Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαμβενω, μια λετε οτι η 970 κραταει 4 χρόνια, απο την αλλη οτι η 980 Ti 2 χρόνια...τι γινετε ρε γμτ..

Οσο θες την κρατας, μονο απο σενα εξαρταται.

Για παραδιγμα η 8800GTX ηταν η high-end GPU του 2006

• 2006: max settings, 60fps
  • 2009: medium settings, 60fps
  • 2011: low settings, 60fps
  • 2014: low settings, 30fps(και μερικα games που ηταν μονο DX11 δεν τα παιζει καν)

Λιγο πολυ το ιδιο ισχυει για ολες τις καρτες, ειναι δικησου επιλογη ποτε θα την αλλαξεις.

Επισης δεν πρεπει να σε τρομάζει το "low settings" γιατι ενα game του 2020 π.χ. ακομα και σε low settings θα εχει καλυτερα γραφικα απο τα περισοτερα σημερινα σε high settings.

Γενικα απο θεμα αποδοσης/τιμης, ειναι καλυτερο να αγοραζεις φθηνες καρτουλες (γυρω στα 250) να την κρατας εναμιση με δυο χρονια, μετα να την πουλας και να περνεις μια καινουργια ιδιας κατηγοριας με 250.

Δημοσ.
Το Witcher 3 είναι ένα κακογραμμένο άνευ λόγου βαρύ παιχνίδι. Έχει μετριότατα γραφικά. Δεν θα κάνουμε τα γούστα κάθε εταιρίας κανόνες.

Το GTA V παίζει άνετα με μία GTX 970. Βασικά το GTA παίζει άνετα σε GTX 680.

Εντάξει, μέτρια τα γραφικά του Witcher 3 δεν τα λες, αλλά σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έδειχναν στην Ε3 τα οποία εφέ δεν θα τα σήκωναν ούτε 2 * Titan X με frame-rate της προκοπής. Πέρα από αυτό, το GTA V ΔΕΝ παίζει άνετα σε μια 970, ειδικά όταν θες τα πάντα στο Ultra + MSAA. Προσωπικά το παίζω σε 1440P με απενεργοποιημένο τελείως το MSAA και το Grass Quality σε Very High αντί για Ultra συν SweetFX(Που βάζει SMAA) και έχω ~40-45FPS με O/C. Ούτε με SLI 970 κρατάς 60άρι σταθερό με MSAA.

Επίσης, 4 χρόνια ΔΕΝ κρατάει καμία κάρτα γραφικών για max settings.

Δημοσ.

Παρένθεση αν παίζεις κονσολοπαιχνίδια ίσως να μην χρειάζεται καν μια τόσο ακριβή επένδυση σε κάρτα γραφικών και άγχος πόσο θα κρατήσεις. Πάρε μια κονσόλα της επιλογής σου και τέλος. Για τα άλλα ανάλογα με τη σύνθεση του υπολογιστή σου βούτα αργότερα που θα χουν πέσει και οι τιμές λίγο ακόμα μια 960 και είσαι κομπλέ.

Προσωπικά με την 470 που έχω (αν και με τρώει να αλλάξω) δεν έχω κανένα παράπονο σε παιχνίδια εκτός απο κοσολομαμακίες που βγάζω shadows και με ελάχιστες παραχωρήσεις τα παίζω άνετα. Το μειονέκτημά της είναι η VRAM μόνο και η κατανάλωση της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...