Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό το κυλιόμενο όμως δεν παλεύεται.

δεν νομιζω τιποτα να παλευεται με αυτες τις συνθηκες στα 600 ευρω.. και να σημειωθει οτι πρεπει να πληρωσεις και να περασεις  2 πιστοποιησεις για να δουλεψεις εκει..

γελαει ο κοσμος..

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιος σου είπε να πληρώσεις,ο φίλος που έχω,κάτι για σεμινάρια μου είπε και ένα δίπλωμα δεν πλήρωσε τίποτα.

Δημοσ.

Το σεμινάριο κ η αδεια προσσωπικου κοστίζουν περί τα 500 ευρώ. Η 2η πιστοποίηση τι είναι?

Δημοσ.

Στο αεροδρόμιο για να δουλέψεις περνάς ειδική εκπαίδευση που σου δίνει δίπλωμα/πτυχίο για να μπορείς να εργάζεσαι σε αεροδρόμια.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εγώ έχω βασική εργασία εδώ και κάποια χρόνια 6ωρη απασχοληση 600 ευρώ το μήνα περίπου. Θέλω να βγάλω άδεια σεκιούριτι για να βγάζω απλά κάποια έξτρα χρήματα ίσως απλά κάποια μεροκάματα για να πληρώνω καμιά ανάγκη. Σκέφτομαι ορθά?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει τύχει να ακούσω για περίπτωση ημιαπασχόλησης. Πιο πολύ το αντίθετο έχω ακούσει, δηλαδή για 12ωρα με λίγα ρεπό κ.λπ..

Κάποιος άλλος βέβαια μπορεί να γνωρίζει κάτι διαφορετικό.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,επειδή δεν είμαι του χώρου και σκέφτομαι να βγάλω άδεια σεκιούριτι,γράφτηκα στο ΙΕΚ <ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ> αλλά βλέπω ότι μπορείς να δουλέψεις και βγάζοντας άδεια με σεμινάριο ενός μηνός.Τι διαφορές έχουν?Και πιο προτείνετε είναι καλύτερο?

Δημοσ.

Δεν ακολουθούν όλα τα ΙΕΚ το ίδιο πρόγραμμα. Μερικά κάνουν εντατικά μαθήματα (~6 ώρες κάθε μέρα εκτός Σαββατοκύριακου), και άλλα κάνουν λιγότερες ώρες και λιγότερες μέρες και το τραβούν πιο μακριά. 

Οι ώρες που πρέπει να καλυφθούν απ' ότι θυμάμαι είναι ίδιες, γύρω στις 200 αν θυμάμαι καλά.

Καλύτερο και χειρότερο δε νομίζω ότι υπάρχει. Όσο χάλια και να είναι, οι εξετάσεις είναι αστείες και το χαρτί το παίρνουν όλοι, εκτός κι αν κριθούν εντελώς ανίκανοι/επικίνδυνοι.

Οπότε μην αναλώνεσαι σε αυτά. Εξάλλου οι εξετάσεις δε γίνονται όποτε θες εσύ, αλλά λίγες φορές το χρόνο. Βρες εκείνο που σε βολεύει από άποψη απόστασης, προγράμματος και επόμενων εξετάσεων και προχώρα, αλλά λάβε υπόψη σου όσα έχουν γραφτεί σε αυτό και σε άλλα παρόμοια νήματα για τον κλάδο.

Γενικά δεν είναι κακό να έχεις ένα χαρτί, αλλά θα έχεις δώσει αρκετά χρήματα και χρόνο για να το πάρεις. Δουλειά ναι μεν θα βρεις σχετικά άμεσα, αλλά το πιθανότερο είναι να πρόκειται για σαπίλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ρε αδερφε,αλλά να έχουν ίδιες ώρες το σεμινάριο ενός μηνός με το ΙΕΚ 2 χρόνων πώς γίνεται αυτό,Εκτός άμα στο ΙΕΚ κάνεις μόνο μία ώρα την ημέρα.Στο ρωτάω γιατί είμαι άνθρωπος που μπορώ να κάτσω να διαβάσω  ώστε άμα είναι έτσι να πάρω την πιστοποίηση φέτος και να αρχίσω άμεσα να δουλέυω!!

Επεξ/σία από PETROS BA
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια νεος και εγω εχω παρει το χαρτι και ψαχνω την πρωτη μου δουλεια!

Κανενος νομιζω δεν ειναι το ονειρο να εργαστει σαν σεκιουριτι αλλα νομιζω οπω ειναι οι καταστασεις δυστυχως πρεπει καπως να συμβιβαστουμε απο το να ειμαστε ανεργοι!

Αν ψαχτειτε λιγο στις εταιρειες που υπαρχουν πρεπει να στραφειτε στις λεγομενες "μεγαλες" νομιζω για να μην εχετε θεμα με 

τα χρηματα!"3-4 εταιρειες ειναι θεωρητικα οι μεγαλες"

Εγω σκεφτομαι για αεροδρομιο ισως να μην ειναι απο τις πιο χαλαρες φυλαξεις αλλα νομιζω εχεις μια ασφαλεια παραπανω απο το να εισαι στους δρομους!

Απο λεφτα εχω ακουσει οτι σου δινουν πανω κατω το βασικο..

Στον λογαριασμο σου μπαινουν γυρω στα 580-600 καθαρα δικαιουσε και 120 ευρω σε κουπονια που μπορεις να τα χρησιμποποιησεις σε σουπερ μαρκετ κλπ..

Επισης σου καλυπτουν και το εισητηριο για τα μεσα(αναφερομαι για αεροδρομιο Αθηνας)

Δημοσ.
Στις 5/9/2018 στις 9:51 ΜΜ, PETROS BA είπε

Ναι ρε αδερφε,αλλά να έχουν ίδιες ώρες το σεμινάριο ενός μηνός με το ΙΕΚ 2 χρόνων πώς γίνεται αυτό,Εκτός άμα στο ΙΕΚ κάνεις μόνο μία ώρα την ημέρα

Για δημόσιο ΙΕΚ δε γνωρίζω τι παίζει, δεν είχα ακούσει κάτι.

30 λεπτά πριν, VASILIS3210 είπε

Αν ψαχτειτε λιγο στις εταιρειες που υπαρχουν πρεπει να στραφειτε στις λεγομενες "μεγαλες" νομιζω για να μην εχετε θεμα με 

τα χρηματα!"3-4 εταιρειες ειναι θεωρητικα οι μεγαλες"

Αυτό είναι πολύ σημαντικό που λες, και η αλήθεια είναι ότι όταν αναφέρουμε τα αρνητικά μερικές φορές ξεχνάμε να το αναφέρουμε. Είναι τακτική πολλών εταιρειών να σε βάζουν (ξεκινούν) μέσα 1, 2 ή και παραπάνω μήνες. Δηλαδή να ξεκινήσεις Οκτώβρη και να πληρωθείς πρώτη φορά από Δεκέμβρη και βάλε.

15 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Είναι δύσκολες οι εξετάσεις για να πάρεις αυτό το χαρτί?

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι (που δεν παίζει να έχει αλλάξει), είναι αστείες.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Είναι δύσκολες οι εξετάσεις για να πάρεις αυτό το χαρτί?

Οχι φιλε πραγματικα ειναι αστειες!

Αλλα σιγουρα θα φας 3-4 μηνες μμεχρι να παρεις το χαρτι στα χερια σου και υπολογιζε οτι 

θα δωσεις γυρω στα 450 ευρω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...