Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/9/2018 στις 7:19 ΜΜ, PETROS BA είπε

Καλησπέρα παιδιά,μπορείτε να μου πείτε ποιό θεωρείτε καλύτερο ιδιωτικό ΙΕΚ να πάς σεκιούριτι?

Κοιτα φιλε σε οποιο και να πας το θεμα ειναι να δωσεις τις εξετασεις...

Δεν ξερω αν υπαρχει φροντιστηριο που να σου κανει τα μαθηματα και να μην εχεις την δυνατοτητα να δωσεις εξετασεις...Μου φαινεται δυσκολο..

Εγω για παραδειγμα πηγα eurotraining καπου στην ομονοια μια χαρα ηταν.!

Γνωστα ειναι και το master kek καπως ετσι..!!!

Δες πιο βολευει κοντα στην περιοχη σου ρωτα τιμες και προχωρας αναλογα.!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά του φόρουμ είμαι νέος στον κλάδο και είμαι στην αγορά εργασίας. Πάω σε εταιρίες συνέντευξη και ακόμα ψάχνω να βρω κάτι σε ωράριο καταστημάτων σχετικά  κοντά στην περιοχή μου ή να υπάρχει μέσω να πάω. Σήμερα πήγα σε μια σχετικά μεγάλη εταιρία σεκιούριτι για συνέντευξη ή έτσι νόμιζα γιατί αυτοί ήθελαν να με προσλάβουν με το καλημέρα. Μου ζήτησαν ένα κάρο χαρτιά τα πήγα και φωτογραφία ταυτότητας και αφού έκλεισα ραντεβού μπήκα και μίλησα αρχικά με τον διευθυντή. Μου είπε είναι 8ωρη εργασία μπορώ να σε βάλω και σε εμπορικό κατάστημα με ρώτησε αν έχω μέσο μεταφοράς του λέω όχι ιδιαίτερα για αυτό κοιτάω για να μπορώ με μέσα. Μου λέει μπορώ να σου βρω κοντά στην περιοχή σου και να σου πω και μισθό 2,70 την ώρα γιατί μου λέει δεν έχεις ξαναδουλέψει αλλά θα αυξηθεί σε ένα εξάμηνο το ωρομίσθιο ανάλογα με το πως τα πας στην δουλεία και την αξιολόγηση του επόπτη. Μου λέει αν θες και είσαι οκ πηγαίνεις στον επόπτη και την γραμματέα για να μιλήσεις για τα υπόλοιπα και την στολή. Πάω ήταν μια γυναίκα κάτι περνούσε στον υπολογιστή μου λέει είσαι διαθέσιμος και αύριο; Της κάνω ναι. Μου κάνει αύριο 8:30 κάνει εγκαίνια ένα από τα νέα καταστήματά μας στον Άλιμο έχει λεωφορείο να πας από 8 μέχρι 21:30. Της κάνω να σας πω για την περιοχή μου δεν μιλήσαμε οκ για αυτό αλλά θα υπογράψω συμβόλαιο και δεν θα μου πείτε που θα πάω. Μου κάνει πήγαινε εσύ και θα δούμε εμείς κατάστημα. Της κάνω δεν υπογράφω θα προτιμήσω να πάω και σε άλλες συνεντεύξεις πρώτα και άρχισαν και αυτή και ένας άλλος να μου κάνουν επίθεση του τύπου τι ήρθες εδώ για πρόσληψη αφού κοιτάς αλλού. Δεν ήθελα να πω στα μούτρα τους πω κάτι μου βρομάει και είπα πως μάλλον κατι δεν κατάλαβα καλά και ήθελα να μάθω για τις θέσεις που δίνουν και που είναι. Παρένθεση και σε άλλη εταιρία που είχα πάει και τους είπα για συνέντευξη απλά ήρθα δεν μου είπαν πέραν του που σε περιοχή θα δουλέψω δεν είπαν τίποτα ούτε για μισθό ούτε για ρεπό ούτε για ωράριο. έχω την αίσθηση πως περιμένουν πρώτα να ξέρουν πως θα υπογράψεις και αυτό μου βρωμάει. Εγώ δεν δέχτηκα να υπογράψω γιατί δεν είδα πρόθεση να με βάλουν κάπου να με βολέψει αλλά ήθελαν να κάνουν την δουλεία τους και ίσως μετά με πήγαιναν όπου είχαν ανάγκη. Ξέρει κανείς αν πέραν του 8ωρου σε πληρώνουν οι περισσότερες εταιρίες το ωρομίσθιο και αν υπάρχουν σχετικά κάποιες σοβαρές εταιρίες σχετικά που να είναι σχετικά συνεπείς;            

Στις 22/2/2018 στις 6:35 ΜΜ, KonsBal είπε

Καλησπέρα παιδιά. Εγώ έχω βασική εργασία εδώ και κάποια χρόνια 6ωρη απασχοληση 600 ευρώ το μήνα περίπου. Θέλω να βγάλω άδεια σεκιούριτι για να βγάζω απλά κάποια έξτρα χρήματα ίσως απλά κάποια μεροκάματα για να πληρώνω καμιά ανάγκη. Σκέφτομαι ορθά?

φίλε μου σε ποια εταιρία είσαι; γιατί ψάχνω για 6ωρο και δεν βρίσκω εύκολα. Αν δεν μπορείς από εδώ στείλε μου P.M.

Επεξ/σία από thunderspeeder
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Έβγαλα αντίγραφο του ποινικού μητρώου απο το GOV.Είναι αντίγραφο γενικής χρήσης.Στα χαρτιά της άδειας γράφει αντίγραφο ποινικού μητρώου για δικαστική χρήση.Θα το δεχτούν στην αστυνομία και αν όχι πως μπορώ να βγάλω για δικαστική χρήση έψαξα δεν βρήκα κάτι στο δίκτυο.

Capture.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jimmys26 είπε

Παιδιά καλησπέρα.Έβγαλα αντίγραφο του ποινικού μητρώου απο το GOV.Είναι αντίγραφο γενικής χρήσης.Στα χαρτιά της άδειας γράφει αντίγραφο ποινικού μητρώου για δικαστική χρήση.Θα το δεχτούν στην αστυνομία και αν όχι πως μπορώ να βγάλω για δικαστική χρήση έψαξα δεν βρήκα κάτι στο δίκτυο.

Capture.JPG

Πάρε τηλέφωνο στο Α.Τ(υπηρεσία ασφαλείας)που θα πας να καταθέσεις τα δικαιολογητικά, μερικά αστυνομικά τμήματα αυτά τα ζητάνε αυτεπάγγελτα, αλλιώς νομίζω θα πρέπει να πας στο Εφετείο.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...