JohnTehGreek Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Με κούρασε λίγο το δεύτερο επεισόδιο για να πω την αλήθεια. Μόνο το τέλος μου έκανε μεγάλη εντύπωση
overpower Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μόνο το τέλος μου έκανε μεγάλη εντύπωση Δεν νομιζω οτι ειχε προθεσει να τον παρει μαζι του, αλλα τον εκανε φιλο μηπως χρειαστει να παιξει το χαρτι της επιβιωσης αργοτερα
Πανος999 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εγω το βρηκα αρκετα δυνατο..Ειδα 1-2 καπακι κ σημερα θα δω κ το τριτο! Καλη επιστροφη κατα τη γνωμη μου..Ενας κυκλος θα ειναι μονο?
solidsnake222 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εγω το βρηκα αρκετα δυνατο..Ειδα 1-2 καπακι κ σημερα θα δω κ το τριτο! Καλη επιστροφη κατα τη γνωμη μου..Ενας κυκλος θα ειναι μονο? Ναι δεν έχουν αναφέρει κάτι για ανανέωση και αυτός ο κύκλος mini-series ειναι, 9-10 επεισόδια νομιζω
overpower Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 πονταρω στο 4ο η αποδραση, Βαση τουτ προμο ετσι φαινεται.
lefter Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ειδα και το 4ο. Μια χαρα το παει. Και για να πω την αληθεια δεν το περιμενα οτι θα ειναι τοσο δυνατη η επιστροφη της σειρας.
moysatos79 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Η σειρα μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλογυρισμενη. Σε εχει στην τσιτα απο την αρχη εως το τελος. 1
7nisiotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Σε σχέση με τις τελευταίες 2 σεζόν μακράν η καλύτερη και πιο καλογυρισμένη. Δεν περίμενα να ήταν τόσο καλή η επιστροφή της σειράς.
Shadows Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 μετριο το τελευταιο επεισοδιο,ελπιζω η σειρα να μην παρει την κατω βολτα,γιατι υπαρχει και προιστορια στις προηγουμενες σεζον οπου οταν ειχαν αποδρασει επεφτε πολυ η δραση και ηταν γεματη φιλερ επεισοδια.
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 ε σιγα δεν αποδρασαν ακομα, γι αυτο ακριβως το λογο, διαφορετικα θα τελειωνε απο τωρα, τι θα βλεπαμε μετα; αντε και λιγο κηνυγι να πιασουμε τον ποσειδωνα και τελος; γι αυτο σου λεει εχουμε ακομα επεισοδια φυγε εσυ αεροπλανο κι αστους αυτους εκει να δινουν την μαχη τους
patrickdrd Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 mahone λειπεις! κορυφαια ατακα εδω: https://www.reddit.com/r/PrisonBreak/comments/69gppx/where_is_mahone/ που λεει ενας ο ποσειδωνας ειναι
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Aρχισα και εγω να βλεπω την 5η σεζον για χαρη των παλιων αλλωστε απο το Lost και το prison break ξεκινησαν ολα . Ειμαι στο 3ο επεισοδιο ,η σεζον οπως ηταν αναμενομενο ειναι πιο βαρετη και απο το να ακους αριστερο να μιλαει για οικονομικη πολιτικη . Ανευρη ,ανεπνευστη ,αναμασημα των κλισε της ιδιας σειρας με λιγα λογια καθαρα χασιμο χρονου .Προτεινεται αυστηρα μονο για αργοσχολους . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα