Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω αυτό. Μεταξύ μας όμως, δεν έχει και πολλή σημασία. Το όλο concept είναι επιπέδου γυμνασίου.

Πάντως αν σ' ενδιαφέρει, κάνε μια ψαξιματική για εταιρείες πρώτα να δεις τι παίζει, γιατί οι περισσότερες είναι το χάλι τους το μαύρο. Σε έχουν μέσα 1-3 μήνες, δεν πληρώνεσαι με 100% συνέπεια, κλείνουν σε μια νύχτα και άλλα.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α οκ βλεπω εχει δυσκολιες αυτη η δουλεια...τωρα θα ξεκιναγα για ναυαγοσωστης τη σχολη ετσι για καλοκαιρι,πιστευω να ειναι καλα

Δημοσ.

απο εμενα μακρυα.. ΜΑΚΡΥΑ...

μολις την προηγουμενη εβδομαδα μου προτειναν θεση σεκιουριτυ αεροδρομιο... να βγαλω 2 πιστοποιησεις... την μια για αδεια σεκιουριτι οπου θα πληρωνα 150 ευρω τα παραβολα για την εξεταση, μετα αλλη πιστοποιηση στην αθηνα διαρκειας 2 εβδομαδων για να μπορω να δουλεψω σε αεροδρομιο με κοστος 500 παλι απο εμενα, και ολα αυτα για να πιασω δουλεια με 8 ρεπο την εβδομαδα στα 600 ευρω κυλιομενο..σημερα πρωι αυριο μεσημερι μεθαυριο βραδυ.. που σημαινει οτι θα πληρωνα το κοροιδο ολα αυτα απο την τσεπη μου +κοπος διαβασμα κλπ για να περνω τον βασικο + την προσαυξηση  φανταζομαι των βραδινων που θα κανω... εξελιξη 0 , το παιδι της φαπας μια ζωη... απορω ποιος ασχοληθηκε με αυτους τους ορους... πρεπει να μην εχεις κανενα προσον για να πας με αυτους τους ορους ... κανενα ομως...

Δημοσ.

α οκ βλεπω εχει δυσκολιες αυτη η δουλεια...τωρα θα ξεκιναγα για ναυαγοσωστης τη σχολη ετσι για καλοκαιρι,πιστευω να ειναι καλα

Κοίτα, αν πέσεις σε καλή περίπτωση μπορεί όχι μόνο να μην είναι άσχημα, αλλά και πολύ καλά.

Π.χ. στο Golden Hall που δούλεψα εγώ για δύο μήνες, ήταν ένας τύπος που είχε πόστο φυλάκιο (ζέστη/κρύο/βροχή μέσα με A/C και καθιστός), μόνο πρωί, μόνο 8ωρο, και Κυριακή/αργίες πάντα off.

Ενώ εγώ ήμουν 12ωρο με τακτικό περπάτημα (~10 χλμ/βάρδια) στον ήλιο, υποχρεωτικά όρθιος, και ό,τι να 'ναι βάρδιες.

Ήμασταν στην ίδια εταιρεία και εκείνου του έβγαιναν περισσότερα ανά ώρα, συνολικά έπαιρνε λίγο λιγότερα απ' όσα έπαιρνα εγώ που έφτανα τις 300 ώρες το μήνα.

Γι' αυτό σου λέω, κάνε το ψάξιμό σου, ρώτα από εδώ κι από 'κει μήπως πέσεις σε καμια καλή περίπτωση και μην το αποκλείσεις ακόμα, αν έχεις ανάγκη κάτι άμεσο.

Αν σε παίρνει να περιμένεις για κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα κι εγώ να μην ασχοληθείς.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αρκετούς γνωστούς που δουλεύουν ή δούλευαν Security και έχω να πω ότι είναι από τις χειρότερες δουλειές. 

• Μηδέν προοπτικές
  • Μηδέν εξέλιξη
  • Χάνεις πάνω από τις μισές αργίες/γιορτές
  • Είσαι μόνιμα κουρασμένος, τους περισσότερους τους βλέπουν μόνο στο ρεπό
  • Πάρα πολύ λίγα λεφτά για πολλές ώρες. Σου ρίχνουν και το κοκκαλάκι των βραδινών/Κυριακών, για να πάρεις αντί για 550, 580.
  • Ζαβλακώνεσαι και δεν ψάχνεις για κάτι άλλο
  • Ειδικά όσο περισσότερο καιρό μένεις, τόσο περισσότερο κολλάς, γιατί χάνεις όποιο προσόν είχες

Αν θες όντως για 2-3 μήνες, μέχρι να κάνεις κάτι άλλο, κάτι γίνεται. Αλλά όταν ξεκινάς από την βάση ότι τώρα βγάζω 0 και πάω να βγάλω κανά 300άρι, τουλάχιστον να αποκτήσεις και ικανότητες. Οπότε για μένα, καλύτερα μεσίτης, οικοδόμος, μεροκάματο στον αγρό, network marketing, βοηθός σε οτιδήποτε και άλλες τέτοιες δουλειές που βγάζεις αν κάνεις δουλειά. Security γίνεται και σκιάχτρο.

Φιλικά

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές έτσι είναι.

Απ' την άλλη βέβαια, είναι και μια δουλειά που δεν απαιτεί γνώσεις και μπορεί να την κάνει ο καθένας, αν θέλει.

Επίσης, σε πολλές περιπτώσεις, είναι μια δουλειά που παρόλη τη φύση της, δεν έχεις ευθύνες. Πας, τον εμπαίζεις μέχρι να τελειώσει η βάρδιά σου και πουλάρεις.

Δημοσ.

να πω κι εγώ τη γνώμη μου στο θέμα.

καταρχήν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα και ίσως δώσω εξετάσεις για την πιστοποίηση τέλος καλοκαιριού-Σεπτέμβριο.

μπήκα στο τρυπάκι μόνο και μόνο λόγω γνωστού που δε με χρέωσε τίποτα. τζάμπα ήταν οπότε γιατί όχι.

το σκέφτομαι όμως να δώσω τα 150€ για τις εξετάσεις.

έχω 2 φίλους που έχουν την άδεια καθώς κι ένας φίλος φίλου.

οι 2 δεν έχουν δουλέψει ο άλλος ναι.

τι συμπέρασμα βγαίνει, όχι μόνο από αυτούς αλλά και γνωστούς γνωστών.....

μια μαλακία και μισή.

καλά για όποια δουλειά και να πιάσουμε θα ακουστούν αρνητικά αλλά πιστεύω στη συγκεκριμένη το τερματίζουμε.

είναι μια φούσκα και αρκετοί πέσανε στην παγίδα.

ακούγοντας για τις διάφορες ιδιωτικοποιήσεις αεροδρομίων κτλ.... πιστέψανε πολλοί ότι έχει ψωμί η υπόθεση και τρέξανε να βγάλουνε άδειες.

εκτός των γνωστών που όλοι ξέρετε με τα ωράρια και τις αργίες η κατάσταση είναι σκ@τα.

ζήτημα να βρεις εταιρεία να σε πληρώνει στην ώρα. μιλάμε για απατεώνες.

υπάρχει εταιρεία που κόσμος πάει κι έρχεται... διότι δε πληρώνουν.

βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει λίγο....

είναι δυνατόν με τέτοια ανεργία αυτοί να ζητάνε συνέχεια κόσμο;

τώρα το καλοκαίρι στα διάφορα νησιά ζητούσαν κόσμο για ασφάλεια στα αεροδρόμια.

κυριολεκτικά σε παρακαλούσαν και δε βρίσκαν κόσμο.

ξέρετε γιατί;

αν εξαιρέσουμε την εκπαίδευση των 2 εβδομάδων που αναφέρθηκε την οποία πληρώνεις από την τσέπη σου βάλε και τα έξοδα διαμονής στην αθήνα (εκεί γίνεται η εκπαίδευση). 2 μηνιάτικα δηλαδή θα πάνε εκεί.

εκτός αυτών ποιος ηλίθιος θα δεχτεί να πάει καλοκαιριάτικα σε νησί όπως πχ η Σκιάθος με βασικό μισθό όπου πρέπει να νοικιάσει και σπίτι.

εκτός αν βρει τίποτα πακιστανούς να μείνουνε μαζί. που και οι πακιστανοί αν δουλεύουν περισσότερα θα παίρνουνε.

πηγαίνουν άλλοι δουλεύουν σεζόν και τους μένουν και χρήματα στην άκρη και ο σεκουριτάς ξεκινάει δίνοντας χρήματα, βάλε και ενοίκιο...στο τέλος του καλοκαιριού θα χρωστάει κιόλας.

σ ένα γνωστό νησί κιόλας δε βρίσκανε κόσμο και στο τέλος αναγκαστήκανε να προσφέρουν εκτός του μισθού και διαμονή (μαζί με άλλους φυσικά) ώστε να συμπληρώσουν οι θέσεις.

καταλάβατε λοιπόν γιατί ζητάνε άτομα και κυριολεκτικά σε παρακαλάνε;

επίσης, αν και δεν έχει σημασία αυτό που θα γράψω, το επίπεδο των ατόμων που πηγάινουν για security είναι για κλάματα.  όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. πρέπει να μην έχεις κανένα προσόν για να πας.

ποιος άλλος θα δέχοταν τέτοια δουλειά. είχα πετύχει άτομα που προσωπικά δε θα τους έβαζα να φυλάνε ούτε σκουπίδια. ένας κι ένας

μη γράφω ολόκληρα κατεβατά και κουράζω, το συμπέρασμα είναι μείνετε μακριά.

μετρημένες είναι οι εταιρείες που πληρώνουν

Δημοσ.

Επιπλέον προσαυξηση για βράδυ δεν βρήκα. όταν ρώτησα εταιρίες προσφεραν ωρομίσθιο λιγότερο από 3 ευρώ και για βράδυ.κυλιομενο ωράριο.

Δημοσ.

Κι εγώ δε θυμάμαι να έχω ακούσει για προσαυξήσεις βραδινών/Κυριακών/αργιών, αλλά δεν αποκλείω να παίζουν και (ελάχιστες) εταιρείες που να τα πληρώνουν.

Δημοσ.

να πω κι εγώ τη γνώμη μου στο θέμα.

καταρχήν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα και ίσως δώσω εξετάσεις για την πιστοποίηση τέλος καλοκαιριού-Σεπτέμβριο.

μπήκα στο τρυπάκι μόνο και μόνο λόγω γνωστού που δε με χρέωσε τίποτα. τζάμπα ήταν οπότε γιατί όχι.

το σκέφτομαι όμως να δώσω τα 150€ για τις εξετάσεις.

έχω 2 φίλους που έχουν την άδεια καθώς κι ένας φίλος φίλου.

οι 2 δεν έχουν δουλέψει ο άλλος ναι.

τι συμπέρασμα βγαίνει, όχι μόνο από αυτούς αλλά και γνωστούς γνωστών.....

μια μαλακία και μισή.

καλά για όποια δουλειά και να πιάσουμε θα ακουστούν αρνητικά αλλά πιστεύω στη συγκεκριμένη το τερματίζουμε.

είναι μια φούσκα και αρκετοί πέσανε στην παγίδα.

ακούγοντας για τις διάφορες ιδιωτικοποιήσεις αεροδρομίων κτλ.... πιστέψανε πολλοί ότι έχει ψωμί η υπόθεση και τρέξανε να βγάλουνε άδειες.

εκτός των γνωστών που όλοι ξέρετε με τα ωράρια και τις αργίες η κατάσταση είναι σκ@τα.

ζήτημα να βρεις εταιρεία να σε πληρώνει στην ώρα. μιλάμε για απατεώνες.

υπάρχει εταιρεία που κόσμος πάει κι έρχεται... διότι δε πληρώνουν.

βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει λίγο....

είναι δυνατόν με τέτοια ανεργία αυτοί να ζητάνε συνέχεια κόσμο;

τώρα το καλοκαίρι στα διάφορα νησιά ζητούσαν κόσμο για ασφάλεια στα αεροδρόμια.

κυριολεκτικά σε παρακαλούσαν και δε βρίσκαν κόσμο.

ξέρετε γιατί;

αν εξαιρέσουμε την εκπαίδευση των 2 εβδομάδων που αναφέρθηκε την οποία πληρώνεις από την τσέπη σου βάλε και τα έξοδα διαμονής στην αθήνα (εκεί γίνεται η εκπαίδευση). 2 μηνιάτικα δηλαδή θα πάνε εκεί.

εκτός αυτών ποιος ηλίθιος θα δεχτεί να πάει καλοκαιριάτικα σε νησί όπως πχ η Σκιάθος με βασικό μισθό όπου πρέπει να νοικιάσει και σπίτι.

εκτός αν βρει τίποτα πακιστανούς να μείνουνε μαζί. που και οι πακιστανοί αν δουλεύουν περισσότερα θα παίρνουνε.

πηγαίνουν άλλοι δουλεύουν σεζόν και τους μένουν και χρήματα στην άκρη και ο σεκουριτάς ξεκινάει δίνοντας χρήματα, βάλε και ενοίκιο...στο τέλος του καλοκαιριού θα χρωστάει κιόλας.

σ ένα γνωστό νησί κιόλας δε βρίσκανε κόσμο και στο τέλος αναγκαστήκανε να προσφέρουν εκτός του μισθού και διαμονή (μαζί με άλλους φυσικά) ώστε να συμπληρώσουν οι θέσεις.

καταλάβατε λοιπόν γιατί ζητάνε άτομα και κυριολεκτικά σε παρακαλάνε;

επίσης, αν και δεν έχει σημασία αυτό που θα γράψω, το επίπεδο των ατόμων που πηγάινουν για security είναι για κλάματα.  όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. πρέπει να μην έχεις κανένα προσόν για να πας.

ποιος άλλος θα δέχοταν τέτοια δουλειά. είχα πετύχει άτομα που προσωπικά δε θα τους έβαζα να φυλάνε ούτε σκουπίδια. ένας κι ένας

μη γράφω ολόκληρα κατεβατά και κουράζω, το συμπέρασμα είναι μείνετε μακριά.

μετρημένες είναι οι εταιρείες που πληρώνουν

<script>/* -1&&m>28){j=28+s;s='';if(j/g,'>');l.href='mailto:'+t.value}}catch(e){}}}catch(e){}})(document);/* ]]> */</script>){r='0x'+a.substr(j,2)|0;for(j+=2;j

ελπιζω να διαβασες και την δικη μου εμπειρια απο "σεκιουριτυ αεροδρομιου" μερικα ποστ πιο πανω.. 600 ευρω με 8 ρεπο τον μηνα κυλιομενο... σημερα πρωι αυριο μεσημερι μεθαυριο βραδυ.. και πληρωνουν οσο θα πληρωνομουν να καθαριζα σκαλες στο αεροδρομιο χωρις εκπευδευση, χωρις εξετασεις, χωρις παραβολα κλπ.. μονη προσαυξηση φανταζομαι τα βραδυνα..

ευκαιρια τα 600 που θα δινανε οι αλητες, οποτε τους εκλασα, παροτι με πηραν τηλεφωνο διοτι "πετυχα" στην συνεντευξη..

ειμαι ουτοπικος που για εκεινη την δουλεια , με τα βραδυνα μερα παρα μερα θα απαιτουσα τουλαχιστον 1000?

Δημοσ.

Και όμως στο αεροδρόμιο είναι λιγότερο χειρότερο από ωρομίσθιο νομίζω.

8 ωρο κανονικα μου ειπαν με 8 ρεπο τον μηνα, που ουσιαστικα θα ειναι τα οφφ μου απο τα βραδινα που θα εκανα...

αν βαλεις το αυξημενο ωρομισθιο στα βραδινα, κανονικα πρεπει να προσεφεραν τον κατωτατο... + οτι πρεπει να πληρωσω για να βγαλω 2 (δυο) αδειες μια για σεκιουριτη και μια για να δουλευω σε αεροδρομιο, επειδη το θελουν ΑΥΤΟΙ να με προσλαβουν και οχι επειδη ηθελα εγω και χαψτηκα πχ... και τα λεφτα αυτα ασφαλως απο την τσεπη μου 100%....

πραγματικα νομιζω ειναι να απορεις..

Δημοσ.

Εδώ δίνουν τα ίδια σε άλλους που προσφέρουν και παράγουν και κάτι, πώς περιμένεις να δώσουν περισσότερα σε φύλακα που η δουλειά του συνήθως είναι απλά να στέκεται κάπου;

Χωρίς να λέω ότι είναι ξεκούραστη δουλειά, ίσα ίσα που η συγκεκριμένη που έκανα εγώ για δύο μήνες, ήταν η πιο κουραστική που έχω κάνει ποτέ.

Δημοσ.

Δυστυχώς όσο ο κόσμος πάει από ανάγκη και συμπληρώνει αυτές τις θέσεις, οι εργασιακές συνθήκες θα παραμείνουν οι ίδιες. Αν υπάρχουν όμως άτομα, όπως μερικοί που γράφουν σε αυτό το forum, που δεν πάνε καθόλου και ας είναι άνεργοι, τότε η αγορά εργασίας θα αυτορυθμιζόταν.

Και ας μην έχουμε αυταπάτες. Οι εταιρίες έχουν εισοδήματα πολλά, απλά κάνουν κακοδιαχείριση και προφανώς εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι ο κόσμος πάει.

Επειδή υπάρχουν αρκετοί άνεργοι, που διαβάζουν αυτό το FORUM, μην αφήνεται τον ελεύθερό σας χρόνο να περνάει άσκοπα. Αξιοποιήστε τον γιατί είναι υπερπολίτιμος. Προσωπικά κάνω ότι μπορώ για να μην κάθομαι στον καναπέ, βλέποντας survivor το απόγευμα μετά την δουλειά. Έχετε πολλές επιλογές.

Προτείνω, για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει το βιβλίο "Rich Dad, Poor Dad" by Robert Kiyosaki, κατά προτίμηση στα αγγλικά, και θα καταλάβει πολλά.

Δημοσ.

Συνηθως σεκιουριταδες πανε ατομα που ειναι ανικανοι να κανουν οτιδηποτε αλλο και το μυαλο τους δεν ειναι και τοσο καλα...οσους ξερω που κανουν αυτο το επαγγελμα εχουν θεματα παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...