Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να'σαι καλα.Να ξερεις σαν αυτο στην διαγραφη δεδομενων δεν εχει.Οτι σβηνει δεν επανερχεται με τιποτε.Δοκιμασμενο χρονια σε παρα πολλους δισκους.

Τι παραπάνω νόμιζες κάνει που δεν κάνουν άλλα;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι παραπάνω νόμιζες κάνει που δεν κάνουν άλλα;

Δεν επιασα το νοημα της ερωτησης σου;χρησιμοποιω μια εφαρμογη που κανει αυτο που θελω.Τι θεωρω αρκετα αποδοτικη σε συγκριση με αλλα που χρησιμοποιησα.Που το προβλημα;απαγορευεται να εκφερω αποψη;

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι.

Ειλικρινής ερώτηση ήταν.

Τι παραπάνω νομίζεις πως κάνει που δεν κάνουν άλλα προγράμματα του είδους;

Ρωτάω επειδή αναφέρεις πως "σαν αυτο στην διαγραφη δεδομενων δεν εχει".

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι.

Ειλικρινής ερώτηση ήταν.

Τι παραπάνω νομίζεις πως κάνει που δεν κάνουν άλλα προγράμματα του είδους;

Ρωτάω επειδή αναφέρεις πως "σαν αυτο στην διαγραφη δεδομενων δεν εχει".

Και απαντησα.

Τι θεωρω αρκετα αποδοτικη σε συγκριση με αλλα που χρησιμοποιησα.

Δημοσ.

Δε ξέρω τι ακριβώς χρησιμοποίησες και με τι το σύγκρινες αλλά δεν κάνει κάτι παραπάνω από τα υπόλοιπα γνωστά disk wipe utilities (πέρα από το να έχει παραπλανητική ονομασία φυσικά).

Δημοσ.

Εχω χρησιμιποιησει καθαριστες και με 3 περασματα και δεν διαγραφηκαν.Τωρα ποια και ποτε...χρονια περασαν...προσωπικα για εμενα αυτο ειναι και πιο γρηγορο και οτι σβηνει δεν το ξαναβρισκεις.Αν εσυ εχεις να προτεινεις κατι αλλο ελευθερα.

Δημοσ.

Μιας και ανέφερες για πιο γρήγορο, το συγκεκριμένο στη free έκδοση έχει περιορισμό ταχύτητας 50MB/s.

Θα πρέπει να το αγοράσεις για να μην έχει περιορισμό ταχύτητας.

Εγώ θα πρότεινα οποιοδήποτε δωρεάν zero fill utility ή disk reinitialization, και ειδικότερα της ίδιας εταιρίας με το δίσκο (στη προκειμένη SeaTools).

edit:

Και για να μην μπερδεύεστε κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με την ίδια διαδικασία (όχι όμως low level format :P )

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα χρησιμοποιω χωρις περιορισμο.Αλλα εαν υπαρχει και κατι αλλο το δοκιμαζουμε και βλεπουμε...

Εγω εκανα μια προταση που αποδειχθηκε αποδοτικη.Απο εκει και περα ολα καλοδεχουμενα....

Δημοσ.

Σαν το low level format δεν έχει! Δεν παει να κάνει βουντού ο άλλος απο πάνω, δεν βγάζει δεδομένα! "Εργοστασιακό" φορμάτ νομίζω είναι ;)

• Like 1
Δημοσ.

Σαν το low level format δεν έχει! Δεν παει να κάνει βουντού ο άλλος απο πάνω, δεν βγάζει δεδομένα! "Εργοστασιακό" φορμάτ νομίζω είναι ;)

Low level format δε μπορείς να κάνεις έτσι κι αλλιώς αδερφέ.

• Like 1
Δημοσ.

Το όνομα του tool όπως ανέφερα και πριν είναι παραπλανητικό.

LLF δε μπορεί να κάνει κανένας χρήστης με κανένα software του εμπορίου εδώ και χρόνια.

Και τουλάχιστον εγώ παλιά έκανα

Το '80 μπορεί να έκανες, δεν αμφιβάλω :P

Δημοσ.

Το όνομα του tool όπως ανέφερα και πριν είναι παραπλανητικό.

LLF δε μπορεί να κάνει κανένας χρήστης με κανένα software του εμπορίου εδώ και χρόνια.

Το '80 μπορεί να έκανες, δεν αμφιβάλω :P

Μέσω commands δεν γίνεται όπως παλιά? Το σοφτ δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω... :P

Δημοσ.

Με κανένα τρόπο δε μπορείς να κάνεις llf σε αυτούς τους δίσκους.

Llf γίνεται μονάχα στο εργοστάσιο παραγωγής πριν καν τη συναρμολόγηση του δίσκου.

Όσα προγράμματα (και χρήστες) χρησιμοποιούν τον όρο αυτό το κάνουν καταχρηστικά ή και παραπλανητικά, ενώ στην ουσία η μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι low level zero fill (0x00) όπως ανέφερα και νωρίτερα ή γενικότερα reinitialization.

Απλά έχει παραμείνει ο όρος λανθασμένα.

Ναι σωστά είπες πως είναι "εργοστασιακό φορμάτ", αλλά είναι όμως ακριβώς αυτό, με την έννοια δηλαδή πως μόνο εκεί μπορεί να γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Με κανένα τρόπο δε μπορείς να κάνεις llf σε αυτούς τους δίσκους.

Llf γίνεται μονάχα στο εργοστάσιο παραγωγής πριν καν τη συναρμολόγηση του δίσκου.

Όσα προγράμματα (και χρήστες) χρησιμοποιούν τον όρο αυτό το κάνουν καταχρηστικά ή και παραπλανητικά, ενώ στην ουσία η μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι low level zero fill (0x00) όπως ανέφερα και νωρίτερα ή γενικότερα reinitialization.

Απλά έχει παραμείνει ο όρος λανθασμένα.

Ναι σωστά είπες πως είναι "εργοστασιακό φορμάτ", αλλά είναι όμως ακριβώς αυτό, με την έννοια δηλαδή πως μόνο εκεί μπορεί να γίνει.

Γραφει μηδενικα σε ολο τον δισκο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...