Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το πρώτο επεισόδιο.

Έχει πολύ ενδιαφέρον άλλα πρέπει σε μερικά επεισόδια να λύσουν πάρα πολλά ερωτήματα αφού αποφάσισαν να αναστήσουν την σειρά.

Δημοσ.

Ωραίο , μ' άρεσε, μόνο 9 επεισόδια έτσι ; Είχαμε συνηθίσει τα 20+ , να δούμε πως θα τα καταφέρουν να αναπτύξουν και να κλείσουν τόσο γρήγορα την ιστορία.

Δημοσ.

Ωραίο το 1ο. Εξελίσσεται πολύ γρήγορα, πράγμα λογικό, από τη στιγμή που θα είναι μόνο 9 επεισόδια. 

Νοσταλγία, αφού είναι η πρώτη σειρά που είδα και με έβαλε σ' αυτόν τον κόσμο. Θυμάμαι να πηγαίνω στο video club πρωί πρωί για να προλάβω να το νοικιάσω, αντί να πηγαίνω σχολείο. :ph34r:

Εν τω μεταξύ όλοι ίδιοι. Σαν να τελείωσε πέρσι.

• Like 3
Δημοσ.

Ε ναι, μπορουν στον επομενο κυκλο να στειλουν τον αδελφο Σκορφιλντ να βοηθήσει τον Μαικλ να αποδράσει απο τη Κολαση ξερω γω και στο επομενο να τον έχουν φυλακισει σε φυλακη εξωγηινων. Θα χει ενδιαφέρον δε λέω

• Like 12
Δημοσ.

Hρεμα , δεν ειναι και....lost  :-D

Τωρα εχουμε τρομοκρατες, τζιχαντιστες, εμφυλιους κλπ .Ζορικη και εξωτικη κατασταση.Μετα μπορουμε να παμε προς ανατολη μερια,Κινα , ιαπωνια, τριαδες, γιακουζα , cia κλασσικα  .Εχει ψωμι  :-)

Δημοσ.

Μια χαρα ξεκινησε...

Δυο κυκλακια ακομα οτι πρεπει θα ηταν.Ουτε πολλα , ουτε λιγα  :-)

Ισχύει αλλά θα τελειώσει στο 9ο επεισόδιο :/ 

Δημοσ.

Με εκανε να γελασω (εις βαρος της σειρας) σε 2-3 σημεια καθως μου θυμισε τα "καλα" του. Ναι, ξεκινησε ωραια το hate watch μου.

• Like 2
Δημοσ.

Δε ξέρω. Ίσως ότι έχουν περάσει τα χρόνια, ίσως ότι έκτοτε έχουν βγει τόσες πραγματικά καλές σειρές. Το βρήκα απαράδεκτο. Σε σημείο που δεν είναι για σοβαρή προσέγγιση παρά μόνο για γέλιο.

• Like 4
Δημοσ.

Με εκανε να γελασω (εις βαρος της σειρας) σε 2-3 σημεια καθως μου θυμισε τα "καλα" του. Ναι, ξεκινησε ωραια το hate watch μου.

Έκανα 2.5 σεζόν και μια ταινία hate watch, φτάνει! Δεν μπαίνω καν στον κόπο this time :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το είχα κόψει και εγώ κάπου στον Παναμά (2-3 επεισόδια πριν το τέλος).

Φανταστείτε πόσο κουραστική είχε γίνει η σειρά για να την κόψω λίγο πριν το νήμα.

• Like 1
Δημοσ.

Στον Παναμά ήταν δυνατά τα επεισόδια βρε παιδιά.

Λοιπόν, το είδα το πρώτο. Έχει ενδιαφέρον δε λέω, αν και περισσότερο ηταν νοσταλγικό. Θα τη τιμήσω τη σειρά.

Οντως σα να μη πέρασε μια μέρα.

Ελπίζω ομως να το τελειώσουν. 10 επεισόδια και τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...