Illidan34 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα!!Γνωρίζει κανένας ποσες μέρες κάνει να βγει μια άδεια security και τι χαρτιά χρειάζεται μιας και έχω μπερδευτεί κάπως με το όλο θέμα
atasos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 καλησπερα.παιρνει αρκετο χρονο πρεπει πρωτα να κανεις καποια μαθηματα που διαρκουν γυρω στο μηνα,συνολο 105 ωρων και κοστιζουν απο 250-350 ευρω και μετα να περιμενεις ποτε θα γινουν εξετασεις για να δωσεις και αν περασεις παιρνεις την πιστοποιηση.οι εξετασεις κοστιζουν 150 ευρω επιπλεον και γινονται συγκεκριμενες ημερομηνιες.μετα πας την πιστοποιηση στο τμημα μαζι με καποια αλλα χαρτια και αναλογως την ορεξη τους σου βγαζουν την αδεια,ενας φιλος μου περιμενει 2 μηνες τωρα απο το τμημα.καλο θα ειναι ξεκινησεις πρωτα ρωτοντας σε ενα κεντρο που κανει τα σεμιναρια για την ολη διαδικασια και προσοχη να ειναι συμβεβλιμενο με το ΚΕΜΕΑ αλλιως δεν την δεχονται.Ριξε μια ματια εδω και ξεκινα αν και γνωμη μου καλυτερα μοιραζε φυλλαδια σε πιτσαρια πιο πολλα λεφτα θα παιρνεις αλλα και θα πληρωνεσαι κιολας γιατι security πλεον δεν πληρωνει κανεις καθε μηνα θα ψαχνεις για δουλεια βαλε στο google αυτο www.kemea.gr γιατι για καποιο λογο δεν γινεται επικολληση η διευθυνση εδω.
Illidan34 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 σκατουλες μαν αποτι φαινετε πορτα και απο εκει περιμενα να ειναι καπως πιο συντομο ολο αυτο γιατι ηθελα μια δουλεια για καλοκαιρι ... :\ ευριστω παντος για την βοηθεια 1
someone- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 σκατουλες μαν αποτι φαινετε πορτα και απο εκει περιμενα να ειναι καπως πιο συντομο ολο αυτο γιατι ηθελα μια δουλεια για καλοκαιρι ... :\ ευριστω παντος για την βοηθεια σερβιτορος φιλε μου. ειδικα τωρα το καλοκαιρι καφε και ταβερνες παιρνουν πιο πολυ κοσμο.
atasos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ετσι οπως τα χουν κανει φιλε μου αστα να πανε.και εγω ηταν να ξεκινουσα τις διαδικασιες αν δεν εβρισκα μια δουλιτσα τωρα,απλα να υπαρχει για την χειροτερη αναγκη.το χειροτερο επαγγελμα ειναι σε θεμα εκμεταλλευσης αλλα και ευθυνης και κινδυνου.Απλα εισαι μια γλαστρα που δεν μπορεις ουτε καν να ακουμπησεις τον ληστη(γιατι εχει το δικαιωμα να σου κανει και ο ληστης μηνυση οσο και αν ακουγεται περιεργο)και εισαι και ο πρωτος που θα την φας.Ελπιζω να βρεις κατι να ασχοληθεις στην τελικη μοιραζε κανα φυλλαδιο οπως σου ειπα και εγω πριν 2 μηνες αυτο εκανα.θα παιρνεις 4ωρο κανα 15-16 ευρω.μαυρα μεν αλλα θα τα παιρνεις.Φαντασου οτι ο security παιρνει 20 με 22 ευρω την ημερα σχεδον παντα δουλευει 10 ωρες.και με μισα ενσημα το μηνα με 6 μερες την βδομαδα.Ελλαδαρα αθανατη 1
di maria kun Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 το καλο ειναι οτι υπαρχει μεγαλη αγορα εργασιας στο κλαδο σφαλειας και οτι δεν χρειαζεται καμια εξειδικευση γνωσεων η ικανοτητων,και επισης οτι ειναι πολυ χαλαρη δουλεια,(παιδια μην παραπληροφορειτε ο σεκιουριτι δεν εχει υποχρεωση να σταματησει το ληστη,απλα ενημερωνει την αστυνομια και κρυβεται)το κακο ειναι ομως οτι παιζει μεγαλη εκμεταλλευση,υπαρχουν περιπτωσεις απο καθυστερηση χρηματων μεχρι οπως αναφερει το παιδι,δηλ καταργηση κατωτερου μισθου,οχταωρου,μισα ενσημα κτλ. (εξτρα ενα 500αρι στα κεκ)
insomnia888 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δεν αξίζει τον κόπο να σκάσεις τόσα λεφτά τσαμπα. Γνωρίζω παιδια που δουλεύουν 12ωρα για ενα 500ρικο. Καλύτερα εστιατόρια καφετέριες μπαράκια ή ντελιβερι αν έχεις μηχανάκι. Στο τελευταίο ίσως να βγαζεις και ενα έξτρα μεροκάματο απο φιλοδωρήματα.
atasos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 το καλο ειναι οτι υπαρχει μεγαλη αγορα εργασιας στο κλαδο σφαλειας και οτι δεν χρειαζεται καμια εξειδικευση γνωσεων η ικανοτητων,και επισης οτι ειναι πολυ χαλαρη δουλεια,(παιδια μην παραπληροφορειτε ο σεκιουριτι δεν εχει υποχρεωση να σταματησει το ληστη,απλα ενημερωνει την αστυνομια και κρυβεται)το κακο ειναι ομως οτι παιζει μεγαλη εκμεταλλευση,υπαρχουν περιπτωσεις απο καθυστερηση χρηματων μεχρι οπως αναφερει το παιδι,δηλ καταργηση κατωτερου μισθου,οχταωρου,μισα ενσημα κτλ. (εξτρα ενα 500αρι στα κεκ) υπαρχει μεγαλη αγορα εργασιας σωστα το λες,και τα ορια ηλικιας που ζητανε φτανουν τα 45 χρονων,αλλα αυτο γινεται γιατι συνεχως διωχνουν κοσμο και ξαναπαιρνουν.Ασε που η μιση ελλαδα εχει βγαλει αδεια και ψαχνει δουλεια σε αυτο τον κλαδο.Ειναι πλεον συστημα(στις περισσοτερες εταιριες)δεν σε πληρωνουν σε διωχνουν και αν εισαι τυχερος τα παιρνεις καποτε αυτα που σου χρωστανε.Αλλο καθυστερηση χρηματων(που σχεδον σε ολες τις δουλειες επικρατει αυτο ακομα και σε δημους 5μηνα 8μηνα κτλ και αλλο να μην ξερεις ποτε και αν θα τα παρεις)το λεω επειδη εχω 2 φιλους security και τα γνωριζω
arnold94 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ποια απ αυτες τις σχολες ειναι καλυτερη για security?ελεγα να παρω το διπλωμα για καμια δουλιτσα ετσι για καβατζα..αξιζει ή μπα? http://www.masterkek.gr/MasterKEK/security.html https://iek-akmi.edu.gr/tomeis/oikonomia-dioikisi/security http://www.techniki-ekp.gr/%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82/%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-security/
DeathBoy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 το μαστερ κεκ είναι η καλύτερη. Κανένα δεν σου εγγυάται δουλειά,αλλά σε αυτό το επάγγελμα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις. Για τις εταιρείες κάνε αναζήτηση στο ίντερνετ για να μη πέσεις σε καμιά μαιμουδιά....
phanispal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εγώ στο Master ΚΕΚ έκανα τα υποχρεωτικά μαθήματα. Αν ήξερα πόσο χαλαρές είναι οι εξετάσεις, θα έκανα ό,τι μπορούσα για να μην πάω, να βρω από κάπου την ύλη και να πάω απλά να δώσω τις εξετάσεις. Σα να πήγαινα σχολείο ήταν, ο καθένας (από τους υποψήφιους) έλεγε το μακρύ του και το κοντό του, ό,τι πίπα μπορείς να φανταστείς. Αφού υπήρξαν περιπτώσεις που έκραξα γιατί δεν άντεχα άλλο.
arnold94 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εγώ στο Master ΚΕΚ έκανα τα υποχρεωτικά μαθήματα. Αν ήξερα πόσο χαλαρές είναι οι εξετάσεις, θα έκανα ό,τι μπορούσα για να μην πάω, να βρω από κάπου την ύλη και να πάω απλά να δώσω τις εξετάσεις. Σα να πήγαινα σχολείο ήταν, ο καθένας (από τους υποψήφιους) έλεγε το μακρύ του και το κοντό του, ό,τι πίπα μπορείς να φανταστείς. Αφού υπήρξαν περιπτώσεις που έκραξα γιατί δεν άντεχα άλλο. χαχα..γενικα ευχαριστημενος απ την εκπαιδευση κ τη σχολη? αξιζει η δουλεια μετα? ποσους μηνες εκανες?...επισης εχουν καποια διαφορα τα τμηματα στην αττικη ή ολα το ιδιο?
phanispal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Νταξ η σχολή μέση κατάσταση. Το προωθούν ότι και καλά μετράνε στο χώρο και ότι έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας, αλλά έχουν και μερικούς αξιόλογους «καθηγητές». Το αν αξίζει η δουλειά μετά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, έχει συζητηθεί πολλές φορές εδώ. Αν έχεις μέσο ή τύχη και πέσεις σε καλή εταιρεία και πόστο, και συμβιβαστείς με κάποια αρνητικά (κυλιώμενο ωράριο-βραδινά, να μην έχεις αργίες κ.λπ.), δεν είναι τόσο άσχημα. Δε θυμάμαι πόσο ακριβώς έκανα, αλλά ήταν ταχύρυθμα, αφού κάναμε 6-7 ώρες/μέρα καθημερινά. Νομίζω γύρω στο μήνα μου πήρε, ενώ υπάρχουν και άλλα ΚΕΚ που το βγάζουν σε 3-5 μήνες. Τι εννοείς αν έχουν κάποια διαφορά; Τα τμήματα του ίδιου ΚΕΚ μεταξύ τους;
arnold94 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 μαλιστα ευχαριστω...ναι εννοουσα αν τα παραρτηματα του ιδιου κεκ εχουν το ιδιο επιπεδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα