Apple fanboy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 PSU THERMALTAKE W0391RE MUNICH 430W49.90 € Και κάτι σε ποιο "ελαφρυ",αν το 80+ πέφτει βαρύ.
Shadowjump Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Και το ενδιαμεσο :Ρ http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html?keyphrase=Thermaltake+berlin
conkal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 για να μην λεμε οτι θελουμε μια φτηνη μητρικη ειδικα αν δεν εχει ψυξη στα vrm σιγουρα δεν θα σηκωνει το ιδιο ευκολα OC και πιθανως να εχεις λιγοτερες θυρες (usb -sata ) λιγοτερες λειτουργιες (πχ να μην υποστηριζει δευτερη καρτα γραφικων ) και καρτα ηχου . Αξιζει αν δεν κανεις κατι τρομερο(ή αν δεν εχεις το βιτσιο με τους υπολογιστε ) να πας σε φτηνη μητρικη? εννοειται...
Millennium Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 για να μην λεμε οτι θελουμε μια φτηνη μητρικη ειδικα αν δεν εχει ψυξη στα vrm σιγουρα δεν θα σηκωνει το ιδιο ευκολα OC και πιθανως να εχεις λιγοτερες θυρες (usb -sata ) λιγοτερες λειτουργιες (πχ να μην υποστηριζει δευτερη καρτα γραφικων ) και καρτα ηχου . + οτι οι φτηνιάρες είναι πιο επιρρεπείς σε προβλήματα-αστοχίες υλικού συνήθως.
balourdiskakos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Φιλε Θαναση εχω ακριβως τα ιδια πραγματα στο pc μου με μονη διαφορα το τροφοδοτικο, μακρυα απο force, ενα στην δουλεια μου εσκασε στα χερια..παρε ενα της corsair..500w ειναι αρκετα για το συστηματακι σου και το εχω και εγω οποτε εγγυημενα στο λεω.. 1
ThanasisM Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ναι απο οτι διαβασα και πιο πανω στα αλλα παιδια η force δεν ειναι καλη μαρκα...Ευχαριστω παντως ολους σας!Τελικα σε corsair θα παω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα