Reissistm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, έχω πάρει το συγκεκριμένο λαπτοπ απο αμαζον Γερμανίας με πολύ καλα χαρακτηριστικά: http://www.amazon.de/Lenovo-Convertible-Notebook-i7-4510U-Touchscreen/dp/B00Q2R2FSA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433365903&sr=8-1&keywords=lenovo+flex+2+14+i7 αλλα δυστυχώς έχω θέμα με την μπαταρία η οποία με απλό browsing κρατα 2,5 ώρες max. Το ανέφερα και μου έστειλαν αντικατάσταση αλλά μετά από την πρώτη φόρτιση βλέπω να φτάνει τις 2 ώρες άρα δεν περιμένω αλλαγή. Μιλάμε για default setup.. Κανείς καμία εμπειρία η κάτι να προτείνει? Να το στείλω και αυτό πίσω και να ζητήσω τα χρήματα πίσω?
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Να τους το ξανα αναφέρεις γιατι μπορεί να υπάρχει θέμα με την συγκεκριμένη παρτίδα που εχει την μπαταρία αν και αν μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω ή να αγοράσεις κατι αλλο ακόμα καλύτερα
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Φαντάζομαι το έχει σε εξοικονόμηση μπαταρίας και σε χαμηλή φωτεινότητα όταν είσαι με την μπαταρία? Βεβαιωσου ότι στα power options είσαι σε balanced η power saver mode!
Reissistm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ναι είμαι με χαμηλή φωτεινότητα και σε balanced. Αλλά γενικά αυτό είναι απαράδεκτο. Είδα κ μια κριτική στο αμαζον που αναφέρει το ίδιο. Μάλλον θα ζητησω παλι αλλαγή. Έχετε να προτεινετε κάτι άλλο αντίστοιχο Μαξ στα ίδια χρήματα; Παιζει κ το yoga 2 pro με 512 ssd μάλιστα αλλά 8αρα Ραμ η οποία δεν αλλάζει κιόλας. Τι προτεινετε; Το λάπτοπ θέλω να κρατήσει μια 5ετια σιγουρα.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Για προτάσεις για αγορά laptop αν θέλεις ρώτα εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Euclides Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Οι προδιαγραφές από το site που το αγόρασες, αναφέρουν διάρκεια μπαταρίας 6 ώρες. Η διαφορά είναι τεράστια με τις 2 ώρες που λες. Αν και η διάρκεια της μπαταρίας είναι αμφιλεγόμενο μέγεθος γιατί πρέπει να μετράται σε συγκεκριμένες συνθήκες, νομίζω ότι αν είναι πρόβλημα για σένα να ζητήσεις αντικατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα