ σημα internet αλλα οχι φουλ σημα(παροχου) GSM/WCDMA-το σημα(παροχου)και του internet χωριζεται στην μεση Για να βαλεις αυτο που θες
voldemort Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πρεπει να το βαλεις στο αυτοματο(LTE/GSM/WCDMA ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ)) και εκει που λεει LTE.Υπαρχει τετοια επιλογη;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τι ειναι αυτα που ακουω??? Δεν εχει καμια σχεση με την συσκευη. Αυτο το δοκιμασες σε ενα μονο μερος και εβγαλες συμπερασμα? Δεν εχει να κανει με την αυσκευη. Στις ρυθμισεις ασε το αυτοματο που τα εχει ολα! Ακομα και το lte. Δεν βγαζουμε ετσι συμερασματα οτι ειναι χαλασμενη η συσκευη. Απλα στο μερος που εισαι, η κοσμοτε δεν εχει βαλει κεραιες lte ή 3g με αποτελεσμα το κινητο σου να κλειδωνει σε αλλη κεραια της κσμοτε που ειναι ποιο δυνατη. 3
voldemort Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το ξαναλεω.ΠΡΕΠΕΙ να ειναι τσεκαρισμενο LTE/GSM/WCDMA ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. Γι'αυτο εχεις προβλημα.
nic the greek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι το δοκίμασα σε ένα μόνο μέρος. Το παράξενο ξαναλέω είναι ότι εκεί που δεν έχει ίντερνετ αν του κάνω κλίση ξαφνικά πιάνω σήμα 3g. Μα πως είναι δυνατόν να μην το πιάνει μότο του το σήμα και να πρέπει να κάνω κλίση για να το πιάσει?
voldemort Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Eκανες αυτο που σου ειπα;κανε το και κανε ενα restart μετα.Εαν συνεχισεις να εχεις το ιδιο προβλημα βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα