Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσαμπα τα 70 ευρω που εδωσα πριν 1 χρονο για μεταφορα της γραμμης καλητερα να ειχα παει σε αλλη εταιρεια αν το ηξερα.

Εμεις αυτο τον μηνα τον πληρωνουμε η οχι ?

Δημοσ.

Κρίμα για τους υπαλλήλους! Η εταιρία ηταν μια χαρά. Αυτη έχω και είχα και παλαιότερα σε άλλη περιοχη (κεντρο Αθηνας).

Όποιο πρόβλημα είχα να μου το λύσουν και το σήκωναν αμέσως.

Αν πάρεις την forthnet... περιμένεις απο 10 έως 30 λεπτά για να πεις το πρόβλημα σου. (οχι για να το λύσουν)

Είναι κρίμα...

Γίνεται μία προσπάθεια να πάρουμε ομάδική προσφορά από τη hol όσοι προερχόμαστε από on telecoms.

Εάν σε ενδιαφέρει σου παραθέτω το link http://www.adslgr.com/forum/threads/880472-Προσφορά-από-την-HOL-για-τους-συνδρομητές-της-ON-Telecoms

Τσαμπα τα 70 ευρω που εδωσα πριν 1 χρονο για μεταφορα της γραμμης καλητερα να ειχα παει σε αλλη εταιρεια αν το ηξερα.

Εμεις αυτο τον μηνα τον πληρωνουμε η οχι ?

Θα πληρώσουμε για όσο διάστημα παραμείνουμε στην εταιρεία. Αύριο αναμένουμε τη hol να μας ανακοινώσει μία συνολική προσφορά

Η καλύτερη που κυκλοφορεί αυτό το διάστημα είναι από τηλεπωλήσεις της wind και πολλοί έχουμε τους ενδιασμούς μας.

Δημοσ.

Ουτε που ηξερα οτι ηταν ακομα ενεργη αυτη η εταιρια..

Κριμα παντως, αν και προβλεπω να ειχε απληρωτο κοσμο.

Σειρα τωρα? Η προβλεψη λεει οτι η Κυπριακη θα γυρισει στα λιμανια της, ποσο να αντεξει!

• Like 1
Δημοσ.

όσο λιγότερες επιλογές τόσο το χειρότερο..

ενω οταν υπηρχαν πολλοι ηταν αξιοπιστοι ???ολοι τα ιδια ηταν....σε καθε προβλημα  το μονο που ξερανε ηταν καντε ρεσταρτ στο ρουτερ.....εχει προβλημα το τηλεφωνικο καλωδιο του σπιτιου σου ....κλπ κλπ και ποτε αυτοι δεν ειχαν προβλημα.....μονο ο πελατης.....λενε για τον δημοσιο τομεα αλλα και ο ιδιωτικος αναξιοπιστος οσο δεν παει ........στην εφορεια βγαζουμε απωθυμενα οταν περιμενουμε....στην τραπεζα οταν περιμενεις με χαρτακι 200 ατομα ....κανουμε και μοκο !!!!

Δημοσ.

Γιατι κανεις χρηση των υπηρεσιων της?

Ειναι σαν να μου λες οτι παρηγγειλες σουβλακια , τα εφαγες κ δεν τα πληρωσες ποτε επειδη απλα τα εφαγες 

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατι ομως αφου η εταιρεια θα πτωχευσει

γιατί θα σε πρήζει ο εκκαθαριστής (ή όπως λέγεται) μετά...

Δημοσ.

Γιατι κανεις χρηση των υπηρεσιων της?

Ειναι σαν να μου λες οτι παρηγγειλες σουβλακια , τα εφαγες κ δεν τα πληρωσες ποτε επειδη απλα τα εφαγες 

ακριβώς..το θέμα είναι ότι τα κοράκια(βλέπε  νέοι πάροχοι) δεν κάνουν προς το παρόν μεγάλες προσφορές για τους 22.000 περίπου εναπομείναντες πελάτες ,εξου και η προσπάθεια για συνολική προσφορά στην οποία ανταποκρίθηκε μόνο η hol εως τώρα.

Δημοσ.

γιατί θα σε πρήζει ο εκκαθαριστής (ή όπως λέγεται) μετά...

αυτο θελω να πω αφου πτωχευει δεν πληρωνει τιποτα οποτε τα δικα μου λεφτα που θα πανε ?

Επισης δεν εχω κλησει χρονο απο τοτε που μετακομισα , τωρα που θα παω σε αλλη εταιρεια θα πληρωσω ξανα τελη συνδεσης ?

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτο θελω να πω αφου πτωχευει δεν πληρωνει τιποτα οποτε τα δικα μου λεφτα που θα πανε ?

Επισης δεν εχω κλησει χρονο απο τοτε που μετακομισα , τωρα που θα παω σε αλλη εταιρεια θα πληρωσω ξανα τελη συνδεσης ?

οι υπάλληλοι καταρχάς διεκδικούν μισθούς...

ανάλογα τον πάροχο που θα πας, κάποιοι μπορεί να μην χρεώνουν...

• Like 1
Δημοσ.

Atm μονο η Wind εχει προσφορα χωρις τελη ενεργοποιησης αλλα δεν σου δινει router

Μια η αλλη δηλαδη αν δεν εχεις router

Δημοσ.

όχι αλλά θα μπορούσε να καλύψει ο κάθε πάροχος μια μικρή περιοχή με NGE, αντιθέτως δεν κάνουν απολύτως τπτ...(triple negative?)

Με πιάνεις αδιάβαστο! Τί έιναι το NGE?

(Το triple negative πάντως, βγάζει νόημα, dw :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...