Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να μην λεμε οτι θελουμε μια φτηνη μητρικη ειδικα αν δεν εχει ψυξη στα vrm σιγουρα δεν θα σηκωνει το ιδιο ευκολα OC και πιθανως να εχεις λιγοτερες θυρες (usb -sata ) λιγοτερες λειτουργιες (πχ να μην υποστηριζει δευτερη καρτα γραφικων ) και καρτα ηχου . 

Αξιζει αν δεν κανεις κατι τρομερο(ή αν δεν εχεις το βιτσιο με τους υπολογιστε ) να πας σε φτηνη μητρικη? εννοειται... 

Δημοσ.

για να μην λεμε οτι θελουμε μια φτηνη μητρικη ειδικα αν δεν εχει ψυξη στα vrm σιγουρα δεν θα σηκωνει το ιδιο ευκολα OC και πιθανως να εχεις λιγοτερες θυρες (usb -sata ) λιγοτερες λειτουργιες (πχ να μην υποστηριζει δευτερη καρτα γραφικων ) και καρτα ηχου . 

+ οτι οι φτηνιάρες είναι πιο επιρρεπείς σε προβλήματα-αστοχίες υλικού συνήθως.

Δημοσ.

Φιλε Θαναση εχω ακριβως τα ιδια πραγματα στο pc μου με μονη διαφορα το τροφοδοτικο, μακρυα απο force, ενα στην δουλεια μου εσκασε στα χερια..παρε ενα της corsair..500w ειναι αρκετα για το συστηματακι σου και το εχω και εγω οποτε εγγυημενα στο λεω..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι απο οτι διαβασα και πιο πανω στα αλλα παιδια η force δεν ειναι καλη μαρκα...Ευχαριστω παντως ολους σας!Τελικα σε corsair θα παω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...