Προς το περιεχόμενο

Αγορα τηλεορασης 55''

lazarosliverpool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.. θελω να αγορασω αλλα δεν ξερω τι ειναι το καλυτερο value for money.. δεν παιζω σε κονσολες και δεν θα αγορασω ποτε blueray..κατεβαζω και τα βλεπω .. εχω hd του ΟΤΕ το οποιο εχει 1080p. επισης νομιζω τα HZ στον ΟΤΕ ειναι 80-100??? οποτε αξιζει να παω στην επομενη γενια 4Κ,OLED κτλ???
επισης αν παρω μια Full hd αξιζει να παρω μια μεγαλη σειρα με πανω απο πχ 500 HZ??
επισης σε τι εταιρεια θα επρεπε να στοχευσω?? εμαθα οτι οι μονες που εχουν πλεον made in Japan panel ειναι οι Panasonic...
SONY kai Philips που ειναι θεωτητικα κορυφη πηραν το servise απο Ελλαδα νομιζω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλέ μου πήρα τη samsung 6400 55' απο eshop 805 ευρώ και είμαι ευχαριστημένος. Γιαυτα τα δοδομενα εαυτή την τιμή νομιζω οτι είναι η καλύτερη επιλογή γιατί μετα πας πανω απο 1000 ευρώ. Οτι θες με Ρώτας.

το μονο που ξερω απο εγγυηση ειναι οτι απο eshop εχουν δικο τους σερβις. δλδ τη στελνεις πισω σαυτους αν γινει κατι οχι σε οποιοδηποτε σερβις samsung. εχω παρει πολλα πραγματα απο eshop και εχω στειλει και πολλα πισω και μου τα αντικατεστησαν που ειχαν προβλημα, απλα ευχομαι να μην εχω θεμα με την tv. αν δε θες απο eshop δες εδω https://www.skroutz.gr/s/4639766/Samsung-UE55H6400.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...