Προς το περιεχόμενο

Περί βιωσιμότητας sites-forums

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω όμως ότι ενοχλεί κάποιον. Ίσα ίσα, επειδή ξέρουμε ότι το traffic έχει ανέβει πολύ και αν ψάξεις λίγο για τα Hosting θα δεις ότι σε κόβουν αν περάσεις κάποιο όριο (το έχουμε περάσει πολλές φορές), μάλλον πήγαμε σε δικό μας server και να ξέρεις απλά ότι τα έξοδα είναι πολύ υψηλά.

Αν δεν πήγαμε σε δικό μας server, μάλλον μας ανέβασαν την ταρίφα οι hosters

(Μιλάω σαν να είναι και δικό μου το Insomnia, γιατί έτσι νιώθω)

Όμως όπως και να έχουν τα πράγματα, κουμάντο δεν κάνουμε εμείς και στην τελική αν δεν μας αρέσει την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.

Και αν θα δεις εδώ θα δεις ότι δεν ενοχλεί κανέναν, διότι οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι έτσι θα λυθεί ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων.

Και κάτι άσχετο.... Από εχθές το βράδυ έχω κόψει το τσιγάρο... Είδωμεν...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ενοχλούμαι καθολου.

Απεναντιας ευχομαι να αυξηθουν οι διαφημισεις γιατι για να βγει κερδος δεν βγαινει αλλα τουλαχιστον να καλυπτονται καποια απο τα εξοδα του site που σιγουρα ειναι αρκετα.

Επικροτω την κινηση, μακαρι να ειχε γινει και απο ποιο νωρις.

Καλη συνεχεια!

• Super Moderators
Δημοσ.

@ Highlander: Δύο μόνο σημεία να επισημάνω - και τα δύο, κατά σύμπτωση, τα έχεις βάλει με μικρά γράμματα:

1. Φυσικά και πρέπει να μιλάς σαν είναι δικό σου το Insomnia. Είναι και δικό σου και δικό μου και όλων των μελών που ζουν, κινούνται και αναπνέουν μέσα σ' αυτό. Το κάθε forum το 'συντηρούν' σε ζωή τα μέλη του. ;)

2. Καλό κουράγιο για το κόψιμο του τσιγάρου. Σκέφτομαι κι εγώ να το κάνω εντός της επόμενης 4ετίας (ήτοι πριν πατήσω τα 40...)

Δημοσ.

Πράγματι αυτό το insomnia είναι ο ‘’παράδεισος’’ για οποίον πρωτοξεκινάει στους Η/Υ (και όχι μόνο) αλλά επίσης και για όλους τους έμπειρους χρηστές όποτε μερικές διαφημισούλες δεν θα έκαναν κακό…

Όσο αφορά για το κάπνισμα δεν είναι τίποτα απλά μια απόφαση που την παίρνεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και την ακολουθείς πιστά :wink:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλό κουράγιο για το κόψιμο του τσιγάρου. Σκέφτομαι κι εγώ να το κάνω

μα ειναι το πιο ευκολο πραγμα, εγω το εχω κοψει πανω απο χιλιες φορες....

Δημοσ.

μα ειναι το πιο ευκολο πραγμα' date=' εγω το εχω κοψει πανω απο χιλιες φορες....[/quote']

για 5 λεπτά την κάθε φορά μάλλον εννοείς...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Από τη μέρα που το έγραψα δεν έχω ξανακαπνίσει παντως...

Δημοσ.
# Καλό κουράγιο για το κόψιμο του τσιγάρου. Σκέφτομαι κι εγώ να το κάνω εντός της επόμενης 4ετίας (ήτοι πριν πατήσω τα 40...)

Ιιιιτ(γαιδουράκι) Time's up baby :lol: :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο Hal9000 ευχαριστεί όλα τα μέλη για το ενδιαφέρον τους στην υποστήριξη του forum.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν και οικονομικά το forum μπορούν:

• α) να κάνουν κανένα 'κλικ' στο banner που έχει τοποθετηθεί στο πάνω αριστερό μέρος της κάθε σελίδας του forum.

• β) αν επιθυμούν, να αγοράσουν t-shirt της Insomnia.
    Μπορείτε να παραγγείλετε τα t-shirt με μια απλή επίσκεψη σε αυτή τη σελίδα και να συμπληρώσουν την φόρμα παραγγελίας. Να σημειωθεί ότι τα t-shirts σε μέγεθος eXtra Large έχουν εξαντληθεί ενώ υπάρχουν ακόμα t-shirts σε μέγεθος Medium και Large.

Τέλος να πω το αυτονόητο: η μεγαλύτερη υποστήριξη του forum είναι η αγάπη των μελών του (απλά μερικά ευρώ πληρώνουν και τους λογαριασμούς...). ;)

Τέλος, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά εμένα προσωπικά (δεν βλέπω τον λόγο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...), ας επικοινωνήσουν μαζί μου με pm. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...