Προς το περιεχόμενο

Περί βιωσιμότητας sites-forums

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή αφιερώνεται κάποιος (χρήμα-σημαντικό, χρόνο, κόπο), στο βωμό της ενημέρωσης των άλλων, χωρίς να προσδοκά ...απολύτως τίποτα;

Και 0 χρήματα να ξόδευε, πάλι θα αμφέβαλα ότι δεν προσδοκά. Δεν ξέρω τι. Το αναζητώ μαζί σας.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχουν άλλα hobbies που κοστίζουν πιο πολύ.

Πιο απλά σκέψου πως το κάπνισμα κοστίζει πολύ περισσοτερα χρήματα.

Δημοσ.
Απλά ρε παιδιά, όπως και να το κάνουμε είναι και χρήμα και χρόνος.

Δηλαδή έτσι απλά, ένα άτομο, με γνώσεις, με κάποιο χρήμα, στήνει ένα site-forum;

Δε νομίζω ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Μου κάνει εντύπωση πάντως. Λέτε να υπάχουν αλτρουστές και σήμερα;

Συνέχεια το χέρι στην τσέπη;

you better beilieve it! kai aytos einai AKRIVOS o logos gia ton opoio prepei na sevomaste kai na ektimoume to insomnia, giati den einai kati dedomeno, einai o kopos kai to meraki enos anthropou

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν ξέρω για το Insomnia. Δεν αμφισβητώ αυτά που λέτε,δεν έχω λόγο να το κάνω.

Αλλά υπάρχουν τόσα sites-forums. Με απίστευτη ύλη.

Γεμίσαμε αλτρουιστές;

Και καλά,να χαρίσω κόπο μου, παει στην ευχή.

Αλλά να χαρίζω συνέχεια χρήματα (come on, δεν είναι απλά μόνο το hosting), ε, κάπου δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Ούτε καν ισοζύγιο μηδέν. Εσοδα έξοδα να ισοσκελίζονταν, να πω, απλά hobby.

Τόσος κόπος και λεφτά, με αντίκρυσμα τι; Την αγάπη του κόσμου (αλήθεια,λίγο απρόσωπη); Πείτε μου.

Δημοσ.

Εδώ άλλοι πουλάνε την ψυχή τους στον διάολο γι αυτήν την αγάπη :P

Πέρα από την πλάκα, κarib, τα πράγματα είναι έτσι όπως σου τα είπαν τα παιδιά.

Είναι μία αγάπη, ένα πάθος, μια τρέλλα.

Ο καθένας όπως την βρίσκει. Άλλοι παθιάζονται με τον τζόγο, άλλοι με τον μοντελισμό, άλλοι με extreme και ακριβά σπορς.

Μην το βλεπεις από την σκοπιά του αλτρουισμού. Απλώς αυτή είναι η κατάληξη αυτής της αγάπης/τρέλλας/πάθους.

Ένας αθλητής δουλέυει σκληρα για να πετύχει και να γίνει Ολυμπιονίκης. Όταν γίνεται, κάνει και την χώρα του περίφανη! Δεν το έκανε όμως γι αυτήν αποκλειστικά.

Πρώτα από όλα το έκανε γιατί το ήθελε ο ίδιος και αυτό που έκανε το αγαπούσε και τον γέμιζε.

Πάντως μη νομίζεις πως είναι μικρό πράγμα να κάνεις αυτό που τόσο αγαπάς και να βλεπεις πως η αποδοχή του κόσμου είναι μεγάλη. Είναι ένα απίστευτα όμορφο συναίσθημα.

Στο ραδιόφωνο 5 χρόνια, δεν πήρα δραχμή και όμως πολύ ευχαρίστως θα το έκανα πάλι χωρίς λεφτά.

Αυτή η "λίγο απρόσωπη" αγάπη του κόσμου, όπως λες, είναι κίνητρο πολύ μεγαλίτερο από όσο μπορείς να φανταστείς. :)

Ας μην είμαστε τόσο καχύποπτοι πάντως. :)

Δημοσ.

karib, τα φαινόμενα/γεγονότα μιλάν από μόνα τους.

Διαφημίσεις δεν έχω δει, pop up/under δεν έχω δει, banners δεν έχω δει, ούτε ζήτησε κανείς την πιστωτική μου όταν γράφτηκα, ούτε όταν πόσταρα ποτέ.

Από εκεί & πέρα αν γούσταρε/γουστάρει κάποιος να δώσει γκαφρά στον Hal σαν donate και να μην το μάθει κανείς, αυτό είναι δικό του γούστο.

sc

Δημοσ.

Karib δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει και επιμένεις τόσο πολύ... Δηλαδή, έχω αρχίσει και νιώθω ότι κάπου το πας... Σιγά είναι δωρεάν και...; Εγώ κάνω μαθήματα δωρεάν και δεν με νοιάζει γιατί το κάνω για τον χαβαλέ μου και δεν γουστάρω να πάρω λεφτά παρά το ότι ξοδεύω...

Δημοσ.

Καλά λέει ο karib. Δεν είναι δωρεάν τίποτα εδώ μέσα. Απο δω και πέρα, όλοι θα πληρώνετε 5 ευρώ μηνιαία συνδρομή. Ως πανμέγιστος οικονομολόγος, την είσπραξη των χρημάτων την έχω αναλάβει εγώ, όπως και την επένδυση τους (πως νομίζετε ότι φτιάχνω watercooling, δουλεύοντας?)

Δημοσ.

Μάλλον παρεξηγήθηκα.

Δεν αναφέρομαι ειδικά στο insomnia.

Υπάρχει μια ολόκληρη κατηγορία sites-forums σαν το insomnia.

Η απορία μου είναι γενικότερη, ούτε το πάω κάπου. Απλά ζήτησα τις γνώμες σας μιας και στην εποχή μας τέτοιες κινήσεις μοιάζουν δύσκολο να γίνουν(δωρεάν προσφορά χωρίς αντάλλαγμα και κανένα προσωπικό όφελος).

Αυτά προς διευκρίνηση.

Δημοσ.

koita gia paradigma pare to linux posoi anthrwpoi kathimerina to veltionoun kai pote den tha mathi kaneis apo pion egine....esto kai se enan mikrokosmo...(oxi kai toso) o HAL9000 exei ton sevasmo mas kai ton Thavmasmo mas...Einai kai i prosopiki ikanopoisi oti exeis petixei kati kalo....den xriazete na vgazeis xrimata...to xairese na to vlaipeis an megalwnei...(opos ta paidia...)

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά. Με πείσατε!

Για το insomnia τουλάχιστον.

Υποθέτω και για τα άλλα site-forums θα ισχύει κάτι ανάλογο.

Καθαρές δουλειές δηλαδή. Μεράκι και αναγνώριση.

Δημοσ.

kai omos etsi einai, alloste entaksi den einai apisteyta ta eksoda. alloi ksodevoun se thlekateythinomena...

fysika kai to insomnia einai oi mods kai ta melh tou, alla ayto den shmainei kati gia ton kopo tou hal

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...