karafoul Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα,εχω ενα λάπτοπ Lenovo που οταν το εχω στην πρίζα με μπαταρία(για να φορτίσει) φτάνει μέχρι 60% και σταματάει.Δοκίμασα να το διορθώσω μεσω των drivers οπως ειδα σε μερικα sites αλλα δεν εγινε τιποτα.Υπαρχει τιποτα αλλο να δοκιμάσω; Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
kraken92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Της κοπέλας μου το λάπτοπ είχε παρόμοιο θέμα και ανακάλυψα οτι έφταιγε η τροφοδοσία τελικά και πήρα άλλον φορτιστή. Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα πάντα και την μπαταρία(εννοείτε και το καλώδιο του ρεύματος) και ύστερα κράτησε πατημένο το Power Button για 20-30sec. Μετά συνέδεσε τα πάντα πάλι και δες τι γίνεται. 1
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το laptop ειναι καινούργιο είχε πάντα το θέμα με την μπαταρία ή το εμφάνισε ξαφνικά ? Έχε το μυαλό σου οτι η μπαταρία μπορεί να φορτίζει κανονικά 100 % απλα στα windows να σου δείχνει 60 % να ειναι δηλαδή θέμα software , μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις και με καποιο live cd για linux και να δεις και εκει 1
karafoul Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 @kraken92 το διάβασω κι αυτό καπου αλλά δεν μου φάνηκε λογικό.Θα το δοκιμάσω πάντως και θα δουμε..@SPANK Το λαπτοπ αγοράστηκε τον Σεπτέμβριο αλλα την μπαταρία την έβαλα πριν καμία βδομάδα.Το έκανε απο την αρχή αυτο.Δε νομίζω να είναι θέμα software(να φορτίζει 100% και να δείχνει 60%) γιατι και σε κλειστό λάπτοπ όταν την αφήνω να φορτίσει(ολο το βραδυ πχ) φτάνει πάλι μεχρι το 60%.
karafoul Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τιποτα.Ουτε αυτο δουλεψε.Μπορω να δω μεσω καποιου προγραμματος αν ειναι καλα η μπαταρια; Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 υπάρχει πιθανότητα το λάπτοπ να έχει εγκατεστημένο πρόγραμμα για διαχείριση μπαταρίας και να είναι ρυθμισμένο να φορτίζει μέχρι το 60% κάνε στο εικονίδιο της μπαταρίας δεξί κλικ και δες τις επιλογές έχει. 1
giannis97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε να το φορτίσεις χωρίς τον φορτιστή, επίσης κάνε ένα format, ίσως είναι κάποια ρύθμιση ή κάποιο πρόγραμμα που φταίει! 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα,εχω ενα λάπτοπ Lenovo που οταν το εχω στην πρίζα με μπαταρία(για να φορτίσει) φτάνει μέχρι 60% και σταματάει.Δοκίμασα να το διορθώσω μεσω των drivers οπως ειδα σε μερικα sites αλλα δεν εγινε τιποτα.Υπαρχει τιποτα αλλο να δοκιμάσω; Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App Δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Το λαπτοπ ειναι ρυθμισμενο να φορτιζει την μπαταρια μεχρι το 60% για μεγιστη διαρκεια ζωης της μπαταριας. Για να το αλλαξεις πατας κατω δεξια αντι για optimised battery health, επιλεγεις max battery life και μετα φορτιζει ως το 100% Καλυτερα αστο στο 60% αν δεν το χρειαζεσαι για πολυ ωρα εκτος ρευματος. Για το software με την ζωη της μπαταριας δες το HardwareMonitor της cpuid! Καλυτερα να τσεκαρουμε το software παιδια πρωτου προτεινουμε φορματ και αλλαγη "ελλατωματικου" μετασχηματιστη (ειμαι απο κινητο και δεν εχω πληρη επεξεργαστη κειμενου και τονους, λυπαμαι) BTW πως να το φορτιζε χωρις φορτιστη?? 1
kraken92 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Στο δικό μου όντως έφταιγε ο μετασχηματιστής, αλλα και άλλα πράγματα. Δεν εννοούσα να το αλλάξει χωρίς να τσεκάρει το δικό του πρώτα απλά έμοιζε η περίπτωση και είπα να την αναφέρω. Εγω δεν εχω αντιμετωπίσει αυτή τη ρύθμιση 60-100% αλλά για να το λές θα υπάρχει.
karafoul Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τελικα ηταν θεμα software.Μεσω μια εφαρμογης της Lenovo(energy managment αν θυμαμαι καλα) αλλαζει τη λειτουργια της μπαταριας.Τωρα δουλευει κανονικα.Ευχαριστω Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα