Προς το περιεχόμενο

Δίλλημα για αγορά pc case

tommybertsen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το εβλεπα και το air 540. Ωραιο κυβοειδες κουτακι. Ομορφο αρκετα και ευρυχωρο για το μεγεθος του. Φαινεται ιδιαιτερο κουτι , εχω δει και απο αυτο reviews! Ενα θεμα ειναι οτι με τις μοντες δε το πολυεχω, οποτε ισως να μην ειναι για μενα, αλλα μπαινει στην εξισωση! Θα ηθελα να ειχα τη δυνατοτητα να το δω απο κοντα και αυτο! 

Οποιος εχει ψαξει και παιρνει κατι που του ταιριαζει , σαφως και θεωρει πως εκανε την καλυτερη δυνατη επιλογη (εφοσον το εψαξε κιολας). Αυτο ειναι και το νοημα του thread! Δεν ανοιξα thread οταν εφτιαχνα το pc μου και πηρα κουτι "στο ποδι" που λεμε. Πλεον ειναι το χειροτερο στα ματια μου :P Ασε που σκονη και αυτο το κουτι , ειναι δυο λεξεις συνωνυμες. Σε ολα μπαινει , και στο παλιοτερο μου εμπαινε, και στο 300r μπαινει , αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο. Που να μην ειχε και φιλτρα δεξια,μπροστα και επανω :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι βλέπω έγραψαν όλοι με περίσσια αντικειμενικότητα πόσο καλό είναι το κουτί που ΕΧΟΥΝ. Προσωπικά τώρα δεν έχω στην κατοχή μου κανένα απο τα δυο αλλά έχω στήσει και τα δύο για γνωστούς. Το Phanteks είναι απλά σε άλλη κατηγορία και δεν θα έκανα καμία σύγκριση με το R5.

Εύκολη συναρμολόγηση χώρους για τα πάντα και καλή ποιότητα κατασκευής.

Αυτά απο εμένα γιατί βαρέθηκα να διαβάζω πόσο γαματα είναι τα πράγματα που έχει ο καθένας στην κατοχή του, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά τι είναι αντικειμενικο; Ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας! Εδώ υπάρχουν θέματα που δεν τελειώνουν ποτέ περι Ios και Android. Στα κουτιά θα μασήσουμε; :P

Αν θέλεις, επειδή έχω στήσει κουτιά από Akasa, Phanteks, Coolermaster, Be Quiet και συνεχίζει η λίστα, μπορώ να σου πω γιατί προτιμώ το R5 σε σχέση με το Phanteks και πότε θα επέλεγα κάτι άλλο. Ή και ακόμα το R3 σε σχέση με το R5. Για παράδειγμα.

Απλά νομίζω ότι διευκολύνω τον φίλο μιλώντας απευθείας για το ποιο από τα δύο θα επέλεγα εγώ. Αν δεν κατάλαβα καλά από το θέμα, και ήθελε διευκρινίσεις και για τα 2, τότε ζητώ συγγνώμη. Αλλά τον είδα ότι είναι μελετημένος και για τα 2 και ψάχνει κάποια άμεση απάντηση για να καταλήξει κάπου επιτέλους. Μου έχει τύχει κι εμένα πολλές φορές!

Συγγνώμη και πάλι, αλλά εύκολη συναρμολόγηση, χώρους για τα πάντα και στιβαρή κατασκευή έχουν σχεδόν όλα τα κουτιά σε αυτή την οικονομική κατηγορία. Το θέμα είναι να πάμε και σε λεπτομέρειες οι οποίες έχουν να κάνουν με τις ανάγκες που θέτει κάποιος.

Τέλος, δεν σε βρίσκω και πολύ αντικειμενικό με το ότι τα κουτιά της Phanteks είναι σε άλλη κατηγορία. Και με τι θα τα σύγκρινες αλήθεια; Γιατί δεν αναφέρεις και άλλα κουτιά αυτής της κατηγορίας στην οποία θεωρείς ότι ανήκουν τα Phanteks?

Φιλικά και με θετική διάθεση πάντα!

Μην αρπαζόμαστε με τα γούστα του καθενός! Ακόμα και εμφανισιακά να άρεσε σε κάποιον ένα κουτί, οφείλουμε να το ακούσουμε σαν γνώμη. Ειδικά σε μία τόσο μεγάλη κοινότητα όπως το Insomnia. Το κατα πόσο θα ακολουθήσουμε τις προτάσεις κάποιου είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Πόση διάθεση υπάρχει για search και πόση για έτοιμα πράγματα.

Αυτά απο μένα και εύχομαι καλές αγορές στον φίλο μας ότι κι αν επιλέξει!

• Like 2

Καλα καταλαβες απο το θεμα φιλε μου. Ο καθενας εαν εχει ενα απο τα 2 και μπορει να διευκρινισει γιατι το επελεξε, ειναι το καλυτερο! Εαν καποιος εχει αποψη και για τα 2, και πει γιατι θα το επελεγε, ειναι παλι δεκτο! Συνεπως δεκτες ολες οι αποψεις, εννοειται! Αν δεν ασπαζομαι καποια αποψη για καποιο διαφορετικο κουτακι, θα προσπαθησω να εξηγησω το γιατι οσο το δυνατον πιο συντομα.

Εφοσον στην εξισωση ειναι λιγα κουτια, θεωρω πως διευκολυνω και τους συνομιλητες. Αν πχ το θεμα ελεγε "δε ξερω τι κουτι να παρω, ειμαι αναμεσα σε 50 κουτια" , εκει να δεις τι θα γινοταν :devil: Και δικαιολογημενα!

Ή εαν ηθελα παραθυρα,fan controllers, να παιζω μπαλα μεσα στο κουτι και να κανει και καφε, ολα αυτα με 50€ ας πουμε :P 

Ημουν κυριολεκτικα μερικα κλικς πριν την αγορα του enthoo pro , οταν και εξαντληθηκε. Αφου κοιτουσα την προηγουμενη μερα και ηταν διαθεσιμο. Ημουν Θεσσαλονικη και λεω μολις γυρισω παραγγελνω. Και τσουπ, εξαντλημενο. Και προσπαθω να βρω κανεναν απο εδω που να το εχει ειτε αυτο ειτε το r5 , να τα δω και απο κοντα. Αλλα που τετοια τυχη... Ολα τα "pcαδικα" εδω, εχουν noname και κατι κουτια του 20ρικου που τα δινουν 50 και 60€ ως "προσφορες" . Εχει και καποιον που συνεργαζεται με γνωστο σκρουτζομαγαζο , ισως να εχω τυχη εκει. Παντως μεχρι τελος του μηνα θα εχω παραγγειλει, για να μη πω νωριτερα. Ελπιζω μην εξαντληθει και το r5 μεχρι να αποφασισω :P 

@mork ευχαριστω πολυ! Και ο,τι και να επιλεγει, θα γραψω ξανα στο νήμα! Οπως και να'χει ευχαριστώ!

Χωρίς παρεξήγηση αλλά τι είναι αντικειμενικο; Ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας! Εδώ υπάρχουν θέματα που δεν τελειώνουν ποτέ περι Ios και Android. Στα κουτιά θα μασήσουμε; :P

Αν θέλεις, επειδή έχω στήσει κουτιά από Akasa, Phanteks, Coolermaster, Be Quiet και συνεχίζει η λίστα, μπορώ να σου πω γιατί προτιμώ το R5 σε σχέση με το Phanteks και πότε θα επέλεγα κάτι άλλο. Ή και ακόμα το R3 σε σχέση με το R5. Για παράδειγμα.

Απλά νομίζω ότι διευκολύνω τον φίλο μιλώντας απευθείας για το ποιο από τα δύο θα επέλεγα εγώ. Αν δεν κατάλαβα καλά από το θέμα, και ήθελε διευκρινίσεις και για τα 2, τότε ζητώ συγγνώμη. Αλλά τον είδα ότι είναι μελετημένος και για τα 2 και ψάχνει κάποια άμεση απάντηση για να καταλήξει κάπου επιτέλους. Μου έχει τύχει κι εμένα πολλές φορές!

Συγγνώμη και πάλι, αλλά εύκολη συναρμολόγηση, χώρους για τα πάντα και στιβαρή κατασκευή έχουν σχεδόν όλα τα κουτιά σε αυτή την οικονομική κατηγορία. Το θέμα είναι να πάμε και σε λεπτομέρειες οι οποίες έχουν να κάνουν με τις ανάγκες που θέτει κάποιος.

Τέλος, δεν σε βρίσκω και πολύ αντικειμενικό με το ότι τα κουτιά της Phanteks είναι σε άλλη κατηγορία. Και με τι θα τα σύγκρινες αλήθεια; Γιατί δεν αναφέρεις και άλλα κουτιά αυτής της κατηγορίας στην οποία θεωρείς ότι ανήκουν τα Phanteks?

Φιλικά και με θετική διάθεση πάντα!

Μην αρπαζόμαστε με τα γούστα του καθενός! Ακόμα και εμφανισιακά να άρεσε σε κάποιον ένα κουτί, οφείλουμε να το ακούσουμε σαν γνώμη. Ειδικά σε μία τόσο μεγάλη κοινότητα όπως το Insomnia. Το κατα πόσο θα ακολουθήσουμε τις προτάσεις κάποιου είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Πόση διάθεση υπάρχει για search και πόση για έτοιμα πράγματα.

Αυτά απο μένα και εύχομαι καλές αγορές στον φίλο μας ότι κι αν επιλέξει!

Δημιουργικη ασαφεια ειναι αυτο βρε ατιμε; B) Μπορεις να μου πεις τους συγκεκριμενους λογους επιλογης του R5; Ρωταω πραγματικα γιατι οπως ειπα δεν εχω στην κατοχη μου κανενα απο τα 2 απλα τα ειχα καμια βδομαδα στο σπιτι το καθενα. Μπορει να μου ξεφυγε κατι τι να πω.....

Θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις (επιγραμματικα) + και - του καθενος. Οπως τα ειδες το λιγο διαστημα που τα ειχες (δε μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα σιγουρα, αλλα ετσι επιγραμματικα ολο και κατι θα μπορεις να πεις :)

Εχω τις φοβιες μου παντως οτι το φαντεκς δε θα ερθει τωρα στα κοντα... Βλεπω ξενα σαιτ και απο διαθεσιμοτητα ετσι και ετσι. Σκεφτομουν να το παραγγειλω απο Γερμανια (με μεταφορικα απο το computeruniverse φαινεται να βγαινει οσο και εδω). Αλλα σκεφτομαι τις πιθανοτητες rma και τα θεματα εγγυησης (αλλο να εχεις διπλα σου το eshop Και αλλο να στελνεις πισω στη Γερμανια με ο,τι αυτο συνεπαγεται)

Δημιουργικη ασαφεια ειναι αυτο βρε ατιμε; B) Μπορεις να μου πεις τους συγκεκριμενους λογους επιλογης του R5; Ρωταω πραγματικα γιατι οπως ειπα δεν εχω στην κατοχη μου κανενα απο τα 2 απλα τα ειχα καμια βδομαδα στο σπιτι το καθενα. Μπορει να μου ξεφυγε κατι τι να πω.....

Η ειρωνία αχρείαστη νομίζω. Και το σταματάω εδώ γιατί δεν ψήνομαι για τα κολλήματα των αλλων να χαλάω threads που εμπεριέχουν απορίες κόσμου από το forum. Την επόμενη φορά που θα έχεις πραγματική διάθεση για κουβέντα... εδώ είμαστε!

Πέραν της πρωτης προτασης που λογικά καταλαβες γιατί την γραφω η ερωτηση ηταν πραγματικη. Αλλά οκ εαν δεν θέλεις να απαντησεις σεβαστο.

Θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις (επιγραμματικα) + και - του καθενος. Οπως τα ειδες το λιγο διαστημα που τα ειχες (δε μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα σιγουρα, αλλα ετσι επιγραμματικα ολο και κατι θα μπορεις να πεις :) )

Εχω τις φοβιες μου παντως οτι το φαντεκς δε θα ερθει τωρα στα κοντα... Βλεπω ξενα σαιτ και απο διαθεσιμοτητα ετσι και ετσι. Σκεφτομουν να το παραγγειλω απο Γερμανια (με μεταφορικα απο το computeruniverse φαινεται να βγαινει οσο και εδω). Αλλα σκεφτομαι τις πιθανοτητες rma και τα θεματα εγγυησης (αλλο να εχεις διπλα σου το eshop Και αλλο να στελνεις πισω στη Γερμανια με ο,τι αυτο συνεπαγεται)

Δεν θα αναλυσω γιατί θα πέσουν να με φανε, το έχω δει το εργο και βαριέμαι. Απο την άλλη για computer universe μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα ΚΑΙ στο θέμα εγγύηση. Έχω κάνει αγορες πάνω απο 10.000€ και πχ οτσν χρειάστηκε μια 780ti να πάει service εκτός του οτι πληρωσαν μεταφορικά ζητησαν να ασφαλισω και το δέμα στην αξια του (κόστος 68€). Λοιπον τέτοια αντιμετωπιση δεν εχω συναντηση ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. So εαν είσαι οκ προχωρα και δεν θα μετανιωσεις ούτε για την αγορά ούτε για το καταστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι να πεσουν να σε φανε για την αναλυση; Ισα ισα , θα γινει μια ωραια συζητηση πιστευω! 

Οσο για το site το γερμανικο , ευχαριστω για την υποδειξη, θα το λαβω υποψιν μου και αν δεν ερθει συντομα μαλλον θα προχωρησω απο εκει. Ετσι κ αλλιως με μεταφορικα and all , 1€ παραπανω βγαινει απο εκει!

Εγινε παραγγελια το phanteks enthoo pro μαζι με αυτην την ψυκτρα πανω που ημουν ετοιμος για την παραγγελία απο εξωτερικο! Θα επανελθω με εντυπωσεις οταν το παραλαβω και το στησω.

Επεξ/σία από tommybertsen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...