gnsdhrw Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Θα μπορέσει να μπει μια GeForce GTX 960 στο εξής υπάρχον σύστημα χωρίς πρόβλημα; Επεξεργασής: Pentium Dual Core 5500 στα 2.8 GHz (2 πυρήνες και 2 threads αντίστοιχα) RAM: 4 GB DDR3 Dual channel Τροφοδοτικό: 450 W Μητρική: Turbo-X (Foxconn) με Socket 775, mini μέγεθος Κάρτα γραφικών: Radeon HD 5450 1 GB χωρίς ανεμιστήρα Ξέρω ότι θα κάνει bottleneck. Αλλα το θέμα είναι πόσο όμως; Δεν ανήκει σ'εμένα το σύστημα αυτό.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 αρκετό έως πολύ. επίσης να ΑΛΛΑΧΤΕΙ και το τροφοδοτικό μαζί με την κάρτα,κρίμα είναι να την κλαίτε.
gnsdhrw Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 αρκετό έως πολύ. επίσης να ΑΛΛΑΧΤΕΙ και το τροφοδοτικό μαζί με την κάρτα,κρίμα είναι να την κλαίτε. Και το τροφοδοτικό θα αλλαχτεί. Θα μπει καλής μάρκας 650 W, 80+ certified Bronze. Αρκετό φίλε μου! Δεν αξίζει με τη καμία. Το καταλαβαίνω. Θα αλλαχτεί βέβαια και το υπόλοιπο σύστημα μετά απο κάποιο διάστημα. Πολύ πιθανό να μπει i5. Το βασικότερο όμως, σε σχέση με την υφιστάμενη κάρτα γραφικών που φοράει (Radeon HD 5450 1 GB) θα αποδίδει τουλάχιστον πολύ πιο γρήγορα απο τώρα;
gnsdhrw Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Η μητρικη; Επειδή δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο, νομίζω είναι G43 chipset. Θα πρέπει να ρωτίσω το άτομο που έχει το συγκεκριμένο PC... Το μόνο που θυμάμαι τώρα είναι: Turbo-X (Foxconn) με Socket 775, mini μέγεθος, αγορασμένη το 2011.
AlienTechGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Και το τροφοδοτικό θα αλλαχτεί. Θα μπει καλής μάρκας 650 W, 80+ certified Bronze. Το καταλαβαίνω. Θα αλλαχτεί βέβαια και το υπόλοιπο σύστημα μετά απο κάποιο διάστημα. Πολύ πιθανό να μπει i5. Το βασικότερο όμως, σε σχέση με την υφιστάμενη κάρτα γραφικών που φοράει (Radeon HD 5450 1 GB) θα αποδίδει τουλάχιστον πολύ πιο γρήγορα απο τώρα; 5450;;Αυτή είναι πιο αργή και από την Intel HD 4000...εννοείται πως η 960 θα αποδίδει ΠΟΛΥ καλύτερα ακόμα και στο τωρινό σου σύστημα.
gnsdhrw Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αν αλλαχτει οκ Αλλα το μεταξύ διάστημα θα είναι το κρίσιμο έτσι και αγοραστεί η κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό πρώτα πριν το υπόλοιπο σύστημα... Το λέω αυτό γιατι όσο και νά'χει, όλο μαζί το νέο PC κοστίζει πολλά... 5450;;Αυτή είναι πιο αργή και από την Intel HD 4000...εννοείται πως η 960 θα αποδίδει ΠΟΛΥ καλύτερα ακόμα και στο τωρινό σου σύστημα. Άστα να πάνε! Εδώ ζοριζόταν στο Far Cry και το Doom 3, παχνίδια του 2004. Εδώ η πολύ παλιά κάρτα γραφικών μου, η GeForce 6800 GT απέδιδε πιό γρήγορα απ'αυτή. Τα 2 παραπάνω παιχνίδια που ανέφερα τα έπαιζα όλα τέρμα, ultra high, 4x antialising, κλπ. με την GeForce 6800 GT, κάρτα του 2004.
gnsdhrw Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το bottleneck θα φανεί μόνο στα παιχνίδια και γενικώς εφαρμογές γραφικών, ή θα δω επιβάρυνση και αλλού;
spiti Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ισχύουν και τα 2 ταυτόχρονα και τεράστια βελτίωση στα παιχνίδια θα δεις και ο επεξεργαστής σου θα την κρατάει πολύ κάτω από τις δυνατότητες της κάρτας. έξω από τα παιχνίδια ΔΕΝ θα δεις κάποια διαφορά γιατί με τέτοιο επεξεργαστή σίγουρα δεν χρησιμοποιείς εφαρμογές που αξιοποιούν την κάρτα. Οποτε ...όπου δεις διαφορά θα είναι ΥΠΕΡ σου ..... στα παιχνίδια η βελτίωση θα είναι τεράστια.
John-lamia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 με την αξία μιας gtx 960 Μπορεί το παιδί κάλλιστα να κάνει ολόκληρη αναβάθμιση στον υπολογιστή του, με τον επεξεργαστή που έχει δεν κάνει για τίποτα ο υπολογιστής του, μόνο για lite σερφαρισμα Είναι. Για μένα να μην πάρει καθόλου κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό. Γιατί με το πόσο αυτό εγώ θα έκανα αναβάθμιση σε apu amd πχ. edit μιας και υπάρχουν μνήμες ddr3 Μπορεί να πάει και σε έναν Ι3 με μια καλή ας πούμε μητρική 1150. εκεί θα έχει μια πλατφόρμα η οποία θα περνάει αναβάθμιση σε αρκετά πράγματα. Την αγορά μιας 960 πες του να την ξεχάσει με το υπάρχον σύστημα που έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα