kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Απορω τοτε πως και δεν χρησιμοποιησες σαν παραδειγμα ενα απο τα δυο ταμπλετς σου παρα επεσες στο ατοπημα του ipad.... Πιστευω εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης και τα δυο... Γιατί αγαπητέ μου το Asus t100 δεν φημίζεται για την τρομερή ποιότητα κατασκευής του.....ψιλοτριζει κιόλας....αλλα είναι απίστευτα χρήσιμο (και λόγω windows lag free) μηχανακι..... Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2015 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το ρεζουμε.... Μιλαμε για ανδροιδ μηχανακι,το συγκρινεις με apple μηχανακι και εισαι κατοχος windows .... Ο πυργος της βαβελ..... Το πως καθοριζεις εσυ το τροπο που καποιος ειναι "προχω" δεν καταλαβαινω.... Το οτι δεν παρακολουθω το συγκεκριμενο νημα επειδη δεν με αφορα οπως πιστευω και συ δεν παρακολουθεις πολλα νηματα εδω μεσα ,για σενα δεν παιζει αυτο το σεναριο. Δεν με αφορα το asus και δεν ασχολουμαι... Οσον αφορα στα 9 χρονια παρουσιας σου εδω εν συγκρισει με τον μισο δικο μου,θα το προσπερασω.... Απολυθηκα απο τον στρατο πριν 20 χρονια και αφησα πισω τις παλιοσειρες και τους κανονες τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το ρεζουμε.... Μιλαμε για ανδροιδ μηχανακι,το συγκρινεις με apple μηχανακι και εισαι κατοχος windows .... Ο πυργος της βαβελ..... Το πως καθοριζεις εσυ το τροπο που καποιος ειναι "προχω" δεν καταλαβαινω.... Το οτι δεν παρακολουθω το συγκεκριμενο νημα επειδη δεν με αφορα οπως πιστευω και συ δεν παρακολουθεις πολλα νηματα εδω μεσα ,για σενα δεν παιζει αυτο το σεναριο. Δεν με αφορα το asus και δεν ασχολουμαι... Οσον αφορα στα 9 χρονια παρουσιας σου εδω εν συγκρισει με τον μισο δικο μου,θα το προσπερασω.... Απολυθηκα απο τον στρατο πριν 20 χρονια και αφησα πισω τις παλιοσειρες και τους κανονες τους... Για να το λύξουμε εδώ και να μην κουράζουμε τον κόσμο με ανούσια ποστ, εσύ μου είπες γιατί δεν συγκρίνω την ταμπλέτα μου και αφού το εκανα κατόπιν παρότρυνσης σου μου την λες και από πάνω, όσον αφορά τον στρατο απολύθηκα τον αυγουστο του 1993....το ότι θέλεις να μου παράβγεις και στην στρατιωτική θητεία μου είναι πρωτόγνωρο εδώ μέσα....218 σειρά λοιπόν αγαπητέ μου και μάλιστα στην Καβύλη Ορεστιαδος (503 τ.π)....μηπως να σου πω και τι ασκησεις εκανα σε κεινο το καταμαυρο ταγμα? Αντε καλη συνεχεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ρέ παιδιά εντάξει το τοπικ τοξεσχισατε .έλεος πια δεν μας ενδιαφέρε σταματήστε το εδώ οι θα κάνω και τους ευχ σας αναφορά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ρέ παιδιά εντάξει το τοπικ τοξεσχισατε .έλεος πια δεν μας ενδιαφέρε σταματήστε το εδώ οι θα κάνω και τους ευχ σας αναφορά!!! Εγώ δεν ξεσκισα τίποτε.....άλλος προκαλεί και μάλιστα αδίκως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Φιλε μου δεν σου την ειπα ουτε και προσπαθω να σου παραβγω στην στρατιωτικη θητεια... Απλα σου τονιζω οτι τα 9 χρονακια παρουσιας που γραφεις παραπανω μπορει να ισχυαν στον στρατο αλλα οχι εδω μεσα.... Ισως λογω αναστατωσης υπηρξε μειωμενη αντιληψη του τι εγραψα.... Btw....993δ εσσο ή 225 σειρα Ασπροπυργος 2α Μ.Αλ 3ος Λ.Αλ.....για την ιστορια.. Smoke εχεις δικιο φιλε....το ξεσκισαμε.. Αποχωρω ο,τι απαντηση και να υπαρξει.... Σορρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Φιλε μου δεν σου την ειπα ουτε και προσπαθω να σου παραβγω στην στρατιωτικη θητεια... Απλα σου τονιζω οτι τα 9 χρονακια παρουσιας που γραφεις παραπανω μπορει να ισχυαν στον στρατο αλλα οχι εδω μεσα.... Ισως λογω αναστατωσης υπηρξε μειωμενη αντιληψη του τι εγραψα.... Btw....993δ εσσο ή 225 σειρα Ασπροπυργος 2α Μ.Αλ 3ος Λ.Αλ.....για την ιστορια.. Smoke εχεις δικιο φιλε....το ξεσκισαμε.. Αποχωρω ο,τι απαντηση και να υπαρξει.... Σορρυ συνχωρημενοι και οι δύο παιδία καλή συνέχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα