Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τις καλυτερες σειρες. Κι ας εγινε υπερβολικο στο τελος

Από τις καλύτερες σειρές, αν είχε τελειώσει στο Season 1.

• Like 8
Δημοσ.

Πρωτη φορα που σκεφτομαι να κανω hate watching.

Βλεποντας και το trailer, με εκανε να γελασω ηδη αρα η παραθεση θα γινει σιγουρα  :devil:

• Like 5
Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φάνηκε τρελό spoiler το trailer;

Οχι. Νομιζω εδειξαν πολλα πραγματα χωρις λογο. Θα μου αρκουσε να εδειχναν τον Μαικλ μονο στην φωτογραφια και για το τι εγινε οντως και το που βρισκεται να το βλεπαμε στην σειρα.

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βγηκε νεο trailer, δεν μπαινω καν στην διαδικασια να το ανεβασω...Πιστευω οτι παιζει και να τελειωσει προωρα η σεζον...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σήμερα στο FOX HD (Cosmote TV) στις 21.50 το πρώτο επεισόδιο . Έκατσα είδα στα γρήγορα τι είχε συμβεί μιας και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που τελείωσε.  

Έπρεπε να έχει τελειώσει στην 2η σεζόν , τότε , η 3η ήταν στην καλύτερη μέτρια και η 4η ο ορισμός της υπερβολής.

Ας δούμε τι μας περιμένει λοιπόν , ελπίζω να αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα στο FOX HD (Cosmote TV) στις 21.50 το πρώτο επεισόδιο . Έκατσα είδα στα γρήγορα τι είχε συμβεί μιας και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που τελείωσε.  

Έπρεπε να έχει τελειώσει στην 2η σεζόν , τότε , η 3η ήταν στην καλύτερη μέτρια και η 4η ο ορισμός της υπερβολής.

Ας δούμε τι μας περιμένει λοιπόν , ελπίζω να αξίζει.

Η 3η ήταν με την απεργία των σεναριογράφων και ήταν και γι'αυτό και μικρότερη σε επεισόδια, αν δεν υπήρχε αυτή η ατυχία, θα ήταν επική και εκείνη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...