Madlef86 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum!! Σκέφτομαι να αγοράσω host στο pointer.gr που σου δίνει και δυνατότητα λέει να κάνεις Install το wordpress. Το θέμα είναι ότι μετά θα μπορώ να συνδέσω κι ένα domain με το wordpress ή όχι . . ; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Λογικά ναι. Αυτή είναι η έννοια του web hosting. Παρέχουν και το plesk panel απ'οτι βλέπω που είναι γι'αυτό τον σκοπό και γενικά για την όλη διαχείριση του web hosting
panagiotis223 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αγοράζει το hosting, αγοράζεις το domain, τα συνδέεις και μετά εγκαθιστας το wordpress.
Madlef86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας πραγματικά. Μόλις αγόρασα ένα donaim κι ένα host στην ίδια εταιρία. Το επόμενο βήμα μου πρέπει να είναι να αντιγράψω τα nameservers του host sto donaim και αυτό ήταν; Και μετά πατάω να γίνει εγκατάσταση το wp ή δεν παίζει ρόλο άμα το έχω πατήσει ήδη; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
panagiotis223 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν παίζει ρόλο απλα αλλάζεις τους nameservers, λογικα αφου τα αγόρασες απο την ιδια εταιρεια στα έχουν αλλαξει ήδη απο μόνη τους. μπες εδω : http://www.intodns.comπληκτρολογησε το domain σου και δες αν κοιταει στους nameserver που σου εδωσαν.
Madlef86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Panagiotis223. Επειδή τα είχα αλλάξει νωρίς σήμερα το πρωί έχει κρατήσει αυτά που έβαλα. Έχω πατήσει να τα ξανά αλλάξει αλλά προφανώς δεν έχει γίνει ακόμα. Παίζει ρόλο άμα έχω πατήσει το wp να γίνει ήδη εγκατάσταση ή όχι;
panagiotis223 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν παίζει ρόλο το wp θα μπει στον σερβερ ειτε εχεις τα σωστα ns είτε οχι. Οι ns μπορει να κανουν μεχρι και 48 ωρες για να δεις την αλλαγη. Συνηθως ομως μεσα σε 10 ωρες ειναι ετοιμο.
Madlef86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Όλα καλά μέχρι τώρα. Με το που πέρασε η ώρα όλα έγινα. Τώρα το τελευταίο μου ερώτημα είναι πως έβαλα το site του WP να ανοίγει με το domain (www.sorrashome.gr) αλλά όταν πατάς σε κάποια επιλογή πάνω στο url σου λέει wordpress. Αυτό αλλάζει; Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αλήθεια. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2015 από Madlef86
genius_13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αλλάζει. Το wordpress το εμφανίζει γιατί αντί να πετάξεις τα αρχεία του WP μέσα στο public_html δημιούργησες φάκελο με το όνομα wordpress και έγινε εκεί η εγκατάσταση.http://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_Directory
maldboyGR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 σχολιάζω εδώ μονο και μονο για τους ns. μην το λέτε με σιγουριά αυτό το "θέλει μέχρι και 48 ώρες για να δεις αλλαγή,στις εταιρίες που έχω πάρει εγώ (παντα επιλεγμένα) η ns είναι ok σε max 2 ώρες το godaddy συνήθως καθυστερεί παρα πολύ,από ελληνικά δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει εδώ και χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα