JohnTehGreek Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πολύ ωραίο το πρώτο επεισόδιο. Έχει πολύ ενδιαφέρον άλλα πρέπει σε μερικά επεισόδια να λύσουν πάρα πολλά ερωτήματα αφού αποφάσισαν να αναστήσουν την σειρά.
polakis21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πολυ καλο! Δεν το περιμενα! Αντε να δουμε τι και πως θα εξηγησουν!
genius_13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ωραίο , μ' άρεσε, μόνο 9 επεισόδια έτσι ; Είχαμε συνηθίσει τα 20+ , να δούμε πως θα τα καταφέρουν να αναπτύξουν και να κλείσουν τόσο γρήγορα την ιστορία.
vsl Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ωραίο το 1ο. Εξελίσσεται πολύ γρήγορα, πράγμα λογικό, από τη στιγμή που θα είναι μόνο 9 επεισόδια. Νοσταλγία, αφού είναι η πρώτη σειρά που είδα και με έβαλε σ' αυτόν τον κόσμο. Θυμάμαι να πηγαίνω στο video club πρωί πρωί για να προλάβω να το νοικιάσω, αντί να πηγαίνω σχολείο. Εν τω μεταξύ όλοι ίδιοι. Σαν να τελείωσε πέρσι. 3
bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μια χαρα ξεκινησε... Δυο κυκλακια ακομα οτι πρεπει θα ηταν.Ουτε πολλα , ουτε λιγα
pontez2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ε ναι, μπορουν στον επομενο κυκλο να στειλουν τον αδελφο Σκορφιλντ να βοηθήσει τον Μαικλ να αποδράσει απο τη Κολαση ξερω γω και στο επομενο να τον έχουν φυλακισει σε φυλακη εξωγηινων. Θα χει ενδιαφέρον δε λέω 12
bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Hρεμα , δεν ειναι και....lost Τωρα εχουμε τρομοκρατες, τζιχαντιστες, εμφυλιους κλπ .Ζορικη και εξωτικη κατασταση.Μετα μπορουμε να παμε προς ανατολη μερια,Κινα , ιαπωνια, τριαδες, γιακουζα , cia κλασσικα .Εχει ψωμι
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μια χαρα ξεκινησε... Δυο κυκλακια ακομα οτι πρεπει θα ηταν.Ουτε πολλα , ουτε λιγα Ισχύει αλλά θα τελειώσει στο 9ο επεισόδιο :/
koystado Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Καλά ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο εισαγωγικό ήταν κυρίως
speedy23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Με εκανε να γελασω (εις βαρος της σειρας) σε 2-3 σημεια καθως μου θυμισε τα "καλα" του. Ναι, ξεκινησε ωραια το hate watch μου. 2
Cygnus Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δε ξέρω. Ίσως ότι έχουν περάσει τα χρόνια, ίσως ότι έκτοτε έχουν βγει τόσες πραγματικά καλές σειρές. Το βρήκα απαράδεκτο. Σε σημείο που δεν είναι για σοβαρή προσέγγιση παρά μόνο για γέλιο. 4
kekopis Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ωραια ξεκινησε η επιστροφη της σειρας για να δουμε τη συνεχεια στην Υεμενη.
Kasrith Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Με εκανε να γελασω (εις βαρος της σειρας) σε 2-3 σημεια καθως μου θυμισε τα "καλα" του. Ναι, ξεκινησε ωραια το hate watch μου. Έκανα 2.5 σεζόν και μια ταινία hate watch, φτάνει! Δεν μπαίνω καν στον κόπο this time 1
skiabox Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Το είχα κόψει και εγώ κάπου στον Παναμά (2-3 επεισόδια πριν το τέλος). Φανταστείτε πόσο κουραστική είχε γίνει η σειρά για να την κόψω λίγο πριν το νήμα. 1
pontez2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Στον Παναμά ήταν δυνατά τα επεισόδια βρε παιδιά. Λοιπόν, το είδα το πρώτο. Έχει ενδιαφέρον δε λέω, αν και περισσότερο ηταν νοσταλγικό. Θα τη τιμήσω τη σειρά. Οντως σα να μη πέρασε μια μέρα. Ελπίζω ομως να το τελειώσουν. 10 επεισόδια και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα