GianniSM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Για τον θόρυβο λογικά κάποιο πηνείο που ρυθμίζει την τάση, κάποια εξαρτήματα κοντά το ένα στο άλλο, δεν μπορώ να δώσω σαφή απάντηση. Αυτά μου έρχονται στο μυαλό πρόχειρα.
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μάλλον αυτό που είπα η θερμότητα που χάνετε απο τις συνδέσεις των καλοδιων κάτι τέτοιο φαντάζομαι! Απλά αμα δν ζεστενετε υπερβολικά το power bank ουτε η μπαταρία του κινητού ταβλετ δν έχει πρόβλημα! Προσωπικά εγώ τα πήρα απο εδώ http://www.xiaomiforsale.com/επίσημο site xiaomi όλα τα αλλά δν τα εμπιστευομαι είχα πάρει απο eBay στην αρχή κ μ βγήκε κουφά ευτυχώς πήρα τα λεφτά μ πίσω!(έχω πάρει 5 power banks για δώρα σε φιλους/συγγενείς όλα μ βγήκαν αυθεντικότητα κ πλήρως λειτουργικά απλα κανει ενα 20μερο να σ έρθουν! ευχαριστω για την απαντηση το power bank βγαζει 1000 mah ενώ το tablet εχει μπαταρια 4000 mah λες για αυτό θα κανει θορυβο η δεν παιζει κανενα ρολο αυτό? Για τον θόρυβο λογικά κάποιο πηνείο που ρυθμίζει την τάση, κάποια εξαρτήματα κοντά το ένα στο άλλο, δεν μπορώ να δώσω σαφή απάντηση. Αυτά μου έρχονται στο μυαλό πρόχειρα. οκ καταλαβα αν θυμηθείς κατι πες αν είναι ευχαριστω
GianniSM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν παίζει ρόλο αυτό, αλλά powerbank 1000mA, πρακτικά είναι άχρηστο.
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 0 Δεν παίζει ρόλο αυτό, αλλά powerbank 1000mA, πρακτικά είναι άχρηστο. αν παρω power bank με 2000 mah και πανω είναι καλα? σχεδόν όλα από ότι κοιταξα 1000 mah βγαζουν
GianniSM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 0 αν παρω power bank με 2000 mah και πανω είναι καλα? σχεδόν όλα από ότι κοιταξα 1000 mah βγαζουν Αδερφέ άλλο το τι φορτίο μπορούν να δώσουν σε βάθος χρόνου άλλο η έξοδος. Το πρώτο έχει να κάνει με την χωριτικότητα των μπαταριών, το 2ο με το πόσο γρήγορα θα φορτίσουν. Για να στο κάνω πιο απλό. Έχω το G3 ο φορτιστής του βγάζει έξοδο 1.8Α (1800 mA). Αυτό αρκεί για να φορτίσει την μπαταρία των 3000mA σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες από το 0. Το powerbank μου έχει χωρητικότητα 5000mA, και θεωρητικά φορτίζει το τηλ μου 1.5 φορά, που αυτό πρακτικά σημαίνει πως για την έξοδο 5volt μπορεί να μου δώσει συνολικά αυτό το φορτίο. Το πόσο γρήγορα όμως θα μου το δώσει αυτό εξαρτάται από τα mA της εξόδου, δηλαδή αν το powerbank έχει έξοδο 900mA, πρακτικά σημαίνει πως για να μου φορτίσει την μπαταρία θα χρειαστεί περίπου τον διπλάσιο χρόνο σε σχέση με τον κανονικό μου φορτιστή. Όσο πιο ψηλό είναι το νούμερο της εξόδου τόσο πιο γρήγορα θα σου το φορτίσει. Όσο πιο μεγάλη η χωρητικότητα λοιπόν τόσες παραπάνω φορές μπορείς να το φορτίσεις. Όσο πιο μεγάλη είναι η έξοδος τόσο πιο γρήγορα στο φορτίζει. Δεν υπάρχει απλούστερος τρόπος να στο εξηγήσω, ελπίζω να βοήθησα. 1
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αδερφέ άλλο το τι φορτίο μπορούν να δώσουν σε βάθος χρόνου άλλο η έξοδος. Το πρώτο έχει να κάνει με την χωριτικότητα των μπαταριών, το 2ο με το πόσο γρήγορα θα φορτίσουν. Για να στο κάνω πιο απλό. Έχω το G3 ο φορτιστής του βγάζει έξοδο 1.8Α (1800 mA). Αυτό αρκεί για να φορτίσει την μπαταρία των 3000mA σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες από το 0. Το powerbank μου έχει χωρητικότητα 5000mA, και θεωρητικά φορτίζει το τηλ μου 1.5 φορά, που αυτό πρακτικά σημαίνει πως για την έξοδο 5volt μπορεί να μου δώσει συνολικά αυτό το φορτίο. Το πόσο γρήγορα όμως θα μου το δώσει αυτό εξαρτάται από τα mA της εξόδου, δηλαδή αν το powerbank έχει έξοδο 900mA, πρακτικά σημαίνει πως για να μου φορτίσει την μπαταρία θα χρειαστεί περίπου τον διπλάσιο χρόνο σε σχέση με τον κανονικό μου φορτιστή. Όσο πιο ψηλό είναι το νούμερο της εξόδου τόσο πιο γρήγορα θα σου το φορτίσει. Όσο πιο μεγάλη η χωρητικότητα λοιπόν τόσες παραπάνω φορές μπορείς να το φορτίσεις. Όσο πιο μεγάλη είναι η έξοδος τόσο πιο γρήγορα στο φορτίζει. Δεν υπάρχει απλούστερος τρόπος να στο εξηγήσω, ελπίζω να βοήθησα. οκ κατάλαβα μπορείς να πεις σε παρακαλώ ποιες Μάρκες είναι γνωστές για τα power bank?
Masma Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αδερφέ άλλο το τι φορτίο μπορούν να δώσουν σε βάθος χρόνου άλλο η έξοδος. Το πρώτο έχει να κάνει με την χωριτικότητα των μπαταριών, το 2ο με το πόσο γρήγορα θα φορτίσουν. Για να στο κάνω πιο απλό. Έχω το G3 ο φορτιστής του βγάζει έξοδο 1.8Α (1800 mA). Αυτό αρκεί για να φορτίσει την μπαταρία των 3000mA σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες από το 0. Το powerbank μου έχει χωρητικότητα 5000mA, και θεωρητικά φορτίζει το τηλ μου 1.5 φορά, που αυτό πρακτικά σημαίνει πως για την έξοδο 5volt μπορεί να μου δώσει συνολικά αυτό το φορτίο. Το πόσο γρήγορα όμως θα μου το δώσει αυτό εξαρτάται από τα mA της εξόδου, δηλαδή αν το powerbank έχει έξοδο 900mA, πρακτικά σημαίνει πως για να μου φορτίσει την μπαταρία θα χρειαστεί περίπου τον διπλάσιο χρόνο σε σχέση με τον κανονικό μου φορτιστή. Όσο πιο ψηλό είναι το νούμερο της εξόδου τόσο πιο γρήγορα θα σου το φορτίσει. Όσο πιο μεγάλη η χωρητικότητα λοιπόν τόσες παραπάνω φορές μπορείς να το φορτίσεις. Όσο πιο μεγάλη είναι η έξοδος τόσο πιο γρήγορα στο φορτίζει. Δεν υπάρχει απλούστερος τρόπος να στο εξηγήσω, ελπίζω να βοήθησα. Αυτος εισαι δωσε μας τα φοντα σου..! Εμενα παντως με βοηθησε πολυ η εξηγηση σου στο κοματι που δεν ειχα καταλαβει ακριβως δηλαδη απο τι εξαρτατε ποσο γρηγορα φορτιζει... Υ.Γ Και να φανταστεις εχω 2 μαθηματα για πτυχειο στα 4μισι χρονια και εχω περασει ηλεκτρικα κυκλωματα -αναλογικα ψυφιακα(δυο μαθηματα μας) με 8 και 9. Eνιωσα χαζος που δεν το ειχα καταλαβει ενω πραγματικα ηταν κατι απλο.... .
2Ohm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τσεκαρε την φωτογραφία μ το V είναι ίσο με την ένταση του ρεύματος Ι επι την αντίσταση R! Είναι λογικό τα μικρά power bank δν έχουν πολύ ενταση γιατί δν έχουν μεγαλα αποθέματα για αυτό συνήθως έχουν μικρά volt αλλά αυτό δν παει να πει οτι όλα είναι έτσι ειναι καθαρά θέμα κατασκευαστή κ ποιότητα κυκλώματος! Καθε κατασκευαστής λέει τα volt κ. Αmber εξόδου να κοιτάξεις να είναι 5Volt κ 1.5+ Amber
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τσεκαρε την φωτογραφία μ το V είναι ίσο με την ένταση του ρεύματος Ι επι την αντίσταση R! Είναι λογικό τα μικρά power bank δν έχουν πολύ ενταση γιατί δν έχουν μεγαλα αποθέματα για αυτό συνήθως έχουν μικρά volt αλλά αυτό δν παει να πει οτι όλα είναι έτσι ειναι καθαρά θέμα κατασκευαστή κ ποιότητα κυκλώματος! Καθε κατασκευαστής λέει τα volt κ. Αmber εξόδου να κοιτάξεις να είναι 5Volt κ 1.5+ Amber . οκ κατάλαβα σε ευχαριστώ με βοηθησες πολύ.
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 μπορεις να μου πεις σε παρακαλω εκτος από την xiaomi ποιες αλλα μαρκες είναι γνωστες για τα power bank?
vdeseris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 anker είναι πολύ καλοί αλλά δυστυχώς με τα μεταφορικά έρχονται ακριβοί στην Ελλάδα
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 anker είναι πολύ καλοί αλλά δυστυχώς με τα μεταφορικά έρχονται ακριβοί στην Ελλάδα σε ευχαριστω για την απαντηση
500cc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 απο το ebay anker εχει official store κ ειναι λιγα τα μεταφορικα (5-6 ευρο) κ εχει παρα πολυ καλα προιοντα!της One plus αν μπορεσεις να το βρεις κ αυτο ειναι παρα πολυ καλο power bank με πολυ ποιοτηκες μπαταριες κ σε πολυ καλη τιμη!
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 απο το ebay anker εχει official store κ ειναι λιγα τα μεταφορικα (5-6 ευρο) κ εχει παρα πολυ καλα προιοντα! της One plus αν μπορεσεις να το βρεις κ αυτο ειναι παρα πολυ καλο power bank με πολυ ποιοτηκες μπαταριες κ σε πολυ καλη τιμη! ok αυτό είναι καλο? http://www.you.gr/proionta/telephony-networking/axesouar-gia-kinita/mobile-battery-power-bank/apc-portable-charger-5000mah-black
kpapageo1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παίζει και αυτό σήμερα: http://www.eshopspecials.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα