Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω πάρει το συγκεκριμένο λαπτοπ απο αμαζον Γερμανίας με πολύ καλα χαρακτηριστικά: http://www.amazon.de/Lenovo-Convertible-Notebook-i7-4510U-Touchscreen/dp/B00Q2R2FSA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433365903&sr=8-1&keywords=lenovo+flex+2+14+i7 αλλα δυστυχώς έχω θέμα με την μπαταρία η οποία με απλό browsing κρατα 2,5 ώρες max. Το ανέφερα και μου έστειλαν αντικατάσταση αλλά μετά από την πρώτη φόρτιση βλέπω να φτάνει τις 2 ώρες άρα δεν περιμένω αλλαγή.  Μιλάμε για default setup..

Κανείς καμία εμπειρία η κάτι να προτείνει? Να το στείλω και αυτό πίσω και να ζητήσω τα χρήματα πίσω?  

Δημοσ.

Να τους το ξανα αναφέρεις γιατι μπορεί να υπάρχει θέμα με την συγκεκριμένη παρτίδα που εχει την μπαταρία αν και αν μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω ή να αγοράσεις κατι αλλο ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

Φαντάζομαι το έχει σε εξοικονόμηση μπαταρίας και σε χαμηλή φωτεινότητα όταν είσαι με την μπαταρία?

Βεβαιωσου ότι στα power options είσαι σε balanced η power saver mode!

Δημοσ.

Ναι είμαι με χαμηλή φωτεινότητα και σε balanced. Αλλά γενικά αυτό είναι απαράδεκτο. Είδα κ μια κριτική στο αμαζον που αναφέρει το ίδιο. Μάλλον θα ζητησω παλι αλλαγή. Έχετε να προτεινετε κάτι άλλο αντίστοιχο Μαξ στα ίδια χρήματα; Παιζει κ το yoga 2 pro με 512 ssd μάλιστα αλλά 8αρα Ραμ η οποία δεν αλλάζει κιόλας. Τι προτεινετε; Το λάπτοπ θέλω να κρατήσει μια 5ετια σιγουρα.

Δημοσ.

Οι προδιαγραφές από το site που το αγόρασες, αναφέρουν διάρκεια μπαταρίας 6 ώρες.

Η διαφορά είναι τεράστια με τις 2 ώρες που λες.

Αν και η διάρκεια της μπαταρίας είναι αμφιλεγόμενο μέγεθος γιατί πρέπει να μετράται σε συγκεκριμένες συνθήκες, νομίζω ότι αν είναι πρόβλημα για σένα να ζητήσεις αντικατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...