DTsuras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, Έχω ενα λαπτοπ με 4GB RAM και λέω να του βαλω τουλαχιστον 6. Τι να κανω καλυτερα? να πουλησω τα 4gb και να αγορασω τα 6 ή απλα να προσθεσω(αν υπαρχει διαθεσιμο slot.) Απο thermal paste θα εχω θεμα αν παρω αυτη για τα pc?(arctic silver 5) και η διαδικασια ειναι ακριβως σαν των Pc?
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 καλύτερα βάλε 8 γίγα μην μπερδεύεις το Dual channel. επειδή η ραμ είναι λίγο λαχείο,θα σου έλεγα αν σε παίρνει το οικονομικό να πουλήσεις αυτές που έχεις και να πάρεις κιτ των 2 στην χωρητικότητα που επιθυμείς. απο θερμοαγώγιμη μην πάρεις αυτή που σκέφτεσαι,έχει παλιώσει πλέον και στην αγορά υπάρχουν καλύτερες (arctic MX-2/Arctic MX-4/Prolimatech PK-3 Nano) μερικά παραδείγματα. ΠΡΟΣΟΧΗ στην τοποθέτηση μιας και οι συγκεκριμένες είναι ηλεκτρικά αγώγιμες αν θυμάμαι καλά!!!!
DTsuras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 καλύτερα βάλε 8 γίγα μην μπερδεύεις το Dual channel. επειδή η ραμ είναι λίγο λαχείο,θα σου έλεγα αν σε παίρνει το οικονομικό να πουλήσεις αυτές που έχεις και να πάρεις κιτ των 2 στην χωρητικότητα που επιθυμείς. απο θερμοαγώγιμη μην πάρεις αυτή που σκέφτεσαι,έχει παλιώσει πλέον και στην αγορά υπάρχουν καλύτερες (arctic MX-2/Arctic MX-4/Prolimatech PK-3 Nano) μερικά παραδείγματα. ΠΡΟΣΟΧΗ στην τοποθέτηση μιας και οι συγκεκριμένες είναι ηλεκτρικά αγώγιμες αν θυμάμαι καλά!!!! Η ραμ για laptop ειναι η ιδιες για pc? Τί να προσέχω δηλαδη στη τομοθετηση?
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 όχι δεν είναι ίδιες SO-Dimm λέγονται και είναι κοντύτερες απο αυτές τον desktop. να προσέχεις να μην πάει πουθενά τριγύρω και κάψεις τίποτα.
DTsuras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω )) ΥΓ:Απο τι βλεπω(Eshop) 8 αρια dual channel, η τιμη αρχιζει απο 63 ευρω.
Euclides Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σκέφτεσαι να αποσυναρμολογήσεις το laptop για να αλλάξεις την θερμοαγώγιμη πάστα? Γιατί για τις μνήμες δεν χρειάζεται. 1
DTsuras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σκέφτεσαι να αποσυναρμολογήσεις το laptop για να αλλάξεις την θερμοαγώγιμη πάστα? Γιατί για τις μνήμες δεν χρειάζεται. Περασαν 8 μηνες απο την αγορα λαπτοπ, οποτε την αλλαγη την χρειαζεται. Οσο για της Ram, τα 4GB, ειναι λιγα, δεν μπορω να εχω ανοιχτα πολλα προγραμματα μαζι.
Euclides Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Η ραμ για laptop ειναι η ιδιες για pc? Τί να προσέχω δηλαδη στη τομοθετηση? Από το ερώτημα που έκανες παραπάνω, φαίνεται να μην έχεις εμπειρία στο hardware των υπολογιστών. Το άνοιγμα και το καθάρισμα των laptops δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Θα σου σινιστούσα λοιπόν (τουλάχιστον για την πρώτη φορά) να μην το δοκιμάσεις μόνος σου, αλλά μαζί με κάποιον που έχει κάποια εμπειρία. Ή εναλλακτικά να απευθυνθείς σε κάποιο εργαστήριο. 2
Jason 93 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Περασαν 8 μηνες απο την αγορα λαπτοπ, οποτε την αλλαγη την χρειαζεται. Οσο για της Ram, τα 4GB, ειναι λιγα, δεν μπορω να εχω ανοιχτα πολλα προγραμματα μαζι. Στους 8 μηνες δεν χρειαζεται αλλαγη η παστα. Ισως να μην χρειαζεται καν καθαρισμα στο ανεμηστηρακι. Εγω εχω 4 gb και με υπερκαλυπτουν, σιγουρα ειναι και με την χρηση που κανει ο καθενας αλλα δεν μπορω να φανταστω τα 4 gb να γεμιζουν με ανοιχτες εφαρμογες ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα